Iyiyim canim saol. Napim ev işlerinden fırsat bulsam bende spor yapcamda evde cok isim var bugunde boyle kolari harciyacam galibaÇok teşekkür ederim. Sen nasılsın nasıl gidiyo? Şimdi yarım saatten fazla pilates yaptım adaçayımı içiyorum. Böyle abanmayınca değişmiyo benim fizik napıyım. Alışkın spora. Yormak gerekiyo
Iyiyim canim saol. Napim ev işlerinden fırsat bulsam bende spor yapcamda evde cok isim var bugunde boyle kolari harciyacam galiba
Ama iyi gidiyo benimde insallah tarti gününde guzel sonuclar elde ederiz
Canım bu ayın 31 inde kilo bildirimi yapalım daha sonra da her cuma kilo bildirimi yapalim benceSelam Hanımlar
Bugün 2 ögün yaptım.yalnız şimdi canım bir seyler istedi. İradem bakalım ne yapacak 1 saatten fazla yürüyüş yaptım ama fitness yapmadım. Uyumadan önce 15 dk bi set yaparım Sabah yine beni motive eden bel cevremdeki sıkı görünümdü
Sizler de fırsat buldukca yazın lütfen. Merk ediyorum.
Tartı günü belirleyelim mi?
Menum
Sabah ince bir dilim kepek ekmegi
Iki catal peynir
2 yesil zeytin
1 haslama yumurta
Cay (cayima ve kahveme seker koymam asla)
Aksam
Bir tabak üstü et kavurma
Birazdanda sade kahvemi icerim
Su 1.5
boy kilo aynı basen derdim var :)basen kısmı olcuyorum bacağımı 55 cm biri yani 5 cm incelme lazım :)Merhaba benim de boyum 1.67 ve Kilom 55
Ben de bir ay içinde 50 olsam çok iyi olur veya 52. Hiç fark etmez
Yeter ki beni rahatsız eden tek yağ toplanan bölgem olan şu basenlerimden kurtulayım.
Sabah; 2 cherry domates, 1 haşl yumurta, 2 kücük salatalık, yarım tatlı kırmızı biber, 1 havuç rendesi, koca bir dilim ezine peynir bunların üzerlerine bol zeytinyağı ve baharatla 4 cevizle birlikte yedim. 1 bardak da şekersiz çay.
Kahvaltı öncesi; 50 sağ 50 sol bacak hareketi
Ara öğün yapmıyorum. Karatayın 6 saat kuralına uyuyorum 2 gündür. Daha önce de karatay diyeti yapıp sonuç almıştım.
Az önce, yarım saatten fazla pilates ve yoga karışımı spor yaptım.
2,5 litre su içtim. Bakalım inş yakabiliriz yağları :)
boy kilo aynı basen derdim var :)basen kısmı olcuyorum bacağımı 55 cm biri yani 5 cm incelme lazım :)
aynı işte 95 96 :) belim 64 oyuzden sanki çok büyükmüş gibi duruyor oyuzden gözüme batiyoe :)Benim basen kısmı dış çevreden 95 - 96 çıkıyor canım. Ama belim onkadar ince ki popom kocaman kalıyor. Tek yapmamız gereken onkısımdaki faxla yağlardan kurtulup yerini sıkı bir kasla sabitlemek
O zaman çok mutlu olucaz eminim
Bunun için üşenmedim konu açtım. 34-36 beden olma diye. Ordan kendime günlük yaptım. Bakabilirsin ordan da, bir hafta sonra ölçülerimle birlikte yeni kilomu yazıcam orda
hadi inşallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın :)Benim basen kısmı dış çevreden 95 - 96 çıkıyor canım. Ama belim onkadar ince ki popom kocaman kalıyor. Tek yapmamız gereken onkısımdaki faxla yağlardan kurtulup yerini sıkı bir kasla sabitlemek
O zaman çok mutlu olucaz eminim
Bunun için üşenmedim konu açtım. 34-36 beden olma diye. Ordan kendime günlük yaptım. Bakabilirsin ordan da, bir hafta sonra ölçülerimle birlikte yeni kilomu yazıcam orda
aynı işte 95 96 :) belim 64 oyuzden sanki çok büyükmüş gibi duruyor oyuzden gözüme batiyoe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?