☆Hedef 50 kilo☆

Günaydın. Dün çok kötü bir gün geçirdim. Spor yapamadım. Hiçbir şey de yemedim öğleden sonra. Bu sabaha ağlamaktan balon gibi şiş gözlerle 66.4 olarak uyandım. 1 bardak süt içtim sabah. Öyle duruyorum

Ahh canım benim kiyamam üzme kendini dicem ama bazen ağlayıp rahatlamakda iyi geliyor insana. Allah yardimcin olsun. Ama hersey geciyo hergun guneş yeniden doguyo yeni umutlar yeni sevinçler yani herseye raģmen hayat coookk guzel boyle dusunuyorum cunku aslında bende zorlu bir sürecten geciyorum ama gecer hersey zaman herseyin ilacı. Yinede hicbirsey bizden onemli degil sağligimiza dikkat etmeliyiz canım

Bugünü 1300 kalori ile kapattım yarın daha az kalori almak istiyorum. Kimseye önermem cok sağlıklı olmayabilir. ama benim cok hareketli bir hayatim yok yeri geliyo 500 kalori bile yetiyo .zaten topiģi ilk actigimda haftada 2 gun oruc gunu olarak devam etmekdi niyetim oruc tutmasam da hafta da 2 gün 500 kalori de birakmak istiyorum bu hafta 67 yi gorsem cok mutlu olcam :/

Merhaba
Bende 167 boy 64 kilo yarın patates diyetine başlıyorum. Siz ne diyeti yapıyorsunuz bakalım. Bu arada çok güzel vermisiniz. Allah daim etsin.

Merhaba
Bende 167 boy 64 kilo yarın patates diyetine başlıyorum. Siz ne diyeti yapıyorsunuz bakalım. Bu arada çok güzel vermisiniz. Allah daim etsin.
Merhaba canım hoşgeldinCanım biz bir diyete bağli kalmiyoruz sağlikli beslenip spor yapma taraftariyiz .ben sadece hafta da iki gün 500 kalori almayi istiyorum.diger gunlerde 1500 2000 kalori civarinda oluyor

Selam kızlar. Kaloriyi hesaplayamıyorum ben ama her sabah domates salatalık peynir yahut bir bardak süt ile güne başlıyorum. Öğlen bir çorba, 2-3 saat sonra bir et yemeği yiyorum. Akşam da sadece salata yiyorum. İki gün önce 67.0 ın ardından dün 66.4 olmuştum. Bu sabah aceleyle tartıldım yine 67.0 gibi gördüm moralim bozuldu. Akşam yine kontrol edeceğim :) saat 6-6buçuk gibi yine salatamı yiycem, bakalım akşam spor yapabilecek miyim. İnşallah yaparım :)

Anladiğim kadariyla menülerini hafif tutuyorsun canın eminim yakinda hedef kilona ulaşcaksın

Bugun 2500 kalori aldim
Ya gün boyu cok hafif beslendim ne olduysa akşam oldu.nedense akşam bi istek geliyo bazen tüm günku düzenim bozuluyo .acilen toparlanmam lazım. Motivasyonumu arttırmam lazım. Ama tartı günumu pazara aldım biraz motive olmam lazim.pazara kadar 67 ye inmem lazım .pes etmek yokk

2lt su
15 dk egzersiz

Evli misiniz?

Çok az yiyorsun canım ömür noyu bu şekilde beslenebilecek misin eger diyet yaparken böyle beslenip bırakunca eski düzenine dönersen kilo alırsın

Kızlar bugün oruc günumdeyim oruc günleri menümu yeni actıgım 5:2 diyeti deneyimlerimiz adlı topikte paylaşcam .ama sonuc olarak 500 kalori alıyorum bu günlerde .oruc gunlerimde hafif sporlar tercih etmek istiyorum gelişmeleri akşam paylaşirim

Anladiğim kadariyla menülerini hafif tutuyorsun canın eminim yakinda hedef kilona ulaşcaksın
Menüleri hafif tutmaya çalışıyorum. Ömür boyu devamlılığı olması için katı bir diyete başlamadım. Öğünleri hafifletip spor yapmaya çalışıyorum. Dün akşam 1 saat eliptik yaptım. Bu sabah yine 67.0 uyandım. Moralim bozuk, iki gündür bir gram bile veremedim. Adet dönemindeyim diye mi acaba. İnşallah tekrar kilo vermeye başlarım.

Merakla bekliyoruz

Canım bazen insan inceldigini hissediyo ama tartıda belli olmuyo o yuzden sabretmeliyiz her zman bir olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…