Ahh canım benim kiyamam üzme kendini dicem ama bazen ağlayıp rahatlamakda iyi geliyor insana. Allah yardimcin olsun. Ama hersey geciyo hergun guneş yeniden doguyo yeni umutlar yeni sevinçler yani herseye raģmen hayat coookk guzelGünaydın. Dün çok kötü bir gün geçirdim. Spor yapamadım. Hiçbir şey de yemedim öğleden sonra. Bu sabaha ağlamaktan balon gibi şiş gözlerle 66.4 olarak uyandım. 1 bardak süt içtim sabah. Öyle duruyorum
InşallahTeşekkür ederim canım. İnşallah her şeyin güzel gittiği günleri de göreceğiz...
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba
Bende 167 boy 64 kilo yarın patates diyetine başlıyorum. Siz ne diyeti yapıyorsunuz bakalım. Bu arada çok güzel vermisiniz. Allah daim etsin.
Anladiğim kadariyla menülerini hafif tutuyorsun canın eminim yakinda hedef kilona ulaşcaksınSelam kızlar. Kaloriyi hesaplayamıyorum ben ama her sabah domates salatalık peynir yahut bir bardak süt ile güne başlıyorum. Öğlen bir çorba, 2-3 saat sonra bir et yemeği yiyorum. Akşam da sadece salata yiyorum. İki gün önce 67.0 ın ardından dün 66.4 olmuştum. Bu sabah aceleyle tartıldım yine 67.0 gibi gördüm moralim bozuldu. Akşam yine kontrol edeceğim :) saat 6-6buçuk gibi yine salatamı yiycem, bakalım akşam spor yapabilecek miyim. İnşallah yaparım :)
Evli misiniz?Bugun 2500 kalori aldim
Ya gün boyu cok hafif beslendim ne olduysa akşam oldu.nedense akşam bi istek geliyo bazen tüm günku düzenim bozuluyo .acilen toparlanmam lazım. Motivasyonumu arttırmam lazım. Ama tartı günumu pazara aldım biraz motive olmam lazim.pazara kadar 67 ye inmem lazım .pes etmek yokk
2lt su
15 dk egzersiz
Evet evliyimEvli misiniz?
Ben geldimmm kuzummmEvet evliyim
Çok az yiyorsun canım ömür noyu bu şekilde beslenebilecek misin eger diyet yaparken böyle beslenip bırakunca eski düzenine dönersen kilo alırsınGünaydın. Dün akşam saat 7de bir tabak salata yedim ve gece sadece yağsız iki köfte yedim. Bu sabah iki kibrit kutusu peynir ile domates salatalık yedim. Dün akşam annemi ziyarete gittiğim için döndüğümde geç oldu eliptik yapamadım bugün çok vicdan azabı çekiyorum
Hoşgeldim tatlımmBen geldimmm kuzummm
Menüleri hafif tutmaya çalışıyorum. Ömür boyu devamlılığı olması için katı bir diyete başlamadım. Öğünleri hafifletip spor yapmaya çalışıyorum. Dün akşam 1 saat eliptik yaptım. Bu sabah yine 67.0 uyandım. Moralim bozuk, iki gündür bir gram bile veremedim. Adet dönemindeyim diye mi acaba. İnşallah tekrar kilo vermeye başlarım.Anladiğim kadariyla menülerini hafif tutuyorsun canın eminim yakinda hedef kilona ulaşcaksın
Merakla bekliyoruzKızlar bugün oruc günumdeyim oruc günleri menümu yeni actıgım 5:2 diyeti deneyimlerimiz adlı topikte paylaşcam .ama sonuc olarak 500 kalori alıyorum bu günlerde .oruc gunlerimde hafif sporlar tercih etmek istiyorum gelişmeleri akşam paylaşirim
Canım bazen insan inceldigini hissediyo ama tartıda belli olmuyo o yuzden sabretmeliyiz her zman bir olmaz yaniMenüleri hafif tutmaya çalışıyorum. Ömür boyu devamlılığı olması için katı bir diyete başlamadım. Öğünleri hafifletip spor yapmaya çalışıyorum. Dün akşam 1 saat eliptik yaptım. Bu sabah yine 67.0 uyandım. Moralim bozuk, iki gündür bir gram bile veremedim. Adet dönemindeyim diye mi acaba. İnşallah tekrar kilo vermeye başlarım.
UmarımCanım bazen insan inceldigini hissediyo ama tartıda belli olmuyo o yuzden sabretmeliyiz her zman bir olmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?