☆Hedef 50 kilo☆

Canım ne güzel fırsat bulmuşsun spora. Menü de şahane. Ben de şu an salatamı yedim bakalım 1 saat sonra evde olacağım. Bir iki ev işi sonrasında 1 saat eliptik yapmaya ant içtim :) :) :)
İnsallah canim hadi bakalım

Günaydın :)
Dün akşam saat 6da yediğim salatadan sonra gece başka bir şey yemedim. 50 dk eliptik yaptım. Dün sabah 68.3 tüm bu sabah 67.4 geldim. Hadi bakalım. Bu sabah da domates salatalık ve peynirle güne başladım. Hepimize bol hareketli az kalorili günler. :)

Canımm 67 yi gormussun ne guzel :) cuma gunu tartı gunü olsun istiyorum bende insallah yarin 67yi gorurum

Tartı günleri cuma mı olsun? Pazartesi demişti biri. Hangi gün olsun?
Oylemi unutmusum demekki bilmem fark etmez ama net kararlaştıralım yani ona gore ilk sayfaya onceki sonraki kilolarımızı yazarim tablo falan ugrasmam ama en azindan not alirım iyi olur yani

Menum sabah :birkac catal patates
Birkac catal mantar
1 yesil zeytin
Sekersiz cay
Biriki catalda yumurta

Ara öğun: biriki tane yulaflı biskuvi aslında paket urunleri yememeliyim ama evde var ziyan olsunda istemiyorum

Akşam da: yagi süzdurulmüs ton balıklı noodle

Spor olarak:Epeydir bu kadar egzersiz yapmıyordum
1 saat sürdu ama cok iyi hissettim sonrasında
3 dk boyun ✔
6 dk kol sıkılaştırma✔
4 dk göğus ✔
3 dk alt karın✔
4 dk karın✔
6 dk basen egz.✔
25 kez bel kaldırma hareketi✔
25 kez topuk değme✔
25 kez bacak açma ✔
25 kez basen egzersizi✔
50 squat✔
50 mekik✔

Su 2 lt

Kızlar bugün liste olusturcam ornek veriyim
(Sevgi999 yas 24 boy 164 evli cocuk yok(birbirimizi tanima amacli kisa bir bilgi)Baslangıc kilo 81 gecen hafta 68.8 bu hafta 68.2 fark.0.6 ilk hedef 65 son hedef 50)

Bu sekilde bilgilendirin beni yalnız bir isteģim var devamlı olacaksanız yani bir kural koyalim ki daha verimli olsun. Mesela hergun menu paylasimi icilen su yapilan spor suresi vs. Bunlari paylasmali aktif olmalisiniz ve hergun sizi burda gormeliyim yani birgun var bir gun yok olamz boyle oyle olanlari listeye dahil edemem. Ama eger size uyarsa bana da uyar ve birlikte devam ederiz cevabinizi bekliyorum kararli olanlar yazsın lütfen

Erdemfg, yaş 31, boy 170 cm, bekar, 1 çocuklu, başlangıç kilo 68.3, bu hafta 67.4, hedef 52.

Sabah bir bardak ekstra proteinli çikolatalı süt
Öğlen yemeğini henüz yemedim. Dün akşam 40 dk eliptik bisiklet yaptım

Kızlaaaar nerdesiniz nasil gecti gununuz ?
Bende bugun cok yogundum bir ara tablo olusturdum ama sorun oldu paylaşilmadı neyse normal bir sekilde not alirim bende .onemli olan emin adımlarla hedefe dogru ilerlemek. Ònümuzdeki tartı günu 19 ocak .ben en az 67.5 i görmek istiyorum artık gerekirse farkli bir yol secicem.vucudumu saşırtmak amaclı.bu haftaki hedefimde bu. Sizlerin hedefi kac 19 ocakta kac kilo olmak hedefiniz??

Menüm
Sabah
Bir kepekli ekmek
2 yesil zeytin
Iki yumurta

Ara ogun bir mandalina

Akşam kucuk bir tabak kahvaltilik turü atıstirdim

15 dakika egzersiz
2 lt su

Yarinki hedef en az 30 dk egzersiz

Akşam koca bir salata ve yarım saat eliptik ile bu sabah 67.0 geldim. Bakalım bu sabah da domates salatalık peynir. Haftaya 64 olmuş olmak istiyorum, keşke olsa...

Akşam koca bir salata ve yarım saat eliptik ile bu sabah 67.0 geldim. Bakalım bu sabah da domates salatalık peynir. Haftaya 64 olmuş olmak istiyorum, keşke olsa...
Cok iyi gidiyosun ya bende 67.0 olsam acayip motive olucam.insallah onumuzdeki tartı gunu guzel sonuclar elde ederiz artık 65 olmaaak istiyoruuuuumm

65in altına düştüğümü görsem zaten sevinçten takla atarım. İnşallah inşallah inşallah olacak, diyete spora devam! Yavaş da olsa elbet olacak!

65in altına düştüğümü görsem zaten sevinçten takla atarım. İnşallah inşallah inşallah olacak, diyete spora devam! Yavaş da olsa elbet olacak!
Aynen oyle canim aç kalıp hızli kilo verip hızlıca geri almak var birde. O yuzden en iyisi zamanla kilo vermek, kalıci kilo vermek

İnşallah yavaş da olsa veririz ama geri almayız. Geri almamak için şimdiki özeni sürekli göstermeyi hayatımıza oturtmak lazım, işin zor kısmı o. O bayağı vakit alır belki yıllar alır... tatlıdan uzak durmak zor, yoksa gerisine pek düşkünlüğüm yok şahsen :))) tatlıya direndiğim sürece olur bu iş :) hele bir gitsin şu kilolar da önce...

Menum
Kahvalti (oglende yaptim oglenle bir oldu yani)
5 catal patates
3 catal yumurta1 catal peynir
1 catal helva 1 yeşil zeytin

Ara öģun yok

Akşam 1 kepce makarna üstüne yogurtlu havuc

Bir saat sonra sade kahve icerim buyuk ihtimal (yaninda ufak bir kakao orani yuksek bitter yada cogunluklu biriki tane kuru uzum tuketiyorum birde yarımavuc cekirdek
Spor yapamadim biraz halsizdim bugün

2 lt su

Kızlaaaaar bugun ku hedefleriniz neleerr ??
Benim hedefim bol spor yapmak ve akşam ogünumu erken yemek ve hafif tutmak

Bugun 1500 civarinda kalori aldım
Tam iki saat civarinda da spor yaptım acayip ter attım(20 dakikası eliptik )geri kalan sürede de egzersiz yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…