İnsallah canim hadi bakalımCanım ne güzel fırsat bulmuşsun spora. Menü de şahane. Ben de şu an salatamı yedim bakalım 1 saat sonra evde olacağım. Bir iki ev işi sonrasında 1 saat eliptik yapmaya ant içtim :) :) :)
Canımm 67 yi gormussun ne guzel :) cuma gunu tartı gunü olsun istiyorum bende insallah yarin 67yi gorurumGünaydın :)
Dün akşam saat 6da yediğim salatadan sonra gece başka bir şey yemedim. 50 dk eliptik yaptım. Dün sabah 68.3 tüm bu sabah 67.4 geldim. Hadi bakalım. Bu sabah da domates salatalık ve peynirle güne başladım. Hepimize bol hareketli az kalorili günler. :)
Oylemi unutmusum demekki bilmem fark etmez ama net kararlaştıralım yani ona gore ilk sayfaya onceki sonraki kilolarımızı yazarim tablo falan ugrasmam ama en azindan not alirım iyi olur yaniTartı günleri cuma mı olsun? Pazartesi demişti biri. Hangi gün olsun?
Cok iyi gidiyosun ya bende 67.0 olsam acayip motive olucam.insallah onumuzdeki tartı gunu guzel sonuclar elde ederiz artık 65 olmaaak istiyoruuuuummAkşam koca bir salata ve yarım saat eliptik ile bu sabah 67.0 geldim. Bakalım bu sabah da domates salatalık peynir. Haftaya 64 olmuş olmak istiyorum, keşke olsa...
Aynen oyle canim aç kalıp hızli kilo verip hızlıca geri almak var birde. O yuzden en iyisi zamanla kilo vermek, kalıci kilo vermek65in altına düştüğümü görsem zaten sevinçten takla atarım. İnşallah inşallah inşallah olacak, diyete spora devam! Yavaş da olsa elbet olacak!
Yarin telafi edersin insallah canımBen dün akşam spor yapamadım. Bugün de fazla kaçırdım tatil rehavetiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?