- 14 Mart 2014
- 597
- 404
- 73
- Konu Sahibi Elif_merve
-
Bu boya 53 kg az bence. Kadın dediğin azıcık etli butlu olur. Az ama:)Sürekli kilo verme isteği ile yaşadım. ama pek başarılı olduğum söylenemez
Şimdi kesin kararlıyım :) BAŞARACAĞIM :):):):)
Kilom: 65.8
Boy:166
:) :) :)
merhaba bende aynı kilolarda olduğumuz için yazmak istedim buraya..66.9çıktım bugün..dün başladım diyete 67.4le..bakalım yarın neler olcak..ama ben 800 kalorilerde beslenmiyorum 1245 kalori aldım bu gün ama 1 saat spor ve 1 saat ev temizledim süper oldu 500kalori civarı yakmışımdır böyle işte..bide az yemeyi öğrensem çok daha hızlı kilo vericemde nerdeeee
bu arada benim boyum 1.60 hedef 1 yıldır 53-54 ama bi türlü inemiyorum sinir oldum bıktımda artık diyet yapıp sonra bozup dehşet şekilde yiyerek kilo almaktan..15 eylüle kadar 60ı görmek istiyorum ve çok azimliyim gerisini sonra düşünücem
Bu boya 53 kg az bence. Kadın dediğin azıcık etli butlu olur. Az ama:)
ben bu gün 66.5 çıktım 1117 kalori olucak toplamda akşamı çorba ve yoğurtla geçiştircem benim kahvaltımda o civarlardaydı canım ve iştahım çok fazla bu gün sürekli dolabın yanına gidiyorumHemencecik yazıyorum
Kahvaltı
1 tane küçük üzümlü kurabiye ( 32 kalori )
yarım omlet ( 46 kalori )
biraz beyaz peynir (17 kalori)
1/10 bazlama ( 52 kalori )
buraya kadar normal. Ama sonra ;
2 tane sarma ( 108 kalori)
2 dilim baklava ( 200 kalori)
çok büyük bir hata yapmışım evet
hep onun suçu
neyse kahvaltı toplam: 458 kalori
günün kalanında toparlayacağım inşallah
ben bu gün 66.5 çıktım 1117 kalori olucak toplamda akşamı çorba ve yoğurtla geçiştircem benim kahvaltımda o civarlardaydı canım ve iştahım çok fazla bu gün sürekli dolabın yanına gidiyorum
afiyet olsun :) bende leslie ile sporumu yapıcam yazarım yineben de şimdi biraz yoğurt yiyeceğim yemeği ayarlayana kadar açlıktan ölmemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?