Hedef 53 olacak :) kilo verme macerası başlasın :)

maşallah sana yine 900e çıkmadan kapadın günü fena ter attım bende canım karpuz istiyo soğuk soğuk biraz yerim ben yine 1200lerle bitiririm sanırım bu günüde

Ahhh ah ben de spor yapsam keşke
bugün yapmaya çalışacağım
senin de kalorilerin iyi :) tebrik ederim :)

günaydınnnnn..çok güzel bi kahvaltı yaptım erkenden 08.00-08.30 arası ve çokda mutlu oldum..
1 tatlı kaşığı tereyağı(35kalori) ile 2 sahanda yumurta 195
25 gram beyaz peynir 63
1 adet krep 82
5 adet badem 60 toplamda 400 kalori
öğle olunca yarı süt yarı suyla bi kahve içerim öğlen yemek yemiyorum genelde bakalım akşamı da yazarım tabi yine 1-1.5 saat leslie ile spor yapıcam dün eşim zayıflıyo musun dedi çok sevindim belli olmaya başlamasına hemen (ki dikkat etmez pek kendileri kilo alıp vermeme iltifat olarak da asla söylemez)..işte böyle baya gaza geldim böyle devam diyorum 15 eylüle kadar

öğlene doğru tartıldım sabahları kalktığımda genelde şişkinlik hissediyorum daha sonra tartılıyorum..66.3 çıktım bu arada devam bakalım yarın inş 66 olurum

dün havuza gittim. ondan yoktum :)
yaklaşık 1 buçuk saat yüzdüm ama yavaş= -300 kalori
ama sonra hep beraber çiğ köfte yemeye gittik
veeee ben yedim

dün çok iyi değildi
bakalım bugün ne olacak :)

dün havuza gittim. ondan yoktum
yaklaşık 1 buçuk saat yüzdüm ama yavaş= -300 kalori
ama sonra hep beraber çiğ köfte yemeye gittik
veeee ben yedim

dün çok iyi değildi
bakalım bugün ne olacak
ama bak o kadar yüzmüşsün çok abartmadıysan çiğköfteyi etkilemez diye düşünüyorum..bende dün gece yeşil üzüm yedim bi sürü ya gün boyu çok iyi gittim ama gece aşırı acıktım üzümü abarttım yani bi tabak yemişimdir napiyim bu günkü kalorilerime eklicem..ama bu gün tartılmcam yarın tartılcam bakalım gece yemeyi tolere edebilmişmiyim pazartesiye65 küsürleri bi görsem uhuuuuuu ne süper olur varya

canım neden yoksun buralarda benim kilo vermem yavaşladı gerçi atıştırmalarla 1200leri geçiyorum o yüzdendir biliyorum 66.2de takıldım pazartesi hiç değilse 65.9u görsem çok motive olcamda salıyorum hemen başlarken çok azimliydim niye böyle oluyo anlamıyorum..diyeti tamamen bırakmayı bile düşündüm ama fazlalıklarıma bakınca aynada dur dedim kendime :KK63:

1 hafta - 10 gün içinde taşınacağız o yüzden çok sık giremiyorum

moralini bozma 2 gün dişini sıksan görürsün 65 i :)

bugün kalorim: 900 civarı idi ama o kadar da iş yaptım :) çoğu erimiştir :)

ben bu gün yeniden başlıyorum tartılmadım kilomu görmeye korkuyorum çünkü dün pazar diye bi saldım ki sorma pizza yedim baya bi hemde bu son artık 4 haftam kaldı en az 4 kilo vermem lazım

canım yoksun baya bi zamandır..ben geçen pazartesi 66 iken yeniden düzgünce başladım diyetime dun tam 65.0 kilo çıktım tartıda..devam ediyorum ben buralardaysan konuşalım..inş haftaya 64-63 ü görürüm

Güncelleme
Boy: 1.70
Kilo:75
...
Yaa işte insan bırakınca ne kadar batabiliyorun resmini çizdim nihayetinde
.
E o zaman şimdi de sıkı tutunca ne kadar çıkabiliyor'u kanıtlayalım da eksik kalmasın
Yarın sabah tartılıp tam kilomu yazıp başlarım.
İlk hedef 1 ağustosta 70 :)
Su vs. şişkinlik... ilk hafta olduğundan bu kadar yüksek bir hedef var..
bakıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…