Hedef 53

droopy94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
370
474
103
Kasımda kızım ilk yaşına girecek o zamana kadar 53 olmayı çok istiyorum🙏 bugünden itibaren 17.00 den sonra su dışında birşey yiyip içmemeyi düşünüyorum..
Günlük 2 litre su içilecek..
Nefsime hakim olmak zorundayım 😌
Günlük tartılıp işi daha da heyecanlı hale getireceğim 😊
başlangıç kilomu yarın yazacağım ve 53 kilo olana kadar vazgeçmeyeceğim ❤❤

Başlangıç kilo= 64.6

İlk hedef= 61.0

Son düzenleme:
Kasımda kızım ilk yaşına girecek o zamana kadar 53 olmayı çok istiyorum🙏 bugünden itibaren 17.00 den sonra su dışında birşey yememeyi düşünüyorum ..

Benimde hedefim 53 ama 17 kilo vermem gerekiyor, hayırlısı :)

Benimde hedefim 53 ama 17 kilo vermem gerekiyor, hayırlısı :)

Bugün geç kalktım ne yazık ki ama sadece mısır gevreği ve probiyotik yoğurt yedim.
Şimdi suyu hatırlattın ki sağol, hemen kendime şişe yapacağım. Akşama da biber dolması ve çorbam var. Ben sadece çorba içeceğim 1 dilim tam buğday ekmeği ile. Akşama kadar çok acıkırsam salatalık ya da incir yiyeceğim 1 tane :)

Kasımda kızım ilk yaşına girecek o zamana kadar 53 olmayı çok istiyorum🙏 bugünden itibaren 17.00 den sonra su dışında birşey yememeyi düşünüyorum ..

Başlangıç kilo= 64.6

İlk hedef= 61.0
Merhabalar,sürecinde başarılar dilerim.
Benimde hedefim 65 yani senin suan bulunduğun kilo :KK66:.Bende katılabilir miyim günlüğüne?
Güncel kilom 81,300
Daha önce 120 kilodan 70 kiloya indim ama bir takım rahatsızlıklar ve kortizon kullanımı sonucu 10 kilo kadar aldım.Yine başarırım o azmi kendimde görüyorum.Hep beraber yüksek motivasyonla zayıflarız inşallah :KK74:

Merhabalar,sürecinde başarılar dilerim.
Benimde hedefim 65 yani senin suan bulunduğun kilo :KK66:.Bende katılabilir miyim günlüğüne?
Güncel kilom 81,300
Daha önce 120 kilodan 70 kiloya indim ama bir takım rahatsızlıklar ve kortizon kullanımı sonucu 10 kilo kadar aldım.Yine başarırım o azmi kendimde görüyorum.Hep beraber yüksek motivasyonla zayıflarız inşallah :KK74:
Tabi katılabilirsin inşallah sende en kısa sürede hedeflediğin kiloya ulaşırsın🙏🏻
kendimizi sıkmadan yola devam etmeliyiz günlük yapacağım pek birşey yok yani kural yok rahat takılacağım seni de beklerim😊

Tabi katılabilirsin inşallah sende en kısa sürede hedeflediğin kiloya ulaşırsın🙏🏻
kendimizi sıkmadan yola devam etmeliyiz günlük yapacağım pek birşey yok yani kural yok rahat takılacağım seni de beklerim😊
Günlük menü yazacak mıyız yada tartı günü olacak mı?

Günlük menü yazacak mıyız yada tartı günü olacak mı?
Ben günlük tartılıp yazacağım ve 17.00 den sonra yemek yok diye sınırlandırdım kendimi bir de günlük 2 lt su içilecek başka türlü yapamıyorum 2 küçük çocuğum ve evin sorumluluğundan ötürü kendimce hafifletmeye çalıştım 😊 Ama siz menü yazabilirsiniz kendinizi takip etmek adına ya da günlük tartılıp bildirebilirsiniz dediğim gibi kural falan yok amaç kendimizi sıkmadan kilo vermek💞

Ben günlük tartılıp yazacağım ve 17.00 den sonra yemek yok diye sınırlandırdım kendimi bir de günlük 2 lt su içilecek başka türlü yapamıyorum 2 küçük çocuğum ve evin sorumluluğundan ötürü kendimce hafifletmeye çalıştım 😊 Ama siz menü yazabilirsiniz kendinizi takip etmek adına ya da günlük tartılıp bildirebilirsiniz dediğim gibi kural falan yok amaç kendimizi sıkmadan kilo vermek💞
peki o zaman,önemli olan kontrol edebilmek kendini.bende önemli birşey olmadığı sürece her gün tartılanlardanım yazarım günlük kilomu ve menümü

Sabah kahvaltıda 2 uzun galeta ve 1 kibrit kutusu peynir ile 5 zeytin yedim
1 kupa sade nescafe ve 1 yeşil çay içtim aralıklarla
öğleni de yazarım

Başlangıç kilo= 64.6

İlk hedef= 61.0
Merhaba bende sana eslik edebilirmiyim ? benimde hedefimde ilk 10 kilo var , sonrasinda ne kadar verebilirsem kar olacak benim icin.. hedefledigimiz kiloya ulasma dilegi ile :KK24:

Tekrar merhaba,öğlen bir kase kadar sebzeli bulgur pilavı yedim yanında yoğurtla.Bulgur esmer pilavlık bulgurdu.
Öncesinde ise ara öğün olarak 7 adet badem yemiştim.
Bol su içmeye devam ;)

Back
X