HEDEF 55 KG BAŞARACAĞIM✓

LESA76

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
5.669
7.392
398
Bursa
Merhaba arkadaşlar:KK36:
Eylül den buyana kg vermek için uğraşıyor um.sonuc bir arpa boyu yol alamadım.dun sabah 65.8 kg iken bu sabah 66 .6 kg ile güne başladım.yani nerdeyse 1 kg fark.sebebi aburcubur.zaten kilo alma sebebim günlük ogunlerim değil,yediğim bu sağlıksız saçma sapan şeyler.
Diyetisyene gittim iki ayrı yere.diyet grubuna girdim,defalarca günlük açtım ama sonu hüsran.sadece gün boyu dikkat et,çoğu zaman aç kal,günlerce spor yap ve bir günde bunca şeyi heba et.
Biraz rahatlık, biraz da psikolojik olarak yeme bozukluğu yaşıyorum sürekli.psikolojik kısmı benim çevremde ki herkese fazlaca tolarans gistermemden kaynaklı.sonrasi at içine ve gelsin yeme krizleri.bu zamana kadar yerleşmiş olan bu düzeni degistirebilirmiyim bilmiyorum.ama beni mutsuz eden bu kilo olayını değiştirebilirim bunu biliyorum.

Kahvaltı 10.00 da
Bir dilin tam buğday ekmeği
Bir dilim peynir
Beş tane zeytin
İki fincan cay
Ara 12.00 da
Bir portakal
İki kaşık yoğurt

Öğlen 14.00
4 kaşık ıspanak yemeği
4 kaşık yoğurt
Bir dilim ekmek yiyeceğim.

16.00 da ara öğün olarak,
Yarım çay bardağı leblebi
Üç tane gün kurusu kayısı
Bir fincan yeşil çay içeceğim.

Bugün devletteki diyetisyenin verdiği listeye başladım.Haftada 1 kg verebilecegimi söylemişti.Bakalim haftaya 65.6 kg yi gorecekmiyim.insallah bu defa olsun.
Öğün aralarını ikişer saat yapıp,hergun de 3 mil leslie yapmayı planlıyorum.

Saat 18.00 da akşam yemeğini yedim.
100 Gr köfte
100 Gr yoğurt
19.45 te bir şişe soda içtim.
21.00 da son ara öğünum var.
Bir elma ve bir kase yoğurt

Günaydın:KK25:
9.15 te kahvaltımı yaptım.
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Bir çay kaşığı ayva marmeladı
İki fincan cay.
Dün gece eşim yanımda bir şeyler yerken,ben de bir elma ve bir çay bardağı süt içtim.eveliki gün abur cubura bogulunca resmen midem bulandı .inşallah hep böyle devam eder.dun akşam çerez aldirmadim ,leblebi ve gün kurusu kafi dedim:super:govdemde resmen 10 kg yağ taşıyorum.gecen hafta 2*3 mil leslie in etkisini gördüm diyebilirim.

Günaydın:KK36:
Dün,
12.50 de,
İki haşlanmış yumurta
Bir kase yoğurt
Bir dilim ekmek
15.00 da
1/2 çay bardağı leblebi
İki tane gün kurusu kayısı
17.00 da
Bir kase tarhana çorbası
4 tane köfte
Bir bardak ayran
Bir dilim ekmek
18.00 da
Sade Türk kahvesi
21.00 da
Bir avuç leblebi
İki gün kurusu kayısı
10 tane kuru üzüm yedim.
Dün biraz açlık ve tatlı isteği yaşadım.kahve ve son ara öğünle atlattım şükür.
:KK74:

Merhaba bende diyete başlamak istyrm ama bir türlü baslayamdm şu an 68 kiloyum hedefim 60 akşam çok az çorba içtim ve 2 tane haşlanmış yumurta yerdm sabah 1 gevrek yedim

Bu sabah 9.00 da,
bir bardak su
9.00 kahvaltı da,
Bir dilim ekmek
Bir dilim beyaz peynir
5 tane zeytin
İki fincan cay.

Her öğün sonrası mutlaka şu iciyorum. böylece hem tokluk hissi,hem günlük su içme olayını,hem de hazımsızlık olayını çözüyorum.

Merhaba bende diyete başlamak istyrm ama bir türlü baslayamdm şu an 68 kiloyum hedefim 60 akşam çok az çorba içtim ve 2 tane haşlanmış yumurta yerdm sabah 1 gevrek yedim
Merhaba:)
Benim bugün diyette üçüncü günüm.diyetisyen listesine uymaya çalışıyorum.kesin kilo vermeye kararliysan birlikte kilo verebiliriz:)

Ben çok fazla ekmek tüketiyorum sırf ekmeği bıraksam bile kilo vereceğine inaniyorum
Evet kararlıyım:)

Ben çok fazla ekmek tüketiyorum sırf ekmeği bıraksam bile kilo vereceğine inaniyorum[/QUOTE

Hoş geldin o zaman,:))
İlk iş ekmeği azaltarak baslayabilirsin.
Ben üç ana öğünde de bir dilim tam buğday ekmeği yiyiyorum. Listede de bu şekilde.
İki ara öğünde bir porsiyon meyve,bir ara öğün de gün kurusu kayısı ve 1/2 çay bardağı leblebi.
Biraz kendinden bahsederken sevinirim.

Çalışıyorum canm şuan masa başı isim çok fazla hareket edemyrm bu yüzden yediklerimi de eritemyrm:))

Back
X