• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 55 kilo

60.1 güncel kılom
Dün kahvaltı lor peynirli omlet
Domates
Oğlen ay hatırlayamadım fındık ve yesıl çaydı sanırım
Aksam tavuk sote salata yoğurt
Dün spor yapmadım haftanın 2 günü ara vermeye kadar verdim.
Haftaya tatile gidecem umarım verdiğim kıloları almam elimden geldıgı kadar dikkat edecem

60.1 güncel kılom
Dün kahvaltı lor peynirli omlet
Domates
Oğlen ay hatırlayamadım fındık ve yesıl çaydı sanırım
Aksam tavuk sote salata yoğurt
Dün spor yapmadım haftanın 2 günü ara vermeye kadar verdim.
Haftaya tatile gidecem umarım verdiğim kıloları almam elimden geldıgı kadar dikkat edecem
Menunu begendim canim gayet ideal ve saglikli

Kilom 60.2
59 lu rakamları görecem inşallah yıllar sonra
Bugun malesef diyete pek uyamadım sabah kardesime aksamda eşime uydum yedim
Kahvaltı domates 3 sigara böreği peynir
Oğlen türk kahvesi 2 form bisküvi
Aksam patlıcam yemegi yogurt
Saat 8 gibi ciğköfteyi bir güzel gömdüm :oops:
Yarına Allah kerim

Bende mi yapsamki
Yada sen 1 2 gün dene faydası olursa bende baslayım
Yavaş kg vermende tiroid değerlerinin ( Tsh, t3 ve t4 ) yüksek ya da düşük olması(hipotiroid,hipertiroid) etkili olabilir. Dahiliye ya da endokrinoloji bölümümden bu değerler için kan tahlili yaptırmanı öneririm.

Bende hipotiroid var 8-9 yıldır ama düzenli ilaç kullandığım için kg veremememde sıkıntı yok. 30 yaşımdayım , 17 aylık kızım var. 63le hamile kalmıştım 78le Doğuma girdim :halay:şu an 66 kg yum ve 55 olmak istiyorum ben de. Evlendiğimde 57 kiloydum ( 3 sene önce yaklaşık).Hala emzirdiğim için avantajlıyım aslında, kalori yaktırıyor emzirmek.

Yavaş kg vermende tiroid değerlerinin ( Tsh, t3 ve t4 ) yüksek ya da düşük olması(hipotiroid,hipertiroid) etkili olabilir. Dahiliye ya da endokrinoloji bölümümden bu değerler için kan tahlili yaptırmanı öneririm.

Ben de hipotiroid var 8-9 yıldır ama düzenli ilaç kullandığım için kg verememe de sıkıntım yok. 30 yaşımdayım , 17 aylık kızım var. 63le hamile kalmıştım 78le Doğuma girdim :halay:şu an 66 kg yum ve 55 olmak istiyorum ben de. Hala emzirdiğim için avantajlıyım aslında, kalori yaktırıyor emzirmek.
2 ay önce kan degerlerim hormonlarıma baktırdım herşey normal çıktı.
Rabbim evladınızın bahtını ömrünü güzel hayırlı eylesin. Bizde 3 4 ay sonra düşünüyoruz cok ugrasmadan hamile kalırım umarım

2 ay önce kan degerlerim hormonlarıma baktırdım herşey normal çıktı.
Rabbim evladınızın bahtını ömrünü güzel hayırlı eylesin. Bizde 3 4 ay sonra düşünüyoruz cok ugrasmadan hamile kalırım umarım
Çok teşekkürler canım amin . Evliliğimizin 6.ayında korunmayı bıraktık çocuk için ve ben ilk ayda hamile kaldım, senin de inşallah öyle olur. Bende Demir eksikliği vardı üstelik ama hamile kaldığım ay adet görmediğim için Demir değerlerim normale dönmüştü. Bu arada şu an yeşil çay içiyorum (:

Çok teşekkürler canım amin . Evliliğimizin 6.ayında korunmayı bıraktık çocuk için ve ben ilk ayda hamile kaldım, senin de inşallah öyle olur. Bende Demir eksikliği vardı üstelik ama hamile kaldığım ay adet görmediğim için Demir değerlerim normale dönmüştü. Bu arada şu an yeşil çay içiyorum :-)
Allah bağışlasın evladını canım benim de 2 tane var 13 ve 9 yaşlarında

İlk hamileliğimde 90a dayanmıştım ikincisi 7 aylık doğduğu için 75le Doğum yaptım şimdi 60 kilodayım 3 4 daha atsam rahat olacak benim için 1.68 boyum aslında ama yine de vermek istiyorum tabi sağlıklı olarak

İlk hamileliğimde 90a dayanmıştım ikincisi 7 aylık doğduğu için 75le Doğum yaptım şimdi 60 kilodayım 3 4 daha atsam rahat olacak benim için 1.68 boyum aslında ama yine de vermek istiyorum tabi sağlıklı olarak
Seninkileri de Allah bağışlasın canım, yaş farkları da çok ideal olmuş. Ayrıca 90 kilolara kadar çıkarak bile şu an 60 olman çok iyi ve bence kg vermene hiç gerek yok,ideal boyuna göre..:super: iki çocuk annesi olarak fıstık gibisin valla :KK8:

Bu arada geçen internette bir kabak(bildiğimiz yeşil) kürü gördüm, bir diyetisyene aitmiş ve 3 günde 2-3kg verdiriyormuş. 3 tane kabağı rendeleyip,tavada yağsız soteliyormuşsun üstüne de yoğurt biraz acı pul biber döküp , 3 gün boyunca öğlen ve akşam bunu yiyormuşsun,3.günün sonunda 2-3kg arası verdiriyormuş . Bunu yaparken 2 tl yakın su içmek gerekliymiş.Bu kürden sonra 15 gün ara vermek şartmış ama arka arkaya yapamazmışsın. Denesek mi acaba ?

Günaydın
Bende duydum kabak diyetini aslında denemek lazım
Bu sabah 59.9 cıktım hedefim 59 lu rakamları görmekti çok şükür
Bu haftaki hedefim 59.2 gibi rakamı görmek hızlı kılo vermek istemiyorum geri alması daha kolay oluyor. 700 gram ideal gibi.

Günaydın
Bende duydum kabak diyetini aslında denemek lazım
Bu sabah 59.9 cıktım hedefim 59 lu rakamları görmekti çok şükür
Bu haftaki hedefim 59.2 gibi rakamı görmek hızlı kılo vermek istemiyorum geri alması daha kolay oluyor. 700 gram ideal gibi.
Ooooo masaallah hadi bakalim 59u gormek cok onemli canim devami da gelir ins darisi basimiza gerci ben 59.9u gordum gecen hafta ama yine de bu hevesim 1 gun surdu

Merhaba arkadaşlar bende gebelik düşündüğüm için kiloma dikkat etmeye çalışıyorum normalde okul zamanı kosturmaktan kilomu koruyordum Ramazan sonu en son 61.5 i bile görmüştüm ama bayram tatiliydi ve en son gecirdigim ameliyat tan sonra şuan 64 u görüyorum tartıda yarın ayran detoksuna başlıyorum 2 günluk sonra yediklerime dikkat ederek devam etmeyi düşünüyorum sizlere takılıyorum ilk öncelik 62 yi görmek inşallah

Merhaba arkadaşlar bende gebelik düşündüğüm için kiloma dikkat etmeye çalışıyorum normalde okul zamanı kosturmaktan kilomu koruyordum Ramazan sonu en son 61.5 i bile görmüştüm ama bayram tatiliydi ve en son gecirdigim ameliyat tan sonra şuan 64 u görüyorum tartıda yarın ayran detoksuna başlıyorum 2 günluk sonra yediklerime dikkat ederek devam etmeyi düşünüyorum sizlere takılıyorum ilk öncelik 62 yi görmek inşallah
Bende senın gibi hamile kalana kadar zayıflamaya devam. Hoş calışmalara baslamadık ama olsun

Back
X