Hedef 55 kilo

iki gün nasıl yemişsem, dün gece eve gelir gelmez spor yaptım duş aldım ancak yatağa girmemle midemin bulanması bir oldu. ayıptır söylemesi istirfa ettim, midem o yağlı babaanne yemeklerine alışık değil :KK61:
bu sabah erken kalktım, kahvaltıda iki küçük dilim tam tahıllı kızarmış ekmek, 1 yumurtayla çok az yağlı omlet, 1 çay kaşığı kadar bal ve light labne peyniri yedim.
spor salonuna gittim 2.5 km orta tempoda yürüdüm, 1.5 km eliptik, 3 km de kondisyon bisiklet yaptım. :KK49:
öğlen bir portakal yedim ve yeşilçay içtim.
az önce de çok küçük parça tahıllı simit ve iki küçük dilim sucuk yedim.
maalesef benim de anneannem öyle :( onlara gittiğimde aldım bu kiloları zaten :D 1 ay onlarda kaldık ve patlayana kadar yedim :D Ama sen iyi toparlamışsın bence :) süppeersin:KK66::KK45:

maalesef benim de anneannem öyle :KK43: onlara gittiğimde aldım bu kiloları zaten :D 1 ay onlarda kaldık ve patlayana kadar yedim :D Ama sen iyi toparlamışsın bence :) süppeersin:KK66::KK45:

yemicem de diyemiyor insan ayıp olmasın diye. fırsat bu fırsat löp löp götürüyoruz :KK48: teşekkür ederiim :)

Aksam: bir kase tarhana corbasi, 6 tane lahana sarmasi ve yaprak sarmasi, bir jade light yogurt.
az once de bi tane kurabiye ve marketlerde satilan kucuk wafflelardan bi tane yedim :KK47:

Regl olacagim sanirim o yuzden canim hep tatli cekiyor o_O
bu arada ben kalori hesabi yapiyorum, bugun 1700 kalori almisim. Ve toplam 1950 kalori yakmisim (uyku, dinlenme vs de dahil)

sabah bir çorba kaşığı yulak kepeği ve light süt ile birlikte mısır gevreği yedim
tartida +300 gr gördüm şişkinlikten olsa gerek o_O

ara öğün: 3 fındık ve 2 ceviz içi
öğlen: iki tam buğdaylı ekmek arası peynir ve bi parça simit
akşam: 2 kase kesme çorbası, 2 nugget, bir yemek kaşığı türlü biraz yoğurt.

spor: 2.5 km orta tempoda yürüyüş, 2 km eliptik, 2 km dikey bisiklet, 2 km yatay bisiklet ve 60 squat :KK49:

Sabah: 2 dilim tam bugdayli ekmek, Biraz peynir, uc dilim sucuk, Biraz bal, cok az cemen, Iki fincan cay.
simdi aldigim kalorileri yakmaya gidiyorum :KK49:

Aksam: 1 kase kesme corbasi, 1 tabak tavuklu bezelyeli yemek, biraz pilav, 1 kase yogurt.

Yarin hadise diyetine baslayacagim. 2 sene once 6 kilo vermistim o diyetle :KK76:

Back
X