1. gün
2 haşlanmış yumurta - 150
1 dilim kızarmış ekmek - 140
domates, salatalık - 50
25 gr zeytin - 52
3-4 bardak şekersiz çay - 0
1 kase mercimek çorbası - 150
1 kase göbek salatalı ton balığı (yağsız) - 220
1 bardak sütlü şekersiz kahve - 65
Toplam: 827 kalori
Egzersiz: 5 km yürüyüş
Başarılar diliyorum canım.inan kafaya koyunca hepsi gider kiloların.insanlar kaç kilo veriyorlar.yeterki pesetme
Canım beraber yapalım mı motivasyon olur.benim de hedef 552. gün
Kilo: 99.0
1 dilim susamlı ekmek
8-10 zeytin
40-50 gr kaşar peyniri
Salatalık
1-2 çay kaşığı kahvaltılık domates sosu
2 haşlanmış yumurta
1 bardak bitki çayı
1 az şekerli sütlü kahve
3 kuru kayısı
Göbek salatalı ton balığı salatası
8 km yürüyüş
Canım beraber yapalım mı motivasyon olur.benim de hedef 55
2. gün
Kilo: 99.0
1 dilim susamlı ekmek
8-10 zeytin
40-50 gr kaşar peyniri
Salatalık
1-2 çay kaşığı kahvaltılık domates sosu
2 haşlanmış yumurta
1 bardak bitki çayı
1 az şekerli sütlü kahve
3 kuru kayısı
Göbek salatalı ton balığı salatası
1 avuç leblebi
2 kuru kayısı
1 kase ıspanak çorbası
8 km yürüyüş
Tamam öyleyse çok güzel oldu bu iletişim halinde kalalim birbirimizi gazlarizYapalım tabii ki, çok sevinirim
Tamam öyleyse çok güzel oldu bu iletişim halinde kalalim birbirimizi gazlariz
Ben 172 boy 68 kg geliyorum. 14 kilo aldim hedefim 58 olmakKesinlikle. Sizde kilo, boy durumu nasıl? Hangi diyeti yapıyorsunuz? :)
Ben sadece yediklerimi azaltarak, kendime yasaklar koymadan diyet yapmaya çalışıyorum çünkü yasaklar belirlediğimde diyet uzun soluklu olmuyor
Ben 172 boy 68 kg geliyorum. 14 kilo aldim hedefim 58 olmak
Ben de sadece yediklerimi azaltıyorum, kalori takibi yapmaya çalışıyorum günlük kendime belirli bir limit koyuyorum elimden geldiğince. Sekersiz 21 güne başlamayı düşünüyorum 21 günde çok güzel kilo verenler var hem de şeker bağımlılıkları azalmis. Bende de yasaklar yok sadece porsiyon kontrolü
Kilom çok duruyor bacaklarda birikiyor benim. Merak etmeyin motivasyonumuzu kaybetmeyin ben sağlıklı beslenerek 57 kiloya düşmüştüm 1 sene korudum sonra her gün 3 3 4 cikolaya cips yiyerek tekrar kilo aldım. Hedefim yine eski kilom da olmak şuan halimden, memnun değilim üst m beden ama bel ve göbekte yağlanma var.eskiden 62 63 kiloda hiç yoktu. İstersen ölçü alalım mezura ile.ayda 1 tartilip ölçü alırız.Boylarımız neredeyse aynı. Sizin kilonuzda olmak için neler vermezdim
Kilonuzda memnun değil misiniz? 172 boya 68 kg 36-38 beden olur aslında, bölgesel mi sorununuz?
Yarın neler yediğimizı detaylı yazarız sabah aç karna tartılır ve ölçü alırız bakalım 1 ayda nasıl bir değişim olacak.Boylarımız neredeyse aynı. Sizin kilonuzda olmak için neler vermezdim
Kilonuzda memnun değil misiniz? 172 boya 68 kg 36-38 beden olur aslında, bölgesel mi sorununuz?
Kuzum selam.bugun sabah kahvaltım şu şekildeydi
2 ince dilim tam buğday ekmeği
Lor peyniri
Biraz salça
Tereyağı
3 4 adet zeytin
Öğlen yemeğim yok suan bitki çayımı hazırlıyorum
Sen ne yedin neler yaptın. Ayrıca 1 lt su içtim şuana dek
Afiyet olsun canim iyi gitmissin gayet ben ek olarak aksam yemeği 1kase lahana çorbası mercimek yemeği ispanak yogurt tursu yedim fazla oldu ama porsiyonlari azdi. Su içmeyi ihmal etme sakınAfiyet olsun canım. Benim de bugükü listem şu şekilde:
2 dilim ekmek
7-8 zeytin
1 salatalık
4-5 kayısı
3 şekersiz Türk kahvesi
2 minik parça çikolata
2 kase ıspanak çorbası
1 dilim tahinli çörek
Bugün maalesef çörek yedim az da olsa, misafirler dolayısıyla ama porsiyonu azaltabildiğim için mutluyum :)
Afiyet olsun canim iyi gitmissin gayet ben ek olarak aksam yemeği 1kase lahana çorbası mercimek yemeği ispanak yogurt tursu yedim fazla oldu ama porsiyonlari azdi. Su içmeyi ihmal etme sakın
Canım ben şu şekilde yapıyorum. Tencereye isteğe bağlı zeytinyağı tereyağı yada evinde olan yagdan göz kararı koyuyorsun. 2 orta boy soğanı küçük kuçuk kestim ve lâ vurdum biraz. Daha sonra lahananin ortasından biraz al iyice yika suda beklet 5 10 .sonra lahanalari küçük küçük dogra . 1 havuç rendele. Soğan kavrulduktan sonra içine 4 bardak su koydum.Lahanalari ve havucu ekleyip 40 dk kaynatiyorsun kısık ateşte olacak. Ben içine 1 adet tavuk suyu attim. Sonra da en son blendirdan geçir üstüne bahara koy enfes oluyor.Harika! Lahana çorbası fikrine bayıldım! Metabolizmayı hızlandırıcı etkisi var. Nasıl yapıyorsun? Ben her çeşit sebze çorbasına bayılırım ama lahana çorbasını içemiyorum, sanırım ben güzel yapmayı beceremiyorum.Lezzetli bir tarifin varsa öğrenmeyi çok isterim
Bugünkü listem:
(Sabah kahvaltımı erken yapmadığım için yediklerimi biraz fazla tuttum çünkü ilaveten öğle yemeği yemedim)
Kahvaltı
1 simit
9-10 zeytin
30 gr kaşar peyniri
2-3 tatlı kaşığı kahvaltılık sos (kahvaltılık sos ev yapmı - domates, havuç, kırmızı biber, patlıcan, kabak vs ile yapılıyor)
2 bardak az şekerli çay
2 haşlanmış yumurta
Ara öğün
1 şekersiz Türk kahvesi
1 parça çikolata (8 gr)
Akşam
1 parça tavuk budu (fırında) - yanında biraz patates ve havuç ile
4-5 kaşık mantar sote
yürüyüş: 10 km
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?