Canım ben şu şekilde yapıyorum. Tencereye isteğe bağlı zeytinyağı tereyağı yada evinde olan yagdan göz kararı koyuyorsun. 2 orta boy soğanı küçük kuçuk kestim ve lâ vurdum biraz. Daha sonra lahananin ortasından biraz al iyice yika suda beklet 5 10 .sonra lahanalari küçük küçük dogra . 1 havuç rendele. Soğan kavrulduktan sonra içine 4 bardak su koydum.Lahanalari ve havucu ekleyip 40 dk kaynatiyorsun kısık ateşte olacak. Ben içine 1 adet tavuk suyu attim. Sonra da en son blendirdan geçir üstüne bahara koy enfes oluyor.
Listen çok iyi. Bu gidişle kiloları verirsin sporda var
Ayrıca kabak çorbası tarifimde var oda efsane ve çok iyi yağ yaktiriyo istersen eklerim tarifi.çok öptüm
Tereyağı ve sıvı yağı tencereye koyup erit.un ekle kokusu çıkana kadar birkaç dakikaçirp hızlıca 1 2 dk süt ilave et.Suyu da ilave edip, iyice karıştırdıktan sonra, kaynatcaksin Kaynamaya başlayınca, kabuklarını soyup doğradığın kabakları ilave edip kabaklar yumuşayana kadar pişirBlendırdan geçirip, tuzunu, dereotunu ve baharatları ilave et.dilersen icine bir patates havuc koyabilirsin haslama olsun amma patates.Birde çorban pişirirken dibinin tutmaması için ara arakarıştırmayı unutma malzemeler asagidaaÇok teşekkür ederim tarif içinKabak çorbası tarifini de almak isterim, farklı tarifleri denemeyi seviyorum.
Tereyağı ve sıvı yağı tencereye koyup erit.un ekle kokusu çıkana kadar birkaç dakikaçirp hızlıca 1 2 dk süt ilave et.Suyu da ilave edip, iyice karıştırdıktan sonra, kaynatcaksin Kaynamaya başlayınca, kabuklarını soyup doğradığın kabakları ilave edip kabaklar yumuşayana kadar pişirBlendırdan geçirip, tuzunu, dereotunu ve baharatları ilave et.dilersen icine bir patates havuc koyabilirsin haslama olsun amma patates.Birde çorban pişirirken dibinin tutmaması için ara arakarıştırmayı unutma malzemeler asagidaa
- 2 adet yeşil kabak
- 2 yemek kaşığı un (Tepeleme)
- 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 3 su bardağı süt
- 4 su bardağı su
Afiyet olsun canim bende bu sanah ölçü kaçtı. 2 sınavım olduğu için normal kahvaltı isemedi canım 1 Büyük kase bebek mamasi yaptımKahvaltı
2 dilim ekmek
8-9 siyah zeytin
40 gr kaşar peyniri
30 gr kahvaltılık sos
1 küçük muz
1 büyük bardak çay
Afiyet
Afiyet olsun canim bende bu sanah ölçü kaçtı. 2 sınavım olduğu için normal kahvaltı isemedi canım 1 Büyük kase bebek mamasi yaptım
Kahvaltı
2 dilim ekmek
8-9 siyah zeytin
40 gr kaşar peyniri
30 gr kahvaltılık sos
1 küçük muz
1 büyük bardak çay
Aksam dengelemeyecalistuim,Sana da afiyet olsun :) Akşam az yedikten sonra çok güzel dengelenir, hiç sorun olmaz
Canım hem kuru kayısı hem cikolata yeme.2 şekersiz kahve
3 adet kuru kayısı
1 avuç leblebi
1 kase ezogelin çorbası
2 minik parça çikolata
Aksam dengelemeyecalistuim,
3de tavuk ciğer Pancar turşusu
Tarhana çorbası
Saat 5te 3 kuruç kayısı
Canım hem kuru kayısı hem cikolata yeme.
Birinden birini bir gün diğerini ertesi gün ye
Afiyet olsun))))
Karbonhidrat düşkünlüğü azaltmak için sana tavsiye vereyim o zaman :)))Evet, çok haklısın. Benim karbonhidrat düşkünlüğüm
Kendimi biraz zor tutuyorum aslında
Karbonhidrat düşkünlüğü azaltmak için sana tavsiye vereyim o zaman :)))
Her gün yediğin karbonhidratli ekmek vs porsiyon azaltmaya çalış. Mesela yarın 2 parça yerine 1 parça cikolata.alışana kadar böyle devam, et.
Basen ve bacaktaki yaglanmanın ana nedeni şeker ve beyaz undur
Ekmek sakın beyaz ekmek yeme,tam buğday yada çavdar ye.
Çaydakı sekeri kullanma bir süre sonra daha lezırhlı gelecek.
Tatlı isteğine karşı kahve yanına 3 hurma veya 3 kuru kayısı veya 1 avuc kuru üzüm veya 2 parça çikolata kullanabilirsinn
Böyle devam et canım herşey zamanlar yerine oturacakÇok teşekkür ederim bu güzel tavsiyeler için
İnşallah zamanla azaltmayı başaracağım. Şu an nefsimi törpülemeye çalışıyorum, her şeyden az az yiyerek
Bugün fazla yürüyüş yapamadım, akşam 3.5 km sadece.
Kahvaltı
5-6 zeytin
30 gr kaşar peyniri
Kahvaltılık sos
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 büyük kupa çay
Biz bu işin üstünden gelicez kiloda vericez bravo sanaGünümü bir avuç leblebi ve bir kase ezogelin çorbası ile tamamlıyorum. 4 km de yürüdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?