notlarıma göre ilk başladığımdan bu yana 2 kg vermişim.yaptığım tek şey abur cuburu kesmek.demek ki su içsem yaramıyormuş yarayan başka şeylermiş
Hoşgeldin canim..su an tam kilomu bilmiyorum hedefim 48-50 arasi.boyum kisa benim o yüzden bunlar normal oluyor.sen kac kg olmayi hedefliyorsun?suankı kılon kac? benımde 6 kılo vermem gereken beraber dıyet arkadaslıgı yapalım mı :) motivasyonsuz olmuyo :))
Hoşgeldin canim..su an tam kilomu bilmiyorum hedefim 48-50 arasi.boyum kisa benim o yüzden bunlar normal oluyor.sen kac kg olmayi hedefliyorsun?
benim hedefım 54 kilo canım. suan tam 60 kiloyum. irademe hakim olabilsemcok sey basarıcam da ıste
bence çok fazla yediklerini azaltmadan da başarabilirsin bunu yeter ki isteyelim
O zaman ben dean itibariyle başlıyoruuummm nedense bi anda gaza geldim umarım çabuk sönmezyemiyorum arkadaş benim adriana limadan neyim eksik
yememek çözüm değil neyi ne kadar yiyeceğini bilirsen aç kalmazsın ayrıca hareketli olmak lazım
hadi bekliyorum seni de günlüğüme
diyet programım yok evde ne varsa az yiyorum ekmek çok yerdim onu kahvaltıda tüketiyorumnasıl bi diyet yapıyosunuz ve kaç günde kaç kg verdiniz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?