Hedef 65 kg

LESA76

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
5.669
7.392
398
Bursa
Merhaba, bugün yine yeniden diyete başlıyorum. 75 kg 72 kg arasında gidip geliyorum. Yarın tartılır kesin kilomu yazarım. Umarım bu defa olur. Kilo alma sebebim tamamen psikolojik. Aç olmasamda yemek yiyorum. Bu sabah iki kere kahvaltı yapmam gibi mesela. Eger dengeli ve düzenli beslenirsem iki ayda 65kg ye kolaylıkla gelebilirim inşallah.
Hergün tartılıyorum. Yarın tartı ne gösterecek merak ediyorum.

Bugün,
6.30
2 dilim sucuk
İki zeytin
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Çay
10.00
Bir dilim ekmek
3 dilim sucuk
Bir dilim oeynir
2 zeytin
Çay
11.00
Bir kupa az sütle nescafe
11.30
Bir portakal

Güne çok erken başlıyorum. Bu sebeple genelde iki kez kahvaltı oluyor. İlk önce bunu bir düzene koyacağım. Sonrasında yarından itibaren 10000 adım ve egzersize başlayacağım. Eğer bu düzeni sağlarsam zorlanmadan kilolar gider diye ümit ediyorum.

Selam günlük. Budün modum nedense biraz düşük. Bunu söylemeyi hiç sevmiyorum ama geçicide olsa bugün böyle.
On gün önce 71.9 kg yi görmüştüm. Bu sabah 73.2 kg dım. 74.2 kg den bu kiloya günde iki ana öğün yiyerek gelmiştim. Yalnız biraz zorlandığım için bıraktım. Ve sonucu artı kilo olarak geri geldi.
Bugün yine bir Başlangıç la geldim. Tam anlamıyla olmasada zamanla oturacak inşallah.

Kahvaltı 9.30
1.5 dilim ekmek
1 dilim peynir, 2 tane zeytin
Domates ve salatalık
1 ceviz
Çay
Ara 12.00
4 yulaflı biskuvi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…