- 1 Kasım 2011
- 1.966
- 1.608
- 448
Merhaba bu yola baş koymus herkese...28 yasına girmek üzereyim,öğretmenim evliyim ve 2 yasına yakın bir kızım var
Hikayeme geçecek olursam;
Benim fazla kilolarla tanışmam hamilelikte başladı. Öncesinde evlenene kadar kilom 59- 61 arasında değişirdi.
Boyum 1.70. Hamilelikte 16 kilo aldım doğumdan sonra veremedim falan. Neyse gecen kış çabalarım ve sonrasında burdan
Mavimi adlı arkadasın topiği sayesinde 66 ya kadar indim.
Cidden cok farketmisti ta ki yaz tatili geldi bende rehavet başladı ramazanda kilomu korudum ama en son gittiğim tatil ve
açık büfe sonrasında bu sabah 69 çıktım

regliminde ilk günü ama bunlar bahane olamaz Kilo almam da iyi oldu aslında üstümdeki rehavet gitti
ve yepyeni bir başlangıç yaparak bu güzel pazartesi günü diyete başladım
hedefim bayramda 62-63 civarında olabilmek 2 aydan az bir süre var
Umarım başarırım buranın bana güç katacağından eminim
İnsallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız........

Hikayeme geçecek olursam;
Benim fazla kilolarla tanışmam hamilelikte başladı. Öncesinde evlenene kadar kilom 59- 61 arasında değişirdi.
Boyum 1.70. Hamilelikte 16 kilo aldım doğumdan sonra veremedim falan. Neyse gecen kış çabalarım ve sonrasında burdan
Mavimi adlı arkadasın topiği sayesinde 66 ya kadar indim.
Cidden cok farketmisti ta ki yaz tatili geldi bende rehavet başladı ramazanda kilomu korudum ama en son gittiğim tatil ve
açık büfe sonrasında bu sabah 69 çıktım

regliminde ilk günü ama bunlar bahane olamaz Kilo almam da iyi oldu aslında üstümdeki rehavet gitti
ve yepyeni bir başlangıç yaparak bu güzel pazartesi günü diyete başladım
hedefim bayramda 62-63 civarında olabilmek 2 aydan az bir süre var
Umarım başarırım buranın bana güç katacağından eminim
İnsallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız........