Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablaaaaa geldim ben de ya sebze yemeği yemem gerek de hiç bilmiyorum yapmayı sence neler yapabilrim![]()
Bak tatlım sana birkaç farklı seçenek sunucam
ara ara denersin
1-taze fasülye yapabilirsin
zeytinyağında sırasıyla soğanı biberi ve domatesi kavur sonra azıcık salça ekle sonra ayıklayıp doğradığın fasülyeleri ekle üstüne 1 büyük bardak su ekle kapağını kapat suyunu çekip fasülyeler yumuşayınca en son tuzunu at vekapat altını dinlendir ve afiyetle ye.
azıcık baharatta atabilirsin ama ben sade seviyorum
2-kabak yemegi
deminki fasülye yerine küp küp doğranmış kabak kullanacaksın geriye kalan aynı işlemler
3-fırında türlü
tatlım bunda da patlıcan,biber.domates,soğan,birkaç diş sarımsağı cok küçük olmadan doğra koy borcama üzerime az zeytinyağı.karabiber,tuz ve bir kasık salça ekle 1 çay bardağı da su ekle ve iyice karıştır.Üzerine folyo kapatıp at fırına
200 derecede pişir. arada pişip pişmediğine bakarsın bu da böyle
4-közlenmis sebzeler
Közlenmis patlıcan,kırmızı ve yeşil biberi üzerine yoğurt dökerek tüketebilirsin hem doyurucu
hem de az kalorili
sekerim aklıma gelen bunlar sonrası için yeni tarifler veririm
bu arada yemeklerde mümkün olduğunca az yag ve tuz kullan takılırsan uğra ablana
hadi öptüm
bu ne hırs ya ne kadar güzel ben bir türlü konsantre olamadım[/
canım aynada görüntüme işte bu deyinceye kadar kaybetmek
istemiyorum azmimi. biraz da ELİMİZDE ASLINDA
Sende güven kendine gerisi gelir millet 30 kilo veriyor bir 3-5 kiloyu mu veremeyeceğiz pehhh![]()