- 1 Ekim 2016
- 736
- 644
- 103
- 29
- Konu Sahibi Blackcatt1
-
Çam terebentin yagini da duydum fakat galiba saci kurutuyomus o yuzden simdilik denemedimBence en iyi bakım Hindistan cevizi yağı bakımı. Ben şuan başladım haftada 2 defa yapıyorum
Bir de şampuana çamterebentin yağı ve badem yağı katmak işe yarıyor ona başladım 1 aydır kullanıyorum gerçekten uzattı
Çam terebentin yagini da duydum fakat galiba saci kurutuyomus o yuzden simdilik denemedim
Tamamdir deneyeceğim yine de :)Evet baya kurutuyor ben ekstra ürün kullanıyorum kuruma için yağ vs
Sinameki de çok saç döküyor diyorlar canimSinameki kullan derim canım ben bide onu dene
Barcelono ise yariyor mu canimBende hic dokmedi ama canim biraz kurutuyo ben 5.yi yaptim dokulmem cok azaldi dax ve barcelinoda kullaniyorum
Daha yeni kullanmaya basladim ama dun sac analizi yaptirdim kadin sac gozenekleriniz tikanmis dedi naocam bilmiyorum sadece dax bemiks bepanthen evigen karistirio kullanmaya dusunuyorum canim sen ne onerirsinBarcelono ise yariyor mu canim
Dax iyi canim fakat arindirmasi biraz zorDaha yeni kullanmaya basladim ama dun sac analizi yaptirdim kadin sac gozenekleriniz tikanmis dedi naocam bilmiyorum sadece dax bemiks bepanthen evigen karistirio kullanmaya dusunuyorum canim sen ne onerirsin
Evet canim gercekten cok zor bide uzadigini gorebilsemDax iyi canim fakat arindirmasi biraz zor
Görürürsün canim sabir lazim birazEvet canim gercekten cok zor bide uzadigini gorebilsem
Sen gorebildinmi canim gorduysen ne kadar zamanda gordunGörürürsün canim sabir lazim biraz
Tatlim ben cok fazla urunu bi arada kullandığım icin hangisi etkili oldu bilmiyorum ama daxdan memnun cok kisinin yorumunu da okudumSen gorebildinmi canim gorduysen ne kadar zamanda gordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?