• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Gunaydin kizlar kahvalti olarak 2 tane zeytinyagli biber dolmasi yesem mi sizce? Dun annem yapmisti canim cekti diye iki tane aldim ama aksam yemedim simdi yemeyi dusunuyorum ne dersinjz
Sabah oldugu icin yiyebilirsin bence ki zaten canin cektiyse ve yemessen sonra onun acisi baska biseyden kotu cikiyor aksama kadar eritirsin gidip gelmekten bolxa suda icsen tamamdir

Yedim :KK48: ama cok yagliydi annem normalde hep az yagli yapar butun yemekleri ama bu olmamis :confused:
Afiyet olsun., aslinda bazen diyetteyken yaglara ve şekere dikkat edince normalde yedigimiz seyler sanki fazlaymiş gibi geliyor bende dun tatli yerken bogazimdaki tatli seker tadini bir tutlu goturemedim ne kadar su içsemde. Sanirjm sanada boyle olmus olabilir

afiyet olsun:) z.yağlı ama dimi

Evet zeytinyagli o yuzden pek dert etmiyorum

Sabah oldugu icin yiyebilirsin bence ki zaten canin cektiyse ve yemessen sonra onun acisi baska biseyden kotu cikiyor aksama kadar eritirsin gidip gelmekten bolxa suda icsen tamamdir

Aynen oyle o yuzden canim bir seyi cok cekerse sabah yemeye karar verdim

Gunde kac litre su iciyorsunuz? Ben 1 ya da 1 bucuk icebiliyorum en fazla. Kilo vermemde bir sıkıntı olmadi su ana kadar ama daha fazla icsem kilo verimini hizlandirir mi acaba?

Back
X