• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Kızlar yeni katıldım aranıza 50 kg evlendim 55 kg la gebe kaldım 86 kg la doğum yaptim 74 kg indim doğum sonrası birdaha gebe kaldım 89 kg la doğum yaptim .suan 79 kg a düştüm aynalara küsüm alışverişe çıkarım dahi gelmiyor .ne giydogimi yakistiriyorum nede sacimi başımı .Zayıflamak istiyorum .yardimlarinizi bekliyorum

Kızlar yeni katıldım aranıza 50 kg evlendim 55 kg la gebe kaldım 86 kg la doğum yaptim 74 kg indim doğum sonrası birdaha gebe kaldım 89 kg la doğum yaptim .suan 79 kg a düştüm aynalara küsüm alışverişe çıkarım dahi gelmiyor .ne giydogimi yakistiriyorum nede sacimi başımı .Zayıflamak istiyorum .yardimlarinizi bekliyorum
Sen yeter ki iste canim..bende senin gibiydim...ama heosini atlattim uzun bir surec ....basarabilirsin

canım ben de 85le doğuma girdim doğumdan sonra 75tim. seninle aynı şeyleri hissettim. zamanla illa ki veriliyor metak etme.
bebeğin kaç aylık emziriyor musun?

Gunaydin kizlar, eve geldim simdi. Isim bitmisti aslinda ama ankaraya kadar gitmisken uzun zamandir gormedigim bir arkadasimda kaldim bir gece de. 2 gun cok kotu bozdum ama dun dikkat etmeye basladim. Yarin tartilicam bakalim ne kadar artidayim. Cok kizdim kendime ya 10 gunde bir duzenli olarak tartidan sonra iki gun ust uste bozuyorum rejimi, rutinim gibi bir sey oldu. Ne kadar bos ve iradesiz bir insanim ya. 2 ya da 3 hafta hic bozmadan diyet yapamiyorum resmen. Bi insan iki uc hafta agzini tutamaz mi bu ne basarisizlik, boyle basit bir seyi bile basaramayan insan hayatta neyi basaracak

Back
X