• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

evet biraz öyle oldu:))
iyi ama zayıflamak için güzel nedenlerin de varmış ekstradan bak:) bizim de bu yaz bir düğün bir nişan var. güzel görünmek istiyorum.
7-8 ay once evleniyordum ben, son anda vazgectim. Adam gizli ruh hastasi cikti. Koruma kararlari cikardim, hakaret ve tehdit davam hala devam ediyor. Simdi her erkege potansiyel psikopat gozuyle baktigimdan bir sure kimseyle iliski yasayamicam galiba :))

7-8 ay once evleniyordum ben, son anda vazgectim. Adam gizli ruh hastasi cikti. Koruma kararlari cikardim, hakaret ve tehdit davam hala devam ediyor. Simdi her erkege potansiyel psikopat gozuyle baktigimdan bir sure kimseyle iliski yasayamicam galiba :))
gerçekten mi:/ şükür ki evlenmeden farketmişsin şanslısın.

Şuan rahatsız etmiyor di mi canım

Akşam kuru fasulye bana kalmadı. Çok güzel olmuş öğlende yemişler akşam yine yemek istedi çocuklar. Kahvaltılık birşeyler yiyim dedim ama yiyemedim .
Çekirdek çıtladım biraz.

Sabah 4 zeytin 1 dilim ekmek 1 brdk süt 1 haşlanmış yumurta yedim öğlen kahve içtim 2 bardak ikindi 1 elma akşam karpuz peynir ekmek yaptık inat ettim vericem bende :KK43:
canım sen emziriyorsun yemenden kısma. ama ekmeği.hamurişini ve şekeri hayatından çıkarabilirsin.

Gunaydin kizlar. Kahvaltim 2 yumurtadan omlet, 1 dilim cavdar ekmegi, 3 cherry domates, biraz da pinar beyaz ve 1 bardak zero. Birazdan sutlu kahve icerim. Kilom 63.7 cikti bu arada. Keske 800 gram gitse iki gunde :hasta: ama cok zor. 400 gram hedef koydum pzt icin
geçen pztesiden 200 gram daha azsın. bu da bişey. verirsin 400ü. 600 vermiş olursun böylece ki kötü geçen bir haftaya rağmen çok çok iyi.

günaydın sevgili kızçeler iyi haftasonları.

2 h.yumurta ,peynir, 3 ceviz yedim. yeşil çay içtim. dünkü sarmadan sonra 300 gram fazla çıktım umarım ödem falandır.
Bulgurdandir kesin cunku dun arti gorecek kadar yemedin, az bile yedin. Bu aksam sarmadan yeme, baska bir sebze yemegi yap yogurtla ye bence.

Gunaydin kizlar. Kahvaltim 2 yumurtadan omlet, 1 dilim cavdar ekmegi, 3 cherry domates, biraz da pinar beyaz ve 1 bardak zero. Birazdan sutlu kahve icerim. Kilom 63.7 cikti bu arada. Keske 800 gram gitse iki gunde :hasta: ama cok zor. 400 gram hedef koydum pzt icin
Bence çok iyi artı cikmamissin pazartesiye kadar da verirsin daha

Back
X