• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Stres yapma yoksa vermen daha zorlaşir
Ya hipotioidi ilacının dozu düşürüldü kansizlik cikti ilaç başlandı demir depon boş dedi sanırım o ilaç benim iştahımi açtı bi kutu bitirdim ikinciye başladım ama hiç içesim yok böyle giderse tekrar 70 leri gorucem

Motivasyonum sifir. 1 kilo artidayim 64.5 ciktim. Zaten gecen sene de verip aldim, ben yapamiyorum bu isi sanirim. Bu hafta 1.5 vermem gerekiyordu farki kapamak icin, simdi 1 kg artiyla 2.5 fazlam oldu. Bu hafta son kez denicem veremezsem birakicam ben sanirim
Peki biraktigin zaman ne olcak o zaman daha cok alcaksin ve daha mutsuz biri olcan bence pes etme canim bak dikkat ediyosun ama eksik yapiyosun o zamanda yavaş ilerliyor bir iki hafta uyu ve spora agirlik ver diyetle birlikte bak nasil guzel verceksin ben sana inaniyorum canim

Gulum pes etme. ..gecen hafta bende dikkat etmedim.hem neler yemedimki..dun senin yediklerini neredeyse 1 hafta boyunca yedim..simdi kaldigim terden devam ediyorum...
Elbette boyle zamanlarda olcak boyle seyler. bu birakcaz anlamina gelmiyor canim tabiki vucudun direncini kirmak icin onla savaşcaz

Eve geldim yine manyak gibi yedim. Bi tane italyan restorani var evimin oralarda, 2 porsiyon makarna aldim gecerken, 1 paket makarna yemis oldum yani bol soslu. Extra olarak 4 ekmege krem peynir surdum + 13 siyah zeytin (bunlari ofiste yemjstim cikmadan hemen once) bir buyuk boy meyveli yogurt bogurtlenli (bunu yolda yedim eve donerken) ve kakaolu kek yapicam simdi de. Terapiste mi gitsem ne yapsam, iyice kafayi yedim :confused:
Masallah miğden nasil aldin bunlarin hepsini bence sen acliktan yemiyosun bu kadar fazla karisik seyleri yedigine gore bir yardim al istersen once kafani bir rahatla temizle ki..?? Daha rahat diyete adapte olabilesin imkanin varsa bir git gorun istersen belki yardimi olur sana hem bakarsin faysdasi olur

Geldim canım yazdıklarinızı okuyup sonra yazayim derken size yetismekte zorlandım :KK66: 66.8 im dün itibariyle :olamaz: bu egitim bana yaramadı hiç hele annem bi güzel yedirip içirip gönderdi :KK48: yani tekrar başa döndüm kızlar ama fena hırslandım sıfirdan başlıycam bayrama kadar hedefim 60 ın altını görmek :KK52:
Hadi bakalim kolay gelsin insallah verirsin ve veririz insalah

3 dilim kakaolu kek, 1 paket ulker sutlu cikolata kare olan buyuk paketten, 9 mercimek koftesi, birkac bardak kola. Yediklerimi yaziyorum ne yedigimi goreyim diye ve belki ne yapiyorum ben diyip bi dur derim kendime diye :KK43:
Evet cok az zaman kaldi. Herkes az cok 1 ayda ortalama ne kadar verdigini bilir, ona gore hesap yapip ataga gecelim. Ben ayda ortalama 3 kg verdigim icin en az 2 aya ihtiyacim var mesela.
benim hedefim bayramda 62, veya 63 kilo olmak ve ramazanda elimden geldigi kadar almamaya caliscam yazin kardesim yanimiza gelcek yegenimle insalkah oo gelince vermek istiyom ve mutlu olmak istiyirum o yuzden hedefim buuu

Aynen bana sor tüm diyetleri şimdi bak iki gündür abarttın yarın hemen açlık otu al ve iç barsakların bi bosalsin
Kizlar bu arada aci sus biberde bagirsaklari açiyir ve tuvalete cikmanizi sagliyir ama alişanayan faxla temesin yoksa sanci yapar alisana jadar 4 veya 5 geçmeyin ben yiyince cok rahatim ve aci oldugu için metobalizmayi caliştiriyor yağ yakimini kolaylaştiriyor

Ya kızlar bu bulantı beni öldürecek çay ve sigara mi yapıyor anlamadimki
Bildigim kadariyla diyet yaptigin icin acliktan ve regilden dolayi sigara icince migde bulantisi yapar ben sigara icmiyorum ama icenlerden biliyorum

Ben yine cok kotu bozdum diyeti kizlar, cok abartarak yiyorum 3 gun oldu ve bu sefer kesin olarak diyeti birakmaya karar verdim cunku olmuyor yapamiyorum. Basladigimdan beri bircok kez bozdum ancak hic boyle 4000 kalorilerde yemiyordum. Size bol sans diliyorum umarim en kisa surede ideal kilonuza ulasirsiniz, benden bu kadar :)
Insallah yine gelirsin yaa birakmasan dahs iyj ama

Ya hipotioidi ilacının dozu düşürüldü kansizlik cikti ilaç başlandı demir depon boş dedi sanırım o ilaç benim iştahımi açtı bi kutu bitirdim ikinciye başladım ama hiç içesim yok böyle giderse tekrar 70 leri gorucem
Benimde guatirm var kansizlik var demir eksiklik var anliycan bu halde bide kilo diyet yapip vermeye calisiyom

Internet paketim bittigi icin sik sik giremiyorum ama her buldugum internette hemen buraya giriyom ama bugun geçmisi okuyana kadar bir kac saat oldu vee ben okudukca cok uzuldum biz kadinlar hemen bu kadar pes mi edicez yani lutfen kendinizi toplayin ve azimle severek stressiz bir sekilde verme cabasina girelim lutfen

Dunki menum sabak 2 bardak liminlu su kahvalti:3 tb ekmegi, biraz domates biraz peynir ve 5 zeytin, 1şekersiz cay
Öğlen:4,5 tavuk izgara biraz domates
ikindi:bir avuc cekirdek, 2 hurma. 3 biskirem,4 bardak çay şekersiz
Aksam: 1 kase ispanak corbasi pilavli 1 dilim ekmek,1 dilim peynir biraz domates biraz salatalik
2 bardak cay.2 hurma
1 saat egzersiz
2.litre su

liliyaa liliyaa internetim yok canim ama bir sekilde her buldugumda girmeye calişcam canm ama pazartesi bildirim var biliryorum ne olursa olsun bir sekilde girip kilo bildirimi yapicam. Sorun olmazssa tabi boyle senin icin

Ewet ben dedim gerek yok cnm ikiye sabah koşa koşa tuvalete gidersin ama bi fincana ne kadar attın ben 12.13 yaprak atıp 5 dakika demlenmesini bekliyorum öyle içiyorum öğlen içiyorum yatmadan önce tüm içim bosaliyor:) hadi iyi geceler
5 yaprak koydum bende yaprağı çoğaltıp bir daha içeyim birde :)

Back
X