Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen sporda yapıyorsun birden düser benceBu hafta da diyetime dikkat ediyorum.daha tartimda oynama olmadi..ne tuhaf bunyem var gecen hafta dikkat etmedim.200gr da olsa vermistim...![]()
canım harikasın. yalnız 6 hurma olmaz. tekli sayılarda yiceksin yani 3, 5 yada 7 gibi. yarın tartılıp söylesene çok merak ettim:)Sabah 9 da
2 yumurtdan omlet
Bir kk peynir
10 tane zeytin
Saat 10 da
Bir fincan sade türk kahvesi
Saat 13.00 da
6 tane hurma
1 kase yoğurt
Saat 17.30 da
6 tane hurma
1 kase yoğurt
ben olsam kesinlikle içmezdim.Açlık otu için çok kötü yorumlar yaptılar bağırsakları parcaliyormus falan kararsız kaldım bir daha içip içmemekde
ya ben utandığım için bişey yazmadım:) hurma falan hak getire...liliyaa sen ne yaptın canım
Dün esimde içme dedi eczaneden bir ilacını alırız dedi ne bilim oda bitki ya ne olcak dedimben olsam kesinlikle içmezdim.
Aaa tek yiyince hurma kilo aldırmaz demislerdi bir ara bundan dolayı mıcanım harikasın. yalnız 6 hurma olmaz. tekli sayılarda yiceksin yani 3, 5 yada 7 gibi. yarın tartılıp söylesene çok merak ettim:)
Bende merak ediyorum canım yazarımcanım harikasın. yalnız 6 hurma olmaz. tekli sayılarda yiceksin yani 3, 5 yada 7 gibi. yarın tartılıp söylesene çok merak ettim:)
Bende yapabildiğim kadar yapayım diyorum hazır yemek yemek istemiyorkenya ben utandığım için bişey yazmadım:) hurma falan hak getire...
Evet ama aci bir de istah acarKizlar bu arada aci sus biberde bagirsaklari açiyir ve tuvalete cikmanizi sagliyir ama alişanayan faxla temesin yoksa sanci yapar alisana jadar 4 veya 5 geçmeyin ben yiyince cok rahatim ve aci oldugu için metobalizmayi caliştiriyor yağ yakimini kolaylaştiriyor