• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Selam kızlarrrr :KK54: sabah kahvaltı yaptık arkadaşlarla su böreği yedim tüm ısrarlara rağmen 2-3 dilim patates kızartması ve 1 çatal tramisuyla ancak hayır diyebildim :olamaz: karnım cok doydu akşama sadece yoğurt ya da süt içmeyi planlıyorum napıcam ben diyetimi sabote eden dostlarla :işsiz:
Ayni sorun bende de var canim. Arkadas sorunu yani :)) ben gece cikmamaya basladim cunku icki iciyorlar. Gunduz sadece kahveye ya da ogle yemegine gidip salata ya da izgara yiyorum. En risklisi kahvalti ve aksam yemegi bence. Kahvaltiya normalde de pek gitmezdik zaten, aksam gezmeleri icin de gecici olarak terk ettim arkadaslari :))

Ayni sorun bende de var canim. Arkadas sorunu yani :)) ben gece cikmamaya basladim cunku icki iciyorlar. Gunduz sadece kahveye ya da ogle yemegine gidip salata ya da izgara yiyorum. En risklisi kahvalti ve aksam yemegi bence. Kahvaltiya normalde de pek gitmezdik zaten, aksam gezmeleri icin de gecici olarak terk ettim arkadaslari :))

Iyi ettin vee icki haram oldugu icin en guzeli uzak durmak

Kac dilim su boreği ama :sinirli::skandal:
1 büyük dilim vallahi :olamaz:
Aynen canım bazen ekmeye çalısıyorum bi bahaneyle ama bazen yiyolar bazen yemiyolar :KK48: birde ısrarcılar ki sormayın :silah:

Ben havuc dilim olarak dusunmustum. 1 kare 129 kaloriymis, 60 civarlarinda kalori almissin, 5 dakika dans etsen yakarsin korkulacak bir durum yokmus :))
Ayy icime su serpildi saol canim yok sadece kucuk kare olur yaa onlardan zaten simdi kalkip tekrar çalişcaz annemlerle martona devam birr saatlik gidip gelişke gider o zamn

Back
X