hedef60 diyet günlüğüm

hedef75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
172
14
98
arkadaşlar şimdilik 80 kiloyum, hedefim 62-65 kilo arası olmak, yarın başlıyorum kısmetse, vereceğim bu kiloları:)

abur cubur kesinlikle yemeyeceğim bir de şu dukan diyetini deneyeceğim sanırım, sizler ne önerirsiniz

Merhaba
Abur cuburu kestim mi bide unlu gıdalarrı biraz kıstım mı göreceksin 2 haftada gözle görülür değişim olacak.

Benim gibi abur cubur düşkünü bile bıraktıysa hayli hayli unutursun onun yerine kuzu üzüm al ara öğünlerde 1 avuç at ağzına. Hem tatlı ihtiyacını karşılar hemde tok tutuyo

bugün dikkat ettim bakalım :)))
abur cuburları komple kaldırsalar da hepimiz mutlu olsak nasıl olur ki:))
bak abur cubur denilince şu hanımel..in kocaman kurabiyeleri geliyor aklıma :)) 1 tane yesek nolur kii:))

ozaman hepberaber verelim canimmm bende senin gibiyim suan..benim 2 hafta olacak baslayali.1 kilo verdim bu surede ve metabolizmami hizlandirdim insallah bundan sonra daha cabuk gidecekk...

herseyi kafanda bitirmelisin once .inan istersen o hanimelini bile yemiyorsun... ve gunler gectikce vucudundaki degisiklikleri gordukce dahada mutlu oluyor insannnn

Ben aksam 6 dan sonra kesinlikle birsey yemiyorum.yersemde sadece kucuk bir kase yagsiz yogurt..veya meyve oda bi tane..sana tavsiyemmm bol bol su icc.. gunluk yuruyus yapiyorum.hareketin cok etkisi var canim

süper yakınız, işte ben 65ten daha daha daha az olmak istiyorum, iddiaya mı girsek acaba:))

meryem arkdaş olarak ekledim ama başarabildimmi bilmiyorum
6 çok erken ben 8 gibi fln kahve içiyorum
bunun zararı olur mu bir de bu dukan diyetini deniyorum

Girelimmm valla olurrrr ..zaten ben kafamda bitirdim cok istekliyim olmek var donmek yokkk dermisimmm bende ekledim seni umarim olmustur.8 de kahve olabilir ama nasil iciyorsun kahveni??

internete nekadar aralikla girebiliyorsun.bu topik bizim olsun katilan olursadaa cok guzell.. ben evliyim bir kizim bir oglum var 8 senelik evliyim.evlendigimde 57 kiloydum.aslinda 64 kiloya kadar zayifladim ama koruyamadim .en son yaz tatilinde 6 kilo verdim 71 falandim ama geri aldim.morelim bozuldu bu defa pes etmek ve geri almak yokkk..iyiki kk ya girmisim burasi cok morel veriyor zayiflayanlari gordukce ve hikayeleri dinledikce dahada hirslaniyorum

ben internete hergün girerim, tmm başlık bizim olsun:))
ben bekarım daha sınav stresidir odur budur deli gibi kilo aldım
24 yaşındayım ben de:))

bende 26 suan mayista 27 olacam insallah. canim suan kalkmam lazim haberlesiriz ve kilo cetvellerinide yapistiririzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…