Hedefim: Ayda 12 kilo...

canım bu liste saglıklı benım dıyetısyenın verdıgı lıstenın aynısı ama benım tam bugday var 3ogunde 2ser dilim toplam 5kg verıceksın demıstı uygularsan dıyetısyen ..ben pazarteıden berı yapıyorum ve bu sefer devam edıcem sana basarıalr 8 veremesende 5verırsın

canım bu liste saglıklı benım dıyetısyenın verdıgı lıstenın aynısı ama benım tam bugday var 3ogunde 2ser dilim toplam 5kg verıceksın demıstı uygularsan dıyetısyen ..ben pazarteıden berı yapıyorum ve bu sefer devam edıcem sana basarıalr 8 veremesende 5verırsın
Ben adam gibi uymadigim halde 6 kilo verdim bu listeyle. Hemde aksamlari dönerler pideler neler neler yedim. Gündüz tost yediğim bile oldu :)

Arkadaşlar spora gittim bugün. Benden başka kilolu yoktu. Herkes dal gibiydi valla. Utandim kendimden. Yeni baslayanlar da vardi. Orada kendimo haric tutarsam en kilolu kadin tas catlasa 75 kiloydu. Ayrica 15 dakika kosu bandina ciktim. 70 kalori anca yakabildim. 2 kup seker kalorisinden daha az. Bileklerimi kesmek istiyorum su an...

Benim bu liste ve sporla en az 10 kilo vermem lazim. 20 Mayisa kadar. En az 10.

Evet kızlar bir kaçamak daha. 4 Tane kakaolu petibör bisküvi ve 2 dilim ekmek fazla yedim. :( Ama yemeğime yağ ve tuz atmadım.

Evet kızlar bir kaçamak daha. 4 Tane kakaolu petibör bisküvi ve 2 dilim ekmek fazla yedim. :KK43: Ama yemeğime yağ ve tuz atmadım.
Bİ hep birlikte eğlenerek zayifliyoruz sayfasına yazıyoruz gel motive olursun tek yaramiyor ..sen bu kacamaklarla 10 kg birak 5bile zor verirsin kosu bandında en az yarim saat 5 te koşmalisin ben 1saat koşuyorum pazar günü aldım..

Bİ hep birlikte eğlenerek zayifliyoruz sayfasına yazıyoruz gel motive olursun tek yaramiyor ..sen bu kacamaklarla 10 kg birak 5bile zor verirsin kosu bandında en az yarim saat 5 te koşmalisin ben 1saat koşuyorum pazar günü aldım..
15 dakikadan fazla kosamiyoruz malesef. :( Salon cok kalabalık. Bakalım. Kac kilo vereceğim ;)

Arkadaşlar dün hic yazamadim. Kolum bacağım tutmuyordu resmen. Gerçi bugün de farklı durumda sayilmam. Yatağa yorgana sarılıp uyuyasım var.
Dün yine bir kacamak yaptim bu arada. 15 20 tane konya sekeri yedim. Kontrolümü kaybettim :(
Ha bu arada dün kahvaltida zeytinleri yemedim, ara ogunlerdeki meyve ve kuruyemisleri, salatalari yemedim. Ayranları da icmedim. Ayrica aksam ekmekleri de yemedim.

Kızlar dün tartildigimda 94.4 çıkmıştım. Bugün 94.0 çıktım. Insallah tam bir ay olduğunda 83ü görebilirim tartida. :(

Bu arada çarşamba günü her yerimi ölçtüler. O rakamları görmez olaydım ;( Yazmaya utanıyorum. Hoca not etti ben de resmini çektim. Bakalim 1 ayda ne kadar incelenecegim...

Çok acı vericiiii. Aksama kadar kacamak yapmasam aksam sagolsun esim sayesinde yapıyorum. Sağ olsun bana hic destek olmuyor. Bana ne sen yemezsen yeme ben yerim diyor. Az önce spordan geldim.

Kizlar bugün tartıldım 90,3 kiloyum sanırım 12 kilo hikaye olacak gibi :(

merhaba ben de 68 kiloyum 1 ayda 12 kilo versem bana yeter daha diye de gerek yok bende başlıyorum haftaya pazartesi kilomu yazıcam birlikte zayıflayalım :)

Canim 68 kiloyla 1 ayda 12 kilo vermen imkansiz gibi birşey. Bak ben bekarken cok hizli kilo verirdim alirdim. Su an 90a dustum ama hem diyet hem spor hem de emziriyorum. Ona ragmen 1 ayda 12 kilo veremeyecegim gibi gorunuyor. Hele ki bu diyetle imkansiz gibi birşey. Daha once 15 gunde 14 kilo vermistim 74 kiloyken. Ama o zaman ilaç kullanmistim ve o ilacin yüzünden gunde 1 avuç kiraz bile yiyemiyordum. 1 avuç kiraz ne demek biliyor musun, tum gun boyu. Onu bile yerken midem bulanıyordu. Kalbim sıkışıyordu. Düşüp düşüp bayiliyordum. Bu diyetle ayda 12 kilo imkansız senin kilona göre. 130 kiloluk biri yapsa anca düşer yani. Ben gördüm. Olmuyor. 100 kiloyla basladim bu diyete yaklasik 2 ay olacak. Spor ve emzirmeyle 90a zor düştüm. Kaldiki ara öğünleri falan hic yemedim. Ancak sok diyetle verebilirsin ayda 12 kilo. Ama ona da bir ay dayanir misin bilemem. Ben bir keresinde haftada 6 kilo vermistim isvec diyetiyle. Isim vardı sabah kahvemi icememistim oglen de yememistim minibüste bayılmıştım. O gunden sonra da bir daha sok diyet yapmadim.

Back
X