- 9 Nisan 2014
- 1.972
- 1.310
- 158
Fotograftan anlaşılmaz diye yazdim :) Birazdan spora gideceğim.pardon canım şimdi gördüm listeyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotograftan anlaşılmaz diye yazdim :) Birazdan spora gideceğim.pardon canım şimdi gördüm listeyi
Ben adam gibi uymadigim halde 6 kilo verdim bu listeyle. Hemde aksamlari dönerler pideler neler neler yedim. Gündüz tost yediğim bile oldu :)canım bu liste saglıklı benım dıyetısyenın verdıgı lıstenın aynısı ama benım tam bugday var 3ogunde 2ser dilim toplam 5kg verıceksın demıstı uygularsan dıyetısyen ..ben pazarteıden berı yapıyorum ve bu sefer devam edıcem sana basarıalr 8 veremesende 5verırsın
Benim bu liste ve sporla en az 10 kilo vermem lazim. 20 Mayisa kadar. En az 10.canım bu liste saglıklı benım dıyetısyenın verdıgı lıstenın aynısı ama benım tam bugday var 3ogunde 2ser dilim toplam 5kg verıceksın demıstı uygularsan dıyetısyen ..ben pazarteıden berı yapıyorum ve bu sefer devam edıcem sana basarıalr 8 veremesende 5verırsın
Bİ hep birlikte eğlenerek zayifliyoruz sayfasına yazıyoruz gel motive olursun tek yaramiyor ..sen bu kacamaklarla 10 kg birak 5bile zor verirsin kosu bandında en az yarim saat 5 te koşmalisin ben 1saat koşuyorum pazar günü aldım..Evet kızlar bir kaçamak daha. 4 Tane kakaolu petibör bisküvi ve 2 dilim ekmek fazla yedim.Ama yemeğime yağ ve tuz atmadım.
15 dakikadan fazla kosamiyoruz malesef.Bİ hep birlikte eğlenerek zayifliyoruz sayfasına yazıyoruz gel motive olursun tek yaramiyor ..sen bu kacamaklarla 10 kg birak 5bile zor verirsin kosu bandında en az yarim saat 5 te koşmalisin ben 1saat koşuyorum pazar günü aldım..