• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedeflediğimiz kiloyu sonuçta görmek

CigdemKb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
7
0
1
K.K.T.C.
Adım çiğdem 1.60 boyundayım.Ben son zamanlarda çok kilo almıştım ve hayatimda ilk defa tartı da 63 kiloyu gördüm.Tartıya çıktığım da yanimda erkek arkadaşımın olması, yazın yaklaşması ve hiç bir kıyafetime giremeyişim sonucunda diyet yapmaya karar verdim.İlk başta sadece yediklerime dikkat ederek porsiyonlarımı küçülterek basladim ve 3-4 kilo o şekilde bir iki haftada gitti.Ama sonra daha hızlı kilo vermek istediğimi fark ettim artık yazıklar çıkmıştı ve ben bu göbek ve basenle giyemezdim. O yuzden daha hızlı verdiren şok diyet yaptım ve iki haftadır da yapmaya devam ediyorum.Suan 52 kiloyum 50 kilo olduğumda duracağım fakat eskisi gibi beslenmeyecegim tabi ki de çünkü bu kiloları vermek kadar sabit tutmakta zor.Bu yüzden demem o ki isteyince başaramayacağımiz hiç bir şey yok kızlar.Hadi hep birlikte irademizi gösterelim ve istediğimiz kilolarca ulaşalım.. :) :)

Tebrik ederim çok güzel kilo vermissin...neler yaptiginizi daha ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misiniz...spor,yeme düzeni,destek aldığınız faydasını gördüğünüz önerileriniz var mi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back