Lise Yorum ve Soruları Hedefler büyük sınavlar düşük

06_busra

yaktın bizi lys ygs
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
194
6
118
Evet maalesef hedeflerim büyük olmasına rağmen sınavlarım çok iyi değil iyi bir lisede okuyorum derslerde çok iyi anlıyorum her soruya kalkıyorum hatta arkadaşlarıma anlatıyorum yeri geldiğinde ama sınavda hiçbir şey yapamıyorum :18: :18: buda canımı çok sıkıyor bi baltaya sap olamıycakmışım gibi hissediyorum
nasıl yapsam ne etsemde bunun üstesinden gelsem :26:

İlk önce bu düşüncelerinden bir an önce kurtulmazsan zaten gerçekten bir baltaya sap olamazsın. Küçük kuzenimin yaşlarındasın, o da senin gibiydi fakat rehber öğretmeninden fikirler, programlar aldı. Sınav kaygısı böylelikle en aza indirgendi. Kendine güven öncelikle,neden yapamayasın ki. Düzenli ve planlı çalışmıyorsun belli ki. Düzenli tekrarların yapıyor musun? Ve ezber yapıyorsan bu yüzden olabilir. Eminim ki ileride güzel bir meslek sahibi olacaksın.

İlk önce bu düşüncelerinden bir an önce kurtulmazsan zaten gerçekten bir baltaya sap olamazsın. Küçük kuzenimin yaşlarındasın, o da senin gibiydi fakat rehber öğretmeninden fikirler, programlar aldı. Sınav kaygısı böylelikle en aza indirgendi. Kendine güven öncelikle,neden yapamayasın ki. Düzenli ve planlı çalışmıyorsun belli ki. Düzenli tekrarların yapıyor musun? Ve ezber yapıyorsan bu yüzden olabilir. Eminim ki ileride güzel bir meslek sahibi olacaksın.

aslında evet düzenli çalışan biri değilim ama çalışıyorum yinede ezber yapıyorum ama yapmasam da nasıl olcak ki?

Back
X