Hediye almalı mıyım ?

Kızlar 18 yaşında bir görümcem var aklı başında bir kız gurbete gelin geldim daha bir kere arayıp soran bir insan olmadı evlerine gittiğimizde bile odasından dahi çıkmadı.Acaba yapısı mı böyle dedim ama kaynımın kız arkadaşıyla araları çok çok iyi demekki bana özgü bir şeymiş.Memleketime geldim şu an annemlerdeyim kaynanamda bir gün kaldım geldiğim günden beri doğum günü olduğunu söylüyor bugünde aradı çarsamba günü doğum günüymüş gelemem desem ayıp olacak bir şey diyemedim ama hediye almayı düşünmüyorum sizce ?
Yurt disindaysaniz eyer genelde yurt disinda buyumus cocuklar odalanrinda insan icine pek cikmaz Eve misafir gelse hos geldin yok,odalarinda oturup telefon veyada baska birseyle Mesgul olurlar.
Belki o soylediginiz kisi yasina daha yakindir diye onunla daha samimi olmusdur .

Yurt disindaysaniz eyer genelde yurt disinda buyumus cocuklar odalanrinda insan icine pek cikmaz Eve misafir gelse hos geldin yok,odalarinda oturup telefon veyada baska birseyle Mesgul olurlar.
Belki o soylediginiz kisi yasina daha yakindir diye onunla daha samimi olmusdur .
Yok yurt dışında değiliz. Ben nişanlıyken hep kaynanama görümceme aldım ama kimse bana birşey yapmadı insan bazen karşılık görmek istiyor yoksa bir hediye beni ne zengin eder ne fakir inanın

Çağırılmışsınız
Hediye almadan nasıl gideceksiniz asıl?
Herkes bir hediye verecek sonuçta
Siz öyle eliniz bomboş asıl kendinizi kötü hissedersiniz ve çok tuhaf görünür

Davet edildiğiniz organizasyona icabet ediyorsanız hediyesiz gitmek olmaz. Hoş değil. Bi hediye alsanız ne olur ki? Ya alın ya da gitmeyin karar sizin.

Yok yurt dışında değiliz. Ben nişanlıyken hep kaynanama görümceme aldım ama kimse bana birşey yapmadı insan bazen karşılık görmek istiyor yoksa bir hediye beni ne zengin eder ne fakir inanın
Ozamn sizin bileceginiz is alip almamak,ben olsam cagirdiysa agziyla yine onlar utansin diye kalkip giderim kucuk birsey alip.
Ordada sizde hediye almak adeti varmiydi bilemedigim icin kucuk bise aldim derdim icim ferahlardi 😂😂

Kızlar 18 yaşında bir görümcem var aklı başında bir kız gurbete gelin geldim daha bir kere arayıp soran bir insan olmadı evlerine gittiğimizde bile odasından dahi çıkmadı.Acaba yapısı mı böyle dedim ama kaynımın kız arkadaşıyla araları çok çok iyi demekki bana özgü bir şeymiş.Memleketime geldim şu an annemlerdeyim kaynanamda bir gün kaldım geldiğim günden beri doğum günü olduğunu söylüyor bugünde aradı çarsamba günü doğum günüymüş gelemem desem ayıp olacak bir şey diyemedim ama hediye almayı düşünmüyorum sizce ?

Gurbete gelin gittiniz diye 18 yaşındaki görümce mi arayacak soracak

Yani onlarla aynı şehir olsa neyse de siz eşinizle gittiniz görümceye Kv ye ne

Gitmezseniz gitmeyin ama elmalarla armutları toplamayın

Çağırılmışsınız
Hediye almadan nasıl gideceksiniz asıl?
Herkes bir hediye verecek sonuçta
Siz öyle eliniz bomboş asıl kendinizi kötü hissedersiniz ve çok tuhaf görünür
Kimseyi çağırmamış zaten pandemi var olsun ben kötü hissetmem hak ediyorlar çünkü 😂

18 yas,cocuk. Bana gore yani. Siz de buyuk ihtimal ondan buyuksunuz,dolayisiyla ilk adimi buyukler atmali,karsilik gormeyecegini bilse bile. Alin bir hediye oyle gidin. Ne kaybedersiniz?
Ayrica gidecekseniz hediyesiz gitmeyin. Gorgu kuralidir cunku.

Öncelikle gurbet derken yurtdışındami yaşıyorsunuz? Yurticiyse gurbet demeyin Allah aşkına.
Neden hediye almayı düşünmüyorsunuz? Size karşı bir saygisizligimi oldu? 18 yaşında daha benliği oturmamış bir genç kızdan bahsediyorsunuz, kac kere arayıp dile getirmiş. Belliki hediye bekliyor. Guzel bir hediye alırsanız hem sizi daha benimseyebilir.

Hem abisi olarak eşiniz almayacak mı zaten? Ikinizin adına verin. Yoksa sizi aramiyor diye abisi de mı almayacak?

Ben şu arayıp sormadı meselesine çok takılıyorum, kimse kimseyi sürekli aramak zorunda değil ki, ben de çoğu zaman kimseyi aramam. Özlersem giderim mesela ama aramak aklıma gelmez nasılsın vs. diye. İş hayatımın yoğunluğu sebebiyle böyle bir alışkanlığım gelişmedi. Bir insan bir insanı aramıyor diye sevmiyor anlamı çıkarmamak gerekir.

Şık bir kupa alır giderdim ben olsam.

Arada olanlar hos degil. Esin soyledigi halde senin dogum gununu kutlamamislar. Ama sen yine de bir adim at derim ben, guzel bir hediye al ve git.

Belki iliskiniz olumlu yonde etkilenir. Ama sana yine ayni sekilde davranmaya devam ederlerse bir daha degil hediye almak, tenezzul edip kutlamazsin bile olur biter

Alıversen nolur ki genç kızmış birde. Onunla kafası uyuyordur sana terbiyesizlik yapıyomu o önemli

18 yasinda daha cocuk hediye al git diyecektim de sonraki yazdiklarini okuyunca ben olsam ne giderim ne hediye alirim ne de kutlarim.umursamaz davranirim ayni onlarin yaptigi gibi.

Bence hoşuna gidecek bir şey alıp gidin. Aranızda bu şekilde bir yakınlaşma olabilir, daha çok genç sizin gibi düşünemiyor olabilir.

Ben 18 yaşında gelinimizle hep tartışıyordum ergendim
Şuanda abla kardeş olduk affetti beni çok samimiyiz
O bana hep olgun davrandı o yüzden onu çok seviyorum

Back
X