Hediye almayan koca sendromu

ne güzel işte düşünüyormuş ama zevkler uyuşmuyormuş :)

ama çok zevksiz ya

inanmicanda onu bile yaptim yahuu... cicek degilde bonnyfood, galatasarayli böyle.
ama ciiiks. bi saol askim, bi mucuks mucukss da kaldi

face inde güzel bi kolye paylaş bi alışveriş sitesinden, arkadaşlarınada yorum yaptır, çok güzelmiş falan diye
belki bu uzaktan mesaj yerine ulaşır

ama çok zevksiz ya

face inde güzel bi kolye paylaş bi alışveriş sitesinden, arkadaşlarınada yorum yaptır, çok güzelmiş falan diye
belki bu uzaktan mesaj yerine ulaşır

valla canim hiiiiiiiiiiic sanmiyorum dedigim gibi 3 hafta boyunca her cicekcinin önünde adamin gözünün icine bakarak aaaaaa bak cicekcii dedim banamisin demedi ya
bu kadar acik ve net bi mesaji bile almadiysa o ince mesaji alir mi? süpheliyim

yok kötü niyetlerinden değilde tamamen beceriksizliklerinden bence

bencede. ben art niyet aramiyorum zaten, kocam canini verir benim icin.
demen gibi biraz beceriksizlik, ne alicaklarini bilemiyorlar sanirim.
ne kadar tanisalarda bizi hediye konusu olunca neyi begenecegimizi düsünemiyorlar.

aaah ahh ne dertliymisik hanimlar

ya şakası bir yana da insan önemsenmediğini düşünüyor..moralim bozuluyor.. aslında bu sevgililer gününde almak istese bile dağın başındayız busene :)

ya şakası bir yana da insan önemsenmediğini düşünüyor..moralim bozuluyor.. aslında bu sevgililer gününde almak istese bile dağın başındayız busene :)

niye canim? tatil mi, is mi?
ben anliyorum seni, ayni duygular icinde oluyorum özel günlerde. üzülüyor insan gercekten.

Benimki sana hediye almak istiyorum hayatım bugün çıkalım istediğini al der hediye alma yöntemi bu
Hiç yoktan iyidir herhalde

bi de küçük ev aleti almıyolar mı deli oluyorum
eşine mi hediye alıyosun eve mi
reklamlarda bi hoş, ütü reklamı çıkıyo sevgililer günü için , ütü alayımda daha güzel ütü yapsın bana der gibi
:86:

Benimki sana hediye almak istiyorum hayatım bugün çıkalım istediğini al der hediye alma yöntemi bu
Hiç yoktan iyidir herhalde

valla hiç yoktan iyi tabii, ama o zaman heyecanı kalmıyo ki, ay romantik komedi izlememiz lazım bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…