Hediye almayan koca sendromu

Birde bana sürprizim var sana çok büyük 14 şubatta diyor süpriz yapacağını bile söylüyor
Çok şaşırırım şimdi ben süpriz yapcam dedi ya

evli değilim ama benim de böyle bir sorunum yok canım...
ki ben takı hastasıyımdır..
erkek arkadaşım da bildiği için içimiz dışımız takı oldu artık diyor..
bu sefer takı almayacakmış... :)))
ama almasaydı çok alınırdım

ne güzel, cok sanslisin. ALLAH bundan büyük dert vermesin gerci, kocalarimizin en büyük kusuru bu olsun
benimki yine bisey yapmicak ben biliyorum, sevgileler günümüz buruk gecicek cünkü benim moralim bozulcak

benim sevgilim geçen sene iş yerinden izin almadı 14şubatta...
ki istese çok rahat alırdı...
bu sene de "o günün benim için bir önemi yok" dedi ve yine bütün romantizmi mahvetti...
senin için yoksa benim için var tutsan çeneni ne olur sanki

amaaan zaten aldığı hediyeleri de görseniz keşke almasaymış dersiniz
öylece çekmece bekliyor onun aldıklar
onlara verdiği parayla bana bir çeyrek alsaydı daha makbule geçerdi:86::86:

ne güzel, cok sanslisin. ALLAH bundan büyük dert vermesin gerci, kocalarimizin en büyük kusuru bu olsun
benimki yine bisey yapmicak ben biliyorum, sevgileler günümüz buruk gecicek cünkü benim moralim bozulcak

aman tatlım yaa dediğin gibi tek kusuru bu olsun
senin evliliğinde sorun yoksa eşin de evlilik için doğru insansa
varsın hediye olmasın tatlım :))
tabii arada moralin bozulur ama çok da sıkma canını cnmm

senin ki yine iyiymiş yapay çicek almış benim eşim olcak adam bana doğum yaptığım gün hiç birsey almadı hiç birsey.....teyzesi olcak kadın ne gerek var ona vericeğin parayla bez alırsın çocuğa demiş sinirimden bi daha doğurasım geldi

valla benimki tam ormantik kızlar şöyle söylim sözlüyüz çıkma teklifi almadım kendisinden.. evlenme teklifi ise benimle evlenirmisin ne yemek ne süprz ne çiçek :) heee ilk tanıştığımızdan beri hiç gül almadı sonra ben baya baya laf ettimmm sonra getirdi almadım git evde sakla dedim çünkü çok sinir oldumm eşek yaa pufuduk terlik istedim hala alıcakkkkkkkk ohohoo daha say say bitmez :))) ama bu zamana kadar bir kez kolye elbise onuda ben beğendim :) birde yüzük takarken kolye almıştı ay sinir yaaaa vallaaa diye diye dilimde tüy bitttiiiiiiii ah ahhhh hepsi aynı yaa

vursaydın kafasına kafasınaa nasıl olsa hala duygusal dönemdesn :=)

vursaydın kafasına kafasınaa nasıl olsa hala duygusal dönemdesn :=)

o zaman sezeryan ağrılarımdan inan hiç aklıma gelmedi zaten buda son raddeleriydi 4 ay ayrı kaldık sonra barıstık tekrar ayrıldık falan bi odunla evlilik nasıl yürütülür yada yü_rü_tü_le_mez hepsini ögrendim hatta master yaptım ama insanın içi geçiyor valla

alemsin, bi ceyrek ha. keske kocalara romantizim ignesi falan yapabilsek.

aman tatlım yaa dediğin gibi tek kusuru bu olsun
senin evliliğinde sorun yoksa eşin de evlilik için doğru insansa
varsın hediye olmasın tatlım :))
tabii arada moralin bozulur ama çok da sıkma canını cnmm

ben takmazdim inan ki, tamam tuhafima giderdi hep, bu adam bana niye hic hediye almiyor derdim. ne bileyim bulustugumuzda bi cicek, dogumgünümde ufak bi jest. yapmayinca keyfim kacardi ama bi kac dakikaya gecerdi.
bu sefer yine bi sürü süpriz yapmayi planliyordum ama vazgectim. o benim icin kafasini yormuyorsa bu konuda bende yormicam.
o bana hediye alasiya kadarda almicam birsey. görsün bakalim nasil oluyormus.

:S üzüldüm yaa ne diyeceğimi bilemiyorum allah sabır versin.

bez ha :) ne kadar düsünceliymis teyzesi. benimkide yüzgörümlügü almadi, bakalim dogumda ne yapicak
dügünde ben hicbirsey istemedim altin adina. ben birtek sey istiyorum oda yüzgörümlügü dedim, üstüne basa basa söyledim. hatira kalir, altinda istemiyorum. isterse gümüsten dandik bi bileklik olsun, yinede al dedim.
dügün bitti eve geldik "ayyy ben senin yüzgörümlügü unuttum, olsun para vereyim" dedi almadim tabi ki.

ben hic evlenme teklifi almadim ALLAHIM ben bu basligi sakinlesmek icin actim ama tek tek hersey aklima geliyor dahada sinirleniyoruuum :26:

bez ha :) ne kadar düsünceliymis teyzesi. benimkide yüzgörümlügü almadi, bakalim dogumda ne yapicak
dügünde ben hicbirsey istemedim altin adina. ben birtek sey istiyorum oda yüzgörümlügü dedim, üstüne basa basa söyledim. hatira kalir, altinda istemiyorum. isterse gümüsten dandik bi bileklik olsun, yinede al dedim.
dügün bitti eve geldik "ayyy ben senin yüzgörümlügü unuttum, olsun para vereyim" dedi almadim tabi
ki

öyledir canım bütün ailesi düşüncesizde bir numaradır bana iğne bile yapmadılar cnm ya ailesi sürekli ağlama durumlarında para yok diye yüzgörümlülüğü oda ne yani hepsini unuttum

ben hic evlenme teklifi almadim ALLAHIM ben bu basligi sakinlesmek icin actim ama tek tek hersey aklima geliyor dahada sinirleniyoruuum :26:[/QUOTE]

:) yani ben dahamı şanslıyım yoksa keşke teklif almasaydım bende mi diyeyim bilemedim yahuu öküz iştee dün öküz dedim zaten bozuldu ama oh olsun :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…