- 16 Kasım 2009
- 6.066
- 118
- 698
- Konu Sahibi ThirtyFouR
-
allah bağışlasın kaç yaşında canım
yok bence direk söylemek lazım, hediye istiyorum, güzel bişey istiyorum diye
teşekkürler amin..17 aylık
ben söyledim ima ettim yok tuhaf gelebilir belki ama yaşayan bilir :)
17 aylık mı allah iyiliğini versin bende genç kız falan sandım
ona hediye alınmazmı ayol, benim bile alasım geldi şurdan
ay ne güldüm gece gece :) ya ben daha genç kızım
evli değilim ama benim de böyle bir sorunum yok canım...
ki ben takı hastasıyımdır..
erkek arkadaşım da bildiği için içimiz dışımız takı oldu artık diyor..
bu sefer takı almayacakmış... :)))
ama almasaydı çok alınırdım
ne güzel, cok sanslisin. ALLAH bundan büyük dert vermesin gerci, kocalarimizin en büyük kusuru bu olsun
benimki yine bisey yapmicak ben biliyorum, sevgileler günümüz buruk gecicek cünkü benim moralim bozulcak
senin ki yine iyiymiş yapay çicek almış benim eşim olcak adam bana doğum yaptığım gün hiç birsey almadı hiç birsey.....teyzesi olcak kadın ne gerek var ona vericeğin parayla bez alırsın çocuğa demiş sinirimden bi daha doğurasım geldi
vursaydın kafasına kafasınaa nasıl olsa hala duygusal dönemdesn :=)
benim sevgilim geçen sene iş yerinden izin almadı 14şubatta...
ki istese çok rahat alırdı...
bu sene de "o günün benim için bir önemi yok" dedi ve yine bütün romantizmi mahvetti...
senin için yoksa benim için var tutsan çeneni ne olur sanki
amaaan zaten aldığı hediyeleri de görseniz keşke almasaymış dersiniz
öylece çekmece bekliyor onun aldıklar
onlara verdiği parayla bana bir çeyrek alsaydı daha makbule geçerdi:86::86:
aman tatlım yaa dediğin gibi tek kusuru bu olsun
senin evliliğinde sorun yoksa eşin de evlilik için doğru insansa
varsın hediye olmasın tatlım :))
tabii arada moralin bozulur ama çok da sıkma canını cnmm
o zaman sezeryan ağrılarımdan inan hiç aklıma gelmedi zaten buda son raddeleriydi 4 ay ayrı kaldık sonra barıstık tekrar ayrıldık falan bi odunla evlilik nasıl yürütülür yada yü_rü_tü_le_mez hepsini ögrendim hatta master yaptım ama insanın içi geçiyor valla
senin ki yine iyiymiş yapay çicek almış benim eşim olcak adam bana doğum yaptığım gün hiç birsey almadı hiç birsey.....teyzesi olcak kadın ne gerek var ona vericeğin parayla bez alırsın çocuğa demiş sinirimden bi daha doğurasım geldi
valla benimki tam ormantik kızlarşöyle söylim sözlüyüz çıkma teklifi almadım kendisinden.. evlenme teklifi ise benimle evlenirmisin ne yemek ne süprz ne çiçek :) heee ilk tanıştığımızdan beri hiç gül almadı sonra ben baya baya laf ettimmm sonra getirdi almadım git evde sakla dedim çünkü çok sinir oldumm eşek yaa pufuduk terlik istedim hala alıcakkkkkkkk ohohoo daha say say bitmez :))) ama bu zamana kadar bir kez kolye elbise onuda ben beğendim :) birde yüzük takarken kolye almıştı ay sinir yaaaa vallaaa diye diye dilimde tüy bitttiiiiiiii ah ahhhh hepsi aynı yaa
:S üzüldüm yaa ne diyeceğimi bilemiyorum allah sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?