- 23 Ağustos 2012
- 51.388
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.250
- 898
Hangi markadan almış ve sizinki neydi? Merak ettim![]()
Alibaba express

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi markadan almış ve sizinki neydi? Merak ettim![]()
AhahahahaAlibaba express![]()
Yoook bidaha asla. Gurbette çok uzaklarda para kazanıyorum ben
Benim de belli ve kaliteli giydiğim bir marka var. Hep bahsederim biliyor da. Ben onun hep giydiği markayi aldım o benimkiyle alakasız aldıBir şeyi merak ettim kendiniz sevgilinize aldiğiniz marka ayarinda giyiniyor musunuz normalde? Ya da sevgilinizin ayarinda giyiniyor musunuz?
Dikkat ettim de arkadaşlarimdan bana gelen hediyeler giyindiğim veya alisveris yaptigim yere gore degişiyor.Hatta annem bile o aralar en çok nereden alisveris yapiyorsam bana hediye secerken oralari tercih eder benim kullandigim ayarda şeyler olur genelde.
Yani siz şimdi adam kendine iyi markalar aliyor dibine kadar yapiyor demişsiniz siz de muhtemelen bunun etkisiyle iyi markaya yöneldiniz. Acaba siz sevgilinize gore giyime daha az harciyorsaniz adam da suyunu cikartip en ucuzuna mi kaçti.![]()
Benim de belli ve kaliteli giydiğim bir marka var. Hep bahsederim biliyor da. Ben onun hep giydiği markayi aldım o benimkiyle alakasız aldı![]()
Senin aldıklarını makineye attım ve öldüler diycemBen ezerdim ya
Neyse toz bezi yapayım ben bunu ihtiyacım vardı derim
zaten açılır o lafa istinaden, sidik yarışı değil tabi ama benim verdiğim özene bak bir de senin verdiğin özene bak derim.
Demek de lazım ya zaten kaybedecek neyin var ki 6 aylık ilişki işine gelmiyorsa yürüsün gitsin belli ki kendine müslüman değişmez..
Lisanslı şişme mont geldi aklımaBen de katılıyorum, konu sahibesine de hak veriyorum. Kendine gelince tüm markaları biliyor maşallah, konu sahibesine gelince para vermemek için en ucuz mağazayı seçmiş. Yani konu sahibesi değersiz hisetmekte haklısın. Adamın parası olmasa tamam elinden gelen bu derdim ama adamın durumu iyi diyorsun üzgünüm değer vermiyor gibi geldi bana. Ben olsam açıkça konuşur yüzüne vururdum, bana değer vermiyorsun madem benimle sevgili olma sebebin endir söyle derdim.
Beni sevmiyor muAdam cimri olsa kendine pahalı eşyalar almazdı. Demek ki size cimri. Bir de ilk hediyesiymiş nereden baksan bir adamın sevmediğini gösterir hareketler bunlar. Bence yol yakınken kurtul.
Sakın öyle bişey yapma erkekler git gide çıtayı düşürüyor buna sevindiyse daha ucuzu da olur gibisinden. Ya bende benzer bişey yaşadım sizden beş beter aslinda konumda vardı valla ya cimri ya da deger vermiyor inş yanılırım ilk hediyeye faha çok ozenir insan ilk intiba önemli diyerekten. Biz utanıyoruz böyle durumlarda laf sokmaya ya da sesimizi çikarmaya ama onlar hiç utanmıyor . Ay cok doluyum döşedim izninizleBu aklıma geldi aslında. Çok sevinmiş gibi yapayım hep giyeyim diye. Ama valla içim almıyor ya öyle moralim bozuk ki giyemiyorum
hiç mi hiç kınamam çok haklısınızBu ilk hediyesi nasıl ama![]()