- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.831
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona veda edin...Kendine başka enayi de bulamasın başka kızlarıda kullanmaya kalkmasın...Hatta bir komedi filminde (Celal ile Ceren) vardı ya ona söyleyin sizin aldıklarınızı size iade etsin sizde onunkileri onaBen de ayyynen sizin gibi düşünüyorum. 6 aydır
Bir daha almayin. Azicik gururu olsa sizin aldığınızı görüp mahcup olup sonrasinda telafi ederdi.Hayır kendi aldığım hediyeyi düşünüp düşünüp içim yanıyor vallahi ya
Durumu iyiyse biraz daha ozenebilirdi ama ben takilmam hediyenin fiyatina kalitesine beni düşünmesi yeterli .peki diğer konularda nasıl yemeğe götürüyor mu vsMerhabalar. Nerdeyse 1.5 haftadır moralim bozuk. 14 şubat için erkek arkadaşıma güzel bir markadan hediyeler aldım. Konumu daha iyi anlatabilmek adına söylüyorum. Bana ise 14 şubatta aşırı ucuz mağazadan malı çok çok kötü ürünler geldi. (Kumaşın malını görünce Allah affetsin merak edip baktım). 1.5 haftadır aklımda bu var ve moralim bozuk. Hediye karşılıklı olmak zorunda olan ya da aynısını isterim değil. Gönlünden kopmuş almış sağolsun vs vs. Biliyorum tüm bunları. Tüm klişeleri biliyorum. İkimiz de çalışıyoruz maddi durumu benden iyi kirada kendi evleri falan var. Ben tam tersi kira ödüyorum mesela. Keşke hiç almasaydı da almıyor diye dertlenseydim, bu şekilde hiç özenmediğini "bana" cimrilik ettiğini hissettim. Çünkü kendisine gelince her şeyin en iyisini en güzelini alıyor gayet kendisine dibine kadar yapıyor. Beni kınayacaginizi elestireceginizi de biliyorum ama canım sıkkın umarım anlatabilmişimdir![]()
ben hediyeleşmeyi çok seven biri değilim kırk yılda birdir hediyeleştiğim eşimle.Senin aldıklarını makineye attım ve öldüler diycemBu kaliteye kıyafet olduğuna inanıyorsun da öldüğüne niye inanmıyorsun diycem
![]()
Hangi site merak ettim valla. Atsaniza ozeldenDirekt bana yolladı ama aldığı site dandik bi kere ucuz kıyafetiyle meşhurYani karışıklık vs yok
Normalde nasıldır hali tavrı ilgisiBeni sevmiyor mu![]()
Ben olsam yemeğe çıkmayı ve birbirimize aldığımız hediyeleri giymeyi teklif ederim. O adi şeyleri giyinip giderim, yanyanayken bir ayna bulup ne kadar yakışıyoruz baksana baştan ayağa kalite kokuyoruz derim. Anlayana sivrisinek sazzzzBu aklıma geldi aslında. Çok sevinmiş gibi yapayım hep giyeyim diye. Ama valla içim almıyor ya öyle moralim bozuk ki giyemiyorum
İyidir ya fena değiliz tartışmayız hatta. Çok saskinimNormalde nasıldır hali tavrı ilgisi![]()
Evet ta kendisiiBu sizin kompleks yapıp, ya beni beğenmezse diye en kendinizi ezip durduğunuz kişi mi? Görünce beğendi demek, şehzadeleri.
Hediyeyi beğenmemek antipatik duruyor ama imkanı olan, kendine gelince rahat rahat harcayan adam size gelince özensiz, kalitesiz şeyler alıyorsa rahatsız olmakta sonuna kadar haklısınız. Bu size önem vermediğini gösterir bence.
Bizimki uzak mesafe iliskisi maalesefDurumu iyiyse biraz daha ozenebilirdi ama ben takilmam hediyenin fiyatina kalitesine beni düşünmesi yeterli .peki diğer konularda nasıl yemeğe götürüyor mu vs
Tamamen karşıdaki kişinin hissettirdiği şeye bağlı aslinda yani ilgisi nasıl sizi görmeye hangi sıklıkta geliyorBizimki uzak mesafe iliskisi maalesef
Bu sizin kompleks yapıp, ya beni beğenmezse diye en kendinizi ezip durduğunuz kişi mi? Görünce beğendi demek, şehzadeleri.
Hediyeyi beğenmemek antipatik duruyor ama imkanı olan, kendine gelince rahat rahat harcayan adam size gelince özensiz, kalitesiz şeyler alıyorsa rahatsız olmakta sonuna kadar haklısınız. Bu size önem vermediğini gösterir bence.
Sevgiliniz, kibirli, kendini beğenmiş birinin tekiydi.Evet ta kendisii
Ben de merak ettim bana da yazar mısınızSize özelden yazayım