- 8 Kasım 2014
- 4.865
- 10.579
- 408
- Konu Sahibi Zomzom3535
hediyenin hesabı mı sorulur ya ne utanmaz insanmış. ben utanırım öyle mesajlar yazmaya ayıp.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yapmışsınız hadsize nasıl bir terbiyesizlik utanmadan hesap bile sorabiliyor.Aynen edepsizlik ya. Terbiyesizlik...kendimi sorguladım bir de acaba ne yaptım ben diye:/
Bu konuyu çok merak ettim şimdi. Ne tür bi kazık attı acabaKadınlar kulübünden mi arkadaşın? Ben de hayatımın kazigini kadınlar kulubunde her an 'cok yalnizim' diye yorum yazan kızla yakın arkadaş olduktan sonra yemiştim. Sonra anladım ki bir insan coook yalnızsa, yanında hiç arkadaşı yoksa belki de problem ondadir.
Sizin konu da böyle olmuş.
Kesinlikle değmeyecek bir insanmış. Ben yerinde olsam bu saatten sonra hiç konuşmazdim.
İçinde eski sevgilim ,yeni sevgilim ve ailemle konuşmalarının geçtiği, hatta anneme 'yengenc sizi hiç sevmiyor, kadınlar kulübünde bir sayfası var herkese sizi kötülüyor' dediği uzuuun bir hikayeBu konuyu çok merak ettim şimdi. Ne tür bi kazık attı acaba![]()
Yuhİçinde eski sevgilim ,yeni sevgilim ve ailemle konuşmalarının geçtiği, hatta anneme 'yengenc sizi hiç sevmiyor, kadınlar kulübünde bir sayfası var herkese sizi kötülüyor' dediği uzuuun bir hikaye![]()