• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye begenmeyen „arkadas“

Asla hediyeye böyle şeyler söylenmemeli .. değmezmiş siz iyiliğinizi yaptınız denize attınız öyle düşünün bence çok ayıp etmiş

Kusura bakmayın ama bazen olaylar bir kişinin anlattığı gibi gelişmeyebiliyor.

Ben çok bilirim kullanılmış eşyasını atmak yerine hediye diye verenleri ya da kurbanda eti sıyrılmış kemiği hayır diye dağıtanları.

O yüzden belki de karşıdaki insan sizin de böyle yaptığınızı düşünmüş olabilir. Çünkü evinizde kullanmadığımız şeyleri toplayıp götürmüşsünüz kıza bende olsam hiç getirmesin daha iyi derim.

Küçücük bir pasta evde istenmeyen eşyaları vermekten daha hoş bir hediyedir.

Genel olarak siz haklısınız, arkadaşınız çıkarcı izlenimi oluştu bende ama..
Kullanılmamış bile olsa evdeki bluzu hediye etmek hoş olmamış bence. Ben çok bozulurdum doğum günümde böyle birşey verilmesine.

Bugünlerde hediyeden gidiyor forum:))

Öncelikle kullanmasanız da kendiniz için aldığınız bluzu ve kitabı hediye olarak vermeniz hoş değil..Ben yapamazdım.Arkadaşıma uygun bir hediye bile olsa aynısını alır ama evdekini vermezdim.

Arkadaşınız da sanırım kitabın tarihini görünce diğer tüm hediyelerin kullanılmış olduğunu düşünmüş ..Yine de hediyeyi o kadar detaylı inceleyip bir de hesap sorması saçma..Ayrıca hediyenin etiketi falan üstünde bırakılmaz,öyle görgüsüzlük mü olur..Kullanılmış olduğunu düşündüğünden gaza gelmiş gibi ama ne olursa olsun hediyenin hesabı sorulmaz..Beğenmediyse ve değer görmediğini düşündüyse aranıza mesafe koyup konuyu kapatabilirdi.

Siz de size çıkışılınca sinirlenmişsiniz ve konuyla alakasız olarak hesabı her seferinde ödüyor olmanız gözünüze batmaya başlamış..Sizi rahatsız eden bu tarz şeyler olduğunda tepki vermek için tepki görmeyi beklemeyin,zamanında restinizi çekin. Yoksa çok kullanılırsınız.Hakkınızda hayırlısı.

Kadınlar kulübünden mi arkadaşın? Ben de hayatımın kazigini kadınlar kulubunde her an 'cok yalnizim' diye yorum yazan kızla yakın arkadaş olduktan sonra yemiştim. Sonra anladım ki bir insan coook yalnızsa, yanında hiç arkadaşı yoksa belki de problem ondadir.
Sizin konu da böyle olmuş.
Kesinlikle değmeyecek bir insanmış. Ben yerinde olsam bu saatten sonra hiç konuşmazdim.

öncelikle neden evinizden hiç kullanmamış dahi olsanız eşyalarınızı verdiniz hediye olarak ? bu da bence hoş değil, baya baya sana eskilerimi hediye ediyorum demek hatta.
zaten bakım seti almışsınız üzerine neden ekleme yapma gereği duydunuz ? 1 hediye yeterlidir yani.
kızın tepkileri ayrıca çirkin, onlar üzerinde düşünmeye bile değmez. zaten o pahalı hediye çekini istediğini ima ederek bile kendini belli etmiş.
bir de belli bir yaşın üstüne çıkınca gerçekten öyle "kankalık" yada "bacılık" olamıyor bana göre. o kadar yakın arkadaş zaten küçük yaşlarda ediniliyor. yaş ilerledikçe standart arkadaşlar olunabiliyor ancak.

Kuzum arkadas bohcası yapmissin resmen (cikolata ve kitap olayina bayildim)ayricaa internetten tanismissin ya sapik ciksaydi ki benzeri bir ariza cikmis

Kadınlar kulübünden mi arkadaşın? Ben de hayatımın kazigini kadınlar kulubunde her an 'cok yalnizim' diye yorum yazan kızla yakın arkadaş olduktan sonra yemiştim. Sonra anladım ki bir insan coook yalnızsa, yanında hiç arkadaşı yoksa belki de problem ondadir.
Sizin konu da böyle olmuş.
Kesinlikle değmeyecek bir insanmış. Ben yerinde olsam bu saatten sonra hiç konuşmazdim.
Bu konuyu çok merak ettim şimdi. Ne tür bi kazık attı acaba 😞

Bu konuyu çok merak ettim şimdi. Ne tür bi kazık attı acaba 😞
İçinde eski sevgilim ,yeni sevgilim ve ailemle konuşmalarının geçtiği, hatta anneme 'yengenc sizi hiç sevmiyor, kadınlar kulübünde bir sayfası var herkese sizi kötülüyor' dediği uzuuun bir hikaye:duduk::duduk::duduk:

Kız böyle yaparak kim bilir kimlere hesap ödeterek gezdi tozdu. Kim bilir kaç tanesinden hediye aldı. Böyle yapa yapa arsızlaşmış. Çünkü her hesap ödeme zamanı tuvalete giden birinin niyeti zaten iyi olamaz bayağı çakalmış.
Nereden tutsanız elinizde kalıyor da sizde keşke eski bişeylerinizi hediyeye eklemeseydiniz seti almışsınız yeterliydi o. Ayrıca demekki aldıklarınızı iade edecek nakite cevirecekti muhtemelen ki etiket falan sordu. Kız bayağı dolandırıcı gibi.
Her şerde bir hayır var. Kızın maksadını görmüş oldunuz böyle yaparak. Yoksa daha çook hesap öderdiniz.

Back
X