• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye begenmeyen „arkadas“

Yok artık daha neler
Zaten netten tanıştığınız kişilere güvenip kimliğinizi deşifre etmeyin
Ne manyaklar var
Normal hayatta tanıştığımız insanlar neler yapıyor kaldı ki net yani kim olduğu belli değil
Geçmiş olsun
Bence bu netten tanımakla alakalı değil bu kişileri normalde de tanısanız sonuç hüsran sütü bozuk. Yoksa düzgün insanlar internetten de tanınabilir sadece platforma göre değerlendiremeyiz ki...

Hiiii evet. Sevgilisi yoktur cunku erkekler kotu, ahlaksiz, sevmeyen kizlari tercih ediyordur yine kendileri çok iyidir.😬
Arkadaslari da kotu insanlari el ustunde tutuyordur yine melegimiz yalniz kalmiştir. 😂😂😂

Butun dunya bu kişilere ve iyilik dolu kalplerine karşı zaten, dunyayi kotuluk ele gecirmiş, bu kişiler de son kalan iyilik ve durustluk kaleleri. 🖐🥴
Ayyy amma gicik olmuşum, konu acsalar da yazsaydim. 😂😂😂😂

Neyse konu sahibini de unutmuşum. Oyle kendini acindira lara çok şeeeyyy yaoma konu sahibi👍🙃
Bence o tip insanlar geçimsiz oluyor
O yüzden yalnızlar
Ya kaç yaşına gelmişsin 1 tane bile nasıl arkadaşın olmaz yani
Okul arkadaşı olur iş arkadaşı olur komşun olur ne bileyim hiç arkadası olmaması bana tuhaf gelir
Kıskanç tipler yalnız kalıyor
Kardeşim dediği kızı deli gibi kıskanır sürekli arkadaş ayağına laf sokar aşağı çeker sonunda kavga eder küser gider
Böyle tipleri hayatımdan eledim
Umurumda değiller
Gitsin tedavi olsunlar
3 günlük dünyada hasetlik yapmak normal değil
Madem o insanı çekemiyorsun niye arkadassın!

Bence bu netten tanımakla alakalı değil bu kişileri normalde de tanısanız sonuç hüsran sütü bozuk. Yoksa düzgün insanlar internetten de tanınabilir sadece platforma göre değerlendiremeyiz ki...
Evet ama internet ortamı tehlikeli
Gerek sevgili bulmak gerek arkadaş bulmak normal hayatta tanıştıklarımıza göre daha tehlikeli
Çünkü burda insanlar hiç olmadığı gibi daveanabilir
Ama atıyorum iş ortamından tanıyorsan o insanı gözlemlersin en azından başka insanlarla iletişimine bakarsın
Nette tanıştıklarını gözlemlemek zor

Selam kızlar. Ben net üzerinden bir kızla tanıştım yaklaşık yarım senedir konuşuyoruz...ve hemen kaynaşıp arkadaş olduk ayrıca hemşeriymişiz. Kah dertleştik kah birlikte gülüp eğlendik...Bu kız üniversitede öğrenci ben çalışıyorum. Cidden o kadar kaynaştık ki iki bacı gibi olduk ve birbirimize çokta uzak oturmuyoruz (1saatlik yol) Benden 7 yaş küçük...

neyse birkaç defa buluştuk ve her gün konuşuyoruz. Benim de pek arkadaşım yok maalesef :KK43: Geçen ay duyurmuştu pahalı bir kozmetik mağazanın kuponunu istiyorum bak diye. Pek aldırmadım.

bugün doğum günüydü. Aslında hiç buluşasım yoktu ama kalbi kırılmasın tek arkadaşıyım diye buluştum zaten babasız da büyümüş aile ortamı pek görmemiş durumu da pek iyi değil. Ona geçen hafta hediye aldım (bakım seti), not defteri, ve bir roman ve çikolata. Evde de hiç kullanmadığım içini açmadığım kitap vardı epey oldu alalı ama tam onun işine yarayacak (detox ve diyet tarifleri) ve bir bluz vardı etiketini çıkardım çünkü fiyatı görünmesin ayıp olmasın diye. Ve bugün hediyesini verip istasyona bıraktım. Zaten buluştuğumuzda ona öğrenci diye pek bir şey ödetmem. Bugün de tam ödeme yapılacakken lavaboya kalktı nedense hep öyle yapıyor. Aslında gerek yok ben ona zaten ödetmem... ama dikkatimi çekti. Eve geldim yorgun argın hemen arkamdan yazmış. Resmini çekmiş bu bluzun etiketi nerede bu kitap bilmem ne zaman alınmış. Geçen hafta aldığım kozmetik setinin süresinin geçtiğini iddia etti oysa ki daha fişi duruyor yeni alındı. Suçlayıcı kötü bir şekilde yazmış sanki ben yalan söylüyormuşsum gibi. Geçen hafta aldım onu diyorum hala üsteliyor. Benden sana tavsiye insan etiketi üzerinde bırakır gibisinden şeyler yazmaya başladı. En sonunda senin yaptığın terbiyesizlik, senin meğer epey bir beklentin varmış ayıp hadi herkes kendi yoluna yazdım ve blokladım. Cidden benim burada hatam ne diye düşünüyorum. Ben ne yaptım ki şimdi? Sanırım benden daha büyğk şeyler beklenti içindeydi çalışıyorum diye. Acayip canımı sıktı ya.
Üniversite öğrencilerinin benden en az 10 yaş küçük olması şoku yüzüme alev püskürttü bunun sizle alakası yok tabi.
Önceden tanımadığım herkes eksi krediyle başlar, eğer bana zararı yoksa zamanla kredisi nötr olur. Az biraz muhabbeti sarıyorsa, bana değer verdiğini kestirirsem öyle pozitif seviyelere çıkar. Bunu da zamana yayarım, çevresine tavrına bakarım çevresinin ona tavrına bakarım. Erken samimi olunmuş, üstelik hiç gereği yokmuş. Daha büyük zararlara uğramadan kurtulmana sevin gerisi de sadaka olsun düşünme bile.
az insan, denk insan, rahat kafa.

Arkadaşım dediğiniz insanları nasıl bu kadar şımartıyorsunuz öğrenci diye her bulusmada kimsenin hesabını ödemem öğrenciyse evde bulusurum niye kendime habire masraf cıkarayım. Mesela calısan arkadaşlarımla bir onlar öder bir ben.. Ama sürekli hesap ödemek enayilik. Sonra böyle tepenize cıkıyor lar

Yaaa çok tatlısın:oops::oops::KK60:
Burada, denk geliyorum bazen BDV'de. Ama hiç gerek yok ya. Ben diyeceğimi dedim, 4 yıldır da konusmuyorum, kapandı mevzu...
İnsanda biraz utanma olur hala konu mu açıyor ben olsam bende ifşa ederdim onu 🙄 valla ne güzel kapatmışsınız konuyu. Yaptığı yenilir yutulur cinsten değil ama siz soğukkanlılıkla karşılamışsınız tebrik ediyorum.

Kusura bakmayın ama bazen olaylar bir kişinin anlattığı gibi gelişmeyebiliyor.

Ben çok bilirim kullanılmış eşyasını atmak yerine hediye diye verenleri ya da kurbanda eti sıyrılmış kemiği hayır diye dağıtanları.

O yüzden belki de karşıdaki insan sizin de böyle yaptığınızı düşünmüş olabilir. Çünkü evinizde kullanmadığımız şeyleri toplayıp götürmüşsünüz kıza bende olsam hiç getirmesin daha iyi derim.

Küçücük bir pasta evde istenmeyen eşyaları vermekten daha hoş bir hediyedir.
Genel olarak siz haklısınız, arkadaşınız çıkarcı izlenimi oluştu bende ama..
Kullanılmamış bile olsa evdeki bluzu hediye etmek hoş olmamış bence. Ben çok bozulurdum doğum günümde böyle birşey verilmesine.
İnsan evdeki eşyayı hediye diye götürmeZ ya
öncelikle neden evinizden hiç kullanmamış dahi olsanız eşyalarınızı verdiniz hediye olarak ? bu da bence hoş değil, baya baya sana eskilerimi hediye ediyorum demek hatta.
zaten bakım seti almışsınız üzerine neden ekleme yapma gereği duydunuz ? 1 hediye yeterlidir yani.
kızın tepkileri ayrıca çirkin, onlar üzerinde düşünmeye bile değmez. zaten o pahalı hediye çekini istediğini ima ederek bile kendini belli etmiş.
bir de belli bir yaşın üstüne çıkınca gerçekten öyle "kankalık" yada "bacılık" olamıyor bana göre. o kadar yakın arkadaş zaten küçük yaşlarda ediniliyor. yaş ilerledikçe standart arkadaşlar olunabiliyor ancak.
Burada yazılanlara katılıyorum. Kizin tepkisi normal değil de sizin de hediyeleriniz normal değil. Bulduğunu hediye diye vermişsin. Ne gerek var? Bi şey almışsın tamam. Kız da bozulmak da haklı. Ama tepkisi de doğru değil.

Arkadassizliktan ölsem dahi yapmam sunu yaa. Hic guvenilir değil. Sen de tecrube etmis oldun bir daha guvenip boyle davranma tanimadigin insanlara. Belki de yalan babasiz falan oldugu bir seyler koparma umuduyla yaklasmis çok belli.

Back
X