- 28 Mayıs 2022
- 766
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.293
- 43
- Konu Sahibi Marianihal
İki aydır flört ettiğim birisi var. İyi gidiyor gibiydi bir şeyler ta ki düne kadar. Aramızda iki saat mesafede olduğundan ve ikimizin de işi yogun olduğundan kargoyla yollamak istedim. Ona çok sevdiği bir sanatçının tablosunu yolladım. Kargo hareketlerinden baktım ki dün 12 gibi teslim almış ancak bana mesaj atmadi. Merak ettim çünkü tepkisini bekliyordum heyecanlıydım çok mutlu olacağını düşünüyordum.
Teslim almışsın diye mesaj attım evet aldım dedi. Ama açmamış işe geç kalacağı için. Bunu öğrenince bozuldum bayaa sonuçta iki dakikalık bir iş insan hiç mi merak etmez heveslenmez. Neyse eve geçti açmış şaşırdım bu hediyeye dedi. Neden begenmedin mi dedim kızma ama beğenmedim ben tablo asmiyorum evime dedi. Tabi ben şok. Hiçbir şey demedim sonra. Su an oturdum böyle bir ayıya hediye aldığıma üzülüyorum. Tüm hevesim kursağımda kaldı.
Teslim almışsın diye mesaj attım evet aldım dedi. Ama açmamış işe geç kalacağı için. Bunu öğrenince bozuldum bayaa sonuçta iki dakikalık bir iş insan hiç mi merak etmez heveslenmez. Neyse eve geçti açmış şaşırdım bu hediyeye dedi. Neden begenmedin mi dedim kızma ama beğenmedim ben tablo asmiyorum evime dedi. Tabi ben şok. Hiçbir şey demedim sonra. Su an oturdum böyle bir ayıya hediye aldığıma üzülüyorum. Tüm hevesim kursağımda kaldı.