hediye ettigim kiyafetleri atmis

MamasLiebling

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
570
321
323
Merhaba hanimlar,

Cok kirgin ve ofkeliyim...
Kilo aldigim icin kiyafetlerimin cogu olmuyor... kışlık bir montum vardi, daha yeni sayilir, dogru düzgün hic giymedim... bunu komsuma verdim.. daha onceleri de kiyafet veriyordum, yani oyle cok ihtiyaci oldugu icin degil de, dolabimda bos bos duracagina ise yarasin diye.. kendisi diyordu, varsa giymedigin alirim diye...

Neyse bi kac gun once bu montu gosterdim, seversen ve giyersen al dedim... giydi cok begendi ve aldi..

Az once disaridan eve geliyordum, apartman kapisinda buyuk bir posetin icinde kiyafetler vardi.. kediler poseti parcalamis ve icindekiler dokulmus.. kedinin biride benim montun ustune yatmis :(( mont mahvolmus..

Cok uzuldum, zorla da vermedim ki, begenmedigini almaz zaten... karsilasirsa desem mi uzuldugumu, yoksa gormemis gibi ki davransam?

Merhaba hanimlar,

Kilo aldigim icin kiyafetlerimin cogu olmuyor... kışlık bir montum vardi, daha yeni sayilir, dogru düzgün hic giymedim... bunu komsuma verdim.. daha onceleri de kiyafet veriyordum, yani oyle cok ihtiyaci oldugu icin degil de, dolabimda bos bos duracagina ise yarasin diye.. kendisi diyordu, varsa giymedigin alirim diye...

Neyse bi kac gun once bu montu gosterdim, seversen ve giyersen al dedim... giydi cok begendi ve aldi..

Az once disaridan eve geliyordum, apartman kapisinda buyuk bir posetin icinde kiyafetler vardi.. kediler poseti parcalamis ve icindekiler dokulmus.. kedinin biride benim montun ustune yatmis :(( mont mahvolmus..

Cok uzuldum, zorla da vermedim ki, begenmedigini almaz zaten... karsilasirsa desem mi uzuldugumu, yoksa gormemis gibi ki davransam?

Sen vermissin senden cikmis cnm insanlik yapmissin sen o da onun terbiyesizligi bosver gormemis gibi davran ...

bu size ders olsun ihtiyacı olmayan birine hiç bir şey vermeyin.ihtiyacı olan biri mutlaka bulunur.buraya yazsaydınız hastanelere felan gondermenizi önerirdik oysaki

Merhaba hanimlar,

De tabi ki, atıcaksan niye aldın de? Bir ihtiyaç sahibinin işine yarayabilirdi de.

Bundan sonra hiç bişeyinizi vermeyin. Belediyelerin var kıyafet alan yerleri. Birinin hayır duasını alırsınız en azından. :6:

Sen vermissin senden cikmis cnm insanlik yapmissin sen o da onun terbiyesizligi bosver gormemis gibi davran ...

En iyisi dediginiz gibi gormemis gibi davranmak galiba...

bu size ders olsun ihtiyacı olmayan birine hiç bir şey vermeyin.ihtiyacı olan biri mutlaka bulunur.buraya yazsaydınız hastanelere felan gondermenizi önerirdik oysaki

keske gercekten ihtiyaci olan birilerine gonderseydim haklisiniz...

bence kadın ztn montu alırken beğenmedi ama artık sana ayıp olmasın dıye almıştır..demekkı gıyılmeyecek kdr kötü gördüki sanada çaktırmadan atmış

Belki montun bi kenarına birşey olmuştur? yanmıştır, leke olmuştur vs.

Daha cumartesi aldi.. acip da bakmadim, kediyi ustunde gorunce hic ellemedim...

Gerçi hayvanlar için iyi olmuştur.Bu soğuk günlerde ısınırlar hiç yoktan..

Evet.. tek iyi yani o oldu..

bence kadın ztn montu alırken beğenmedi ama artık sana ayıp olmasın dıye almıştır..demekkı gıyılmeyecek kdr kötü gördüki sanada çaktırmadan atmış

Yok daha once de begenmezse almazdi.. bende oyle israr etmem zaten.. hatta giyersen al dedim... kotu olsa almayi birak denemezdi bile... hic anlam veremiyorum neden boyle yaptigini.. bide kapiya koymasi ilginc.. gorecegimi tahmin etmesi lazim.. atmak istese niye cope atmiyor :/

bir de konuyla alakası yok ama bana, komsuma arkadasıma kullanılmış kıyafetlerimi verme olayı ters geliyor.yani alınabilirler begenmediklerini veriiyor gibi dusunebilirler.öyle alınmayacagından %100 emin olmadıkça ben teklif etmezdim.yani kadın atmakla belki kendince haklı

ya da kocası atmasını istemiştir benim kocam asla istemez öyle bir şeyi ama bu durumda atmak yerine başkasına vermeyi düşünebilirdi.atmak sanki tavbır yapmak gibi.bence siz komsunuzu çok iyi tanımıyorsunuz

bir de konuyla alakası yok ama bana, komsuma arkadasıma kullanılmış kıyafetlerimi verme olayı ters geliyor.yani alınabilirler begenmediklerini veriiyor gibi dusunebilirler.öyle alınmayacagından %100 emin olmadıkça ben teklif etmezdim.yani kadın atmakla belki kendince haklı

Ben kendim de almam ama bu hanim aliyor.. sadece benden degil.. ki benden de bir cok kiyafet aldi.. cocuklari icin de baskalarindan alip giydiriyor.. yoksa bende herkese teklif etmem zaten... vermeden once her seferinde begenirsen al diyorum, oyle onu kirarak asla yaklasmadim...

onun da tanıdığı insanlara söylemiş olabilir misiniz acaba?
şu kişiye giymediklerimi veriyorum diye.

eğer bunu duyduysa tepki olarak sizinde görebileceğiniz biryere atmış olma ihtimali geldi benim aklıma

Ben kendim de almam ama bu hanim aliyor.. sadece benden degil.. ki benden de bir cok kiyafet aldi.. cocuklari icin de baskalarindan alip giydiriyor.. yoksa bende herkese teklif etmem zaten... vermeden once her seferinde begenirsen al diyorum, oyle onu kirarak asla yaklasmadim...

o zaman atmakla çok ayıp etmiş ben sizin yerinize olsam atacagın şeyi neden aldın başkasına verebilirdim derdim.deyin yani hatta yoksa hep böyle mi yapıyorsun diye sorarım ve mesafe koyarım

ya da kocası atmasını istemiştir benim kocam asla istemez öyle bir şeyi ama bu durumda atmak yerine başkasına vermeyi düşünebilirdi.atmak sanki tavbır yapmak gibi.bence siz komsunuzu çok iyi tanımıyorsunuz

Evet bende oyle dusundugum icin cok uzuldum zaten.. baska bir aciklamasi yok.. atmak istese cope atar bana gostermeden.. sanki ben naptin montu diye mi soracagim?? Iyi niyetime karsi boyle bir davranis beni cok kirdi... cok tanimiyorum zaten... yani gelip gider ama cok samimi degiliz.. neyse bu bana ders oldu.. bidaha bu sekilde kimseye vermem..

Burada sizin üzülmenizi gerektirecek bir şey yok, insanlık yapmışsınız vermişsiniz. Bundan sonrası karşı tarafın terbiyesizliği. Siz de bundan sonra ihtiyacı olan birilerine verirsiniz kıyafetlerinizi.

Aslinda farkli bi olay ama aklima geldi bir komsumuz vardi devamli faaliyetlerde bulunan cok da agzi laf yapan bi kadindi. Birgun bize geldi ogrencilere yardim ediyoruz eskileriniz varsa verir misiniz dedi. Benim de giymedigim ama sapasağlam deri bir sandaletim vardi annem onu da verdi. Neyse birgün annem oturmaya gidiyor bir de ne gorsun kadinin kapisinin önünde sandaletlerim. Cok gicik olmuştum.

bence hiç de bile görmezden gelme madem ihtiyacın yoktu neden aldın o zaman ben ihtiyaci olan başkasına verirdim diyebilirsin bence görmezden gelmek hic doğru bisey değil onun yaptigida doğru bisey değil bence

Back
X