hediye ettigim kiyafetleri atmis

ya da kocası atmasını istemiştir benim kocam asla istemez öyle bir şeyi ama bu durumda atmak yerine başkasına vermeyi düşünebilirdi.atmak sanki tavbır yapmak gibi.bence siz komsunuzu çok iyi tanımıyorsunuz

aynen boyle dusunuyorum.
eşi vs herhangi biri istemese bile bir ihtiyac sahibine vermek yerine kapıya koymak tavırdır bence.

mont ve diger giysiler sizden cıkmıs, onları dusunmeyin artık,
ama bu tavrı icin yerinizde olsam anlam veremedigim davranıslara sahip insanlardan uzaklasırdım.

bir de konuyla alakası yok ama bana, komsuma arkadasıma kullanılmış kıyafetlerimi verme olayı ters geliyor.yani alınabilirler begenmediklerini veriiyor gibi dusunebilirler.öyle alınmayacagından %100 emin olmadıkça ben teklif etmezdim.yani kadın atmakla belki kendince haklı

niyeki, kendisi demiş alırım diye zorla vermemiş ya kız. giymiyorsa almasın beğendim demesin. zorlayan yokmuş ya ne alınması

Ben olsam sorardım,kullanmayıp atacaksan neden aldın,başkasına verirdim,ben atmayı bilmiyor muyum diye
Bence birşey illa çok ihtiyacı olana verilmez,bir kıyafet alırım içime sinmez,arkadaşım çok beğenir alır ya da tam tersi.Bence normal birşey,maksat ziyan olmasın.

Son düzenleme:
Giymediginiz kiyafetleri "cesit olsun" diye giyecek insanlara degil de gercekten sogukta giyecek montu kazagi ayakkabisi olmayan insanlara verirseniz, sinir olmak ve enayi hissetmek yerine bir canliya yardim etmenin ichuzuruna da kavusmus olursunuz..

Bence hiç ses çıkarmayın. iyilik yapıp vermişsiniz,gerisini boşverin.
Bu vakitten sonra da o kişiye vermezsiniz olur biter.
arkadaşların dediği gibi,bu tür eşyalara daha fazla ihtiyacı olan insanlar var.
illa ki oralarda da birileri vardır. bence böyle yapın :)

Merhaba hanimlar,

Cok kirgin ve ofkeliyim...
Kilo aldigim icin kiyafetlerimin cogu olmuyor... kışlık bir montum vardi, daha yeni sayilir, dogru düzgün hic giymedim... bunu komsuma verdim.. daha onceleri de kiyafet veriyordum, yani oyle cok ihtiyaci oldugu icin degil de, dolabimda bos bos duracagina ise yarasin diye.. kendisi diyordu, varsa giymedigin alirim diye...

Neyse bi kac gun once bu montu gosterdim, seversen ve giyersen al dedim... giydi cok begendi ve aldi..

Az once disaridan eve geliyordum, apartman kapisinda buyuk bir posetin icinde kiyafetler vardi.. kediler poseti parcalamis ve icindekiler dokulmus.. kedinin biride benim montun ustune yatmis :(( mont mahvolmus..

Cok uzuldum, zorla da vermedim ki, begenmedigini almaz zaten... karsilasirsa desem mi uzuldugumu, yoksa gormemis gibi ki davransam?

Yazık... Bir lokma ekmeğe muhtaç o kadar çok insan varki.. Bugün TV'de Suriyeli aç açıkta yoksul çocukları gösteriyorlardı içim parçalandı beğenmiyorsa onlara gönderseydi bence söyleyin bunu komşunuza..

Boyle bir seye asla sessiz kalamazdim. Illa ki sorardim sorun neymis. Atacaksa niye almis, ihtiyaci olan birine de gidebilirdi o kiyafetler. Cok yazik olmus. Benim tepkisiz kalamayacagim, icimde tutamayacagim turden birsey bu ya. Cok merak ettim sebebini simdi.

kısacası mont vermişsiniz..kadın begenmemış çöpe atmış..begense atmazdı sanırım..belliki size ayıp olmasın dıye ben bunu gıyemem de diyememış tahmınımce...o değilde artık gözünüzden çıkıp komşunuza verdıkten sonra ıster atar ıster satar bence çok dert etmeyın ..montunuz gözünüzden çıkmamış bellıkı..şahsen bu durum benım başıma gelse amaaan gıymedıgım bırşey banane ne yaparsa yapsın derdım..neden çok takıldınız?..bir iyilik yapılmışsa dönüp bakmayın derım

Back
X