- 3 Ocak 2021
- 235
- 160
- 23
- 37
- Konu Sahibi perihan yay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
32 aynı yaştayızYaşı kaç?
kitap olabilr aslınnda ama onun da seçenği fazla hangisini alsam :)Ajanda diyen çok güzel söylemiş. Öyle kaliteli ajandalar var, kapağı falan deri olan. Onu al gitsin . Daha özel olsun istersen adının yazdığı bir dolmakalem olabilir
Ayrica cüzdan da olabilir. Sonuçta her erkeğin cüzdanı vardır.
Az biraz tanıdığın biriyse kitap falan derdim ama gerek yok çok tanimiyorsan
Ben olsam 2022 ajandası alırdım. Yeteri kadar resmi bir hediye. Ayni zamanda çok işe yarar. Bilindik, sıradan hediyelerden değil.
Bana hiç ajanda hediye edilmedi. Kaç kez yilbasi cekilisi yaptik, kimse kimseye almadi. Kupa, kalem, yilbasi temali bir seyler hediye edildi hep bana ve cevremdekilere. Olağanustu bir hediye olsun demedim. Farkli bir hediye olmasi beni mutlu eder. Karsimdakini de tabii ki. Bana tv battaniyesinden çok ajanda hediye edilmesini isterdim.Ajanda gayet bilindik ve gayet sıradan bence ama geçerliliğini yitirmemiş, her zaman iş gören ve mantıklı bir hediye.
Yani zaten altı üstü bir yılbaşı çekilişi. Olağan üstü bir hediye olmasına gerek yok. Ben en son iş yerinde TV battaniyesi almıştım yılbaşı çekilişi için. Kış mevsimine yakışıyor. Hem fiyatı uygundu hem de paketi büyük olunca heyecan uyandırıyor :)
Biz zamanında çok şık kaban almıştık Zara dan almıştık fiyatını hatırlamıyorum zaten fiyatlar çok uçtuBir erkek öğretmene yılbaşı hediyesi ne alınır?
sınıfta yılbaşı çekiliş yaptık bana bir hoca çıktı. ne alabilirm ona?
topluca almıycaz canım tek başıma alcam :)Biz zamanında çok şık kaban almıştık Zara dan almıştık fiyatını hatırlamıyorum zaten fiyatlar çok uçtu
Tarzını biliyorsam kitap, sevdiği bir alanda online eğitim vs olabilirBir erkek öğretmene yılbaşı hediyesi ne alınır?
sınıfta yılbaşı çekiliş yaptık bana bir hoca çıktı. ne alabilirm ona?
Biliyorum biz toplu almıştık sen tek alırsın canım..gerçi herşey çok pahalandıtopluca almıycaz canım tek başıma alcam :)