• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hediye fikri

perihan yay

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
235
160
23
37

Bir erkek öğretmene yılbaşı hediyesi ne alınır?​

sınıfta yılbaşı çekiliş yaptık bana bir hoca çıktı. ne alabilirm ona?

Üstünde ad soyad yazan kalemler var, fiyatı coşmadıysa öyle bir şey olabilir.
Kravat takıyorsa kravat ve iğnesi olabilir.

Bunların fiyatı yüksek gelirse tahta kalemi kullanıyor sonuçta, renk renk set yapıp bir tane de mürekkep alınabilir. Dershane madem sonuçta öğrencisiniz, yaş kaç olursa olsun. Maksat kullanışlı bir şey almak.

Ajanda diyen çok güzel söylemiş. Öyle kaliteli ajandalar var, kapağı falan deri olan. Onu al gitsin . Daha özel olsun istersen adının yazdığı bir dolmakalem olabilir
Ayrica cüzdan da olabilir. Sonuçta her erkeğin cüzdanı vardır.
Az biraz tanıdığın biriyse kitap falan derdim ama gerek yok çok tanimiyorsan

Ajanda diyen çok güzel söylemiş. Öyle kaliteli ajandalar var, kapağı falan deri olan. Onu al gitsin . Daha özel olsun istersen adının yazdığı bir dolmakalem olabilir
Ayrica cüzdan da olabilir. Sonuçta her erkeğin cüzdanı vardır.
Az biraz tanıdığın biriyse kitap falan derdim ama gerek yok çok tanimiyorsan
kitap olabilr aslınnda ama onun da seçenği fazla hangisini alsam :)

Ben olsam 2022 ajandası alırdım. Yeteri kadar resmi bir hediye. Ayni zamanda çok işe yarar. Bilindik, sıradan hediyelerden değil.

Ajanda gayet bilindik ve gayet sıradan bence ama geçerliliğini yitirmemiş, her zaman iş gören ve mantıklı bir hediye.
Yani zaten altı üstü bir yılbaşı çekilişi. Olağan üstü bir hediye olmasına gerek yok. Ben en son iş yerinde TV battaniyesi almıştım yılbaşı çekilişi için. Kış mevsimine yakışıyor. Hem fiyatı uygundu hem de paketi büyük olunca heyecan uyandırıyor :)

Ajanda gayet bilindik ve gayet sıradan bence ama geçerliliğini yitirmemiş, her zaman iş gören ve mantıklı bir hediye.
Yani zaten altı üstü bir yılbaşı çekilişi. Olağan üstü bir hediye olmasına gerek yok. Ben en son iş yerinde TV battaniyesi almıştım yılbaşı çekilişi için. Kış mevsimine yakışıyor. Hem fiyatı uygundu hem de paketi büyük olunca heyecan uyandırıyor :)
Bana hiç ajanda hediye edilmedi. Kaç kez yilbasi cekilisi yaptik, kimse kimseye almadi. Kupa, kalem, yilbasi temali bir seyler hediye edildi hep bana ve cevremdekilere. Olağanustu bir hediye olsun demedim. Farkli bir hediye olmasi beni mutlu eder. Karsimdakini de tabii ki. Bana tv battaniyesinden çok ajanda hediye edilmesini isterdim. 😊

Bir erkek öğretmene yılbaşı hediyesi ne alınır?​

sınıfta yılbaşı çekiliş yaptık bana bir hoca çıktı. ne alabilirm ona?
Biz zamanında çok şık kaban almıştık Zara dan almıştık fiyatını hatırlamıyorum zaten fiyatlar çok uçtu

Back
X