Sizce

Arkadaşınız saygısızlıktan çok erkeğin ilgisi olup olmadığını merak etmiş gibi duruyor. Anlatilanlar lisede, unide dikkat çeken karşı cinsin her hareketinden bir anlam çıkarma çabası olur ya onlara benziyor.

Daha 22 yaşında ablası
Çok genç
Daha 22 yaşında ablası
Çok genç
22 yaşında öğretmenliğe başladım, 22 yaşında evlilik kararı aldım, 22 yaşında evlendim, 22 yaşında koca bir evin sorumluluğunu üstlendim, 22yaşındaydım annem ve babam ayrıldığında; hem evliliğimi yürütüp, hem işimi savsaklamadan, hem psikolojimi kendi kendime telkin ederek hem de dostça ayrılmaları için uğraş verdim ve başardım. Saydıklarım asla başarı değil ama en azından suratına dik dik bakan bir adama "Hayırdır?" diyebilmek için çok erken bir yaş olduğunu düşünmüyorum. 12 falan olsa tamam da:KK70:Bu arada çocuğun zannetmiyorum ama konu sahibi arkadaşın çocuğa karşı ilgisi var. Ben diyeyim de...

22 yaşında öğretmenliğe başladım, 22 yaşında evlilik kararı aldım, 22 yaşında evlendim, 22 yaşında koca bir evin sorumluluğunu üstlendim, 22yaşındaydım annem ve babam ayrıldığında; hem evliliğimi yürütüp, hem işimi savsaklamadan, hem psikolojimi kendi kendime telkin ederek hem de dostça ayrılmaları için uğraş verdim ve başardım. Saydıklarım asla başarı değil ama en azından suratına dik dik bakan bir adama "Hayırdır?" diyebilmek için çok erken bir yaş olduğunu düşünmüyorum. 12 falan olsa tamam da:KK70:Bu arada çocuğun zannetmiyorum ama konu sahibi arkadaşın çocuğa karşı ilgisi var. Ben diyeyim de...

Arkadaşın psikolojini çözmüşsünüz bravo.
Ben konu açanınkini de merak ediyorum :p

Sizin yaş kaç bilmiyorum ama yeni nesil çok farklı ve ilginç.
Buraları okudukça inşallah kızlarım böyle olmaz diye dua ede ede yazıyorum

Arkadaşın psikolojini çözmüşsünüz bravo.
Ben konu açanınkini de merak ediyorum :p

Sizin yaş kaç bilmiyorum ama yeni nesil çok farklı ve ilginç.
Buraları okudukça inşallah kızlarım böyle olmaz diye dua ede ede yazıyorum
Pek eski nesil sayılmam 26'ya yeni girdim :KK6: Konu sahibinin duymak istediği cümle; "Ooo dostum bu çocuk sana abayı yakmış!" farkındayım ama çok nadir istisnaları eleyerek ve genelleyerek söylüyorum ki kadrolu öğretmenler ücretli öğretmenlere kolay kolay o gözle bakmazlar. Hatta malesef pek iyi gözle baktıkları da söylenemez bunu zamanında o ayrımın tadına bakmış biri olarak söylüyorum. Zamanla kendisi de öğrenecek zaten. Öte yandan o bakışların nedenini bizi sorarak değil, bakışın sahibine sorarak öğrense keşke. Ben altından pek iyi şeyler çıkacağını düşünmüyorum nedense. İletişim lütfen, iletişim...

Belki adam arkadaşınızdan hoşlanmıştır da sevgilisi olduğunu öğrenip üzgün üzgün bakmıştır
Ya da öğrenmemiştir de etkilemek için bakmıştır. Bilemedim.

Velev ki saygısızlık ettigini düşünüyor hocaya gidip soramamis mi hocam ne ayaksınız diye :) bence arkadaşınız ilgiyi seviyor ve içten içe bu adamın kendisine ilgi beslemesini istiyor. Yoksa banane canım elin adamı bana ters ters bakmış. Deli der geçerim.

Mahkemeye verin . Fitil fitil burnundan gelsin. Densiz adam 2cm ötede duruyordu demek !!! Kesinlikle kötü niyeti vardı hatta ve hatta gazozcu olabilir....

Kızlar arkadaşım öğretmen,aklına bi durum takıldı, şimdi çalıştığı yerde bi erkek öğretmen arkadaşım öğretmenler odasına doğru yürürken ona dik dik bakarak öğretmenler odasının kapısının önünde durmuş yüzündede üzgün bir ifade varmış,aralarında konuşma olmadı arkadaşım direk odaya geçti bu dediğimiz erkek hoca bekar 28-29 yaşında arkadaşımda 22 ben hiçbişey yapmadım diyor bana neden öyle kapının önünde durup uzun uzun gözünü ayırmadan üzgün bir şekilde kapının kenarıma yaslannarak baktı diyor, sizce bu saygısızlık mı bu dediğimiz erkek hoca bundan bir hafta önce arkadaşım okula yeni atandığında hoşgeldiniz branşınız ne falan demiş iyi davranmış , ama bir başka gün mesela arkadaşım okulun kapısından içeri giricek, teleefonuna dalmış ve bu hocayı fark etmiyor hocada kapıda ama kapının ortasında değil biraz sağ tarafında bu yüzden sağ tarafta birazcık boşluk var arkadaşım dalgınlığına geldiği için o boşluktan geçmeye çalışmış ama geçememiş dar olduğunu sonradan anlamış bu sırada bu erkek hoca hiçbir şekilde arkadaşımın geçmesi için boşluk oluşturmamış, sadece yerinde sabit kalmış arkadaşımda diğer tarafa yönelmek zorunda kalmış ve çok yakın olmuşlar birbirlerine sizce bu 2 durum saygısızlık veya küçük görmemi başka öğretmenlere böyle davranılabilinir mmiydi yani arkadaşım hep bunu sorup duruyo kusura bakmayın kızlar biraz karışık oldu ama fikirlerinize çok ihtiyacımız var siz olsanız ne düşünürdünüz ?? Arkadaşımın meslekte ilk yılı eğerki saygısızlık ce küçük görmeyse arkadaşım bunu hak edecek ne yaptı bunu çok merak ediyoruz ama tavırlarındaki niyeti anlamış değiliz size en yakın ne geliyor kızlar bu arada arkadaşımın görüştüğü biri var kızlar bu adamdan hoşlanmıyor sadece küçük mü görüldü bunu merak ediyor
Bence adam birşeyler hissediyor Olabilir

Back
X