• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye istememistim :(

Merhaba aksam aksam daraldim gun icinde esim is yerinde bir bayana cicek almis 8 mart benimle paylasti ben de guzel oldugunu belirttim . hediye hic bana gore bir is degil ihtiyacim olmayan seyler icin masrafi sevmem. Ha en fazla cicek severim .s zirt pirt almadigimizdan bir degisik o gelir. aksam gec saatte geldi parfum almis bana oncelikle parfum kokusuna karsi bulanti gibi sorunlarim var bunu senelerdir ogrenemedi :)) ustelik bir adet parfumum vardir ve onun disinda baska parfum kullanamam hic mi gormedin adam :))) hep nefessiz kalirim sadece kendim degil biri parfum sikinca bile uzun sure koklasam nefessiz kaliyorum (ki bin defa demisimdir odada sikma burnum kaniyor parfum kokusu alip uyursam ) guzelde bir para vermis olmali icim yana yana aldim hediyemi nereden cikiyor bu gunlerde hediye alma seyi cilgina donuyorum .s yazik gunah baska bir sey degil simdi parfumumle bakisiyoruz sacma sacma.guzel tepkide veremedim yapmacik davranabilseydim keske... dusunsenize sizi hasta edebilen bir sey aliyor esiniz sanki hic tanimiyormus gibi :) en iyisi hepsini sikip intihar edeyim :)))))) muhtemelen bes kere siksam bayilirim zaten :))))
Akşam eşiniz gelince ona kadınlar gününün hediye alınıp verilen bir gün olmadığını gerekirse internetten kaynaklar açıp 8 martin tarihini anlatarak açıklarsanız en azından gelecek sene ne başka bir kadına çiçek alır ne size parfüm.

Merhaba aksam aksam daraldim gun icinde esim is yerinde bir bayana cicek almis 8 mart benimle paylasti ben de guzel oldugunu belirttim . hediye hic bana gore bir is degil ihtiyacim olmayan seyler icin masrafi sevmem. Ha en fazla cicek severim .s zirt pirt almadigimizdan bir degisik o gelir. aksam gec saatte geldi parfum almis bana oncelikle parfum kokusuna karsi bulanti gibi sorunlarim var bunu senelerdir ogrenemedi :)) ustelik bir adet parfumum vardir ve onun disinda baska parfum kullanamam hic mi gormedin adam :))) hep nefessiz kalirim sadece kendim degil biri parfum sikinca bile uzun sure koklasam nefessiz kaliyorum (ki bin defa demisimdir odada sikma burnum kaniyor parfum kokusu alip uyursam ) guzelde bir para vermis olmali icim yana yana aldim hediyemi nereden cikiyor bu gunlerde hediye alma seyi cilgina donuyorum .s yazik gunah baska bir sey degil simdi parfumumle bakisiyoruz sacma sacma.guzel tepkide veremedim yapmacik davranabilseydim keske... dusunsenize sizi hasta edebilen bir sey aliyor esiniz sanki hic tanimiyormus gibi :) en iyisi hepsini sikip intihar edeyim :)))))) muhtemelen bes kere siksam bayilirim zaten :))))
eşim benden başka bir bayana çiçek alamaz bu bir...!!
ikincisi eşiniz sizi yeteri kadar tanımamış demekki ki sizi rahatsız hasta eden birşeyi hediye diye size almış bu iki..
son olarak ben olsam çiçek olayından kavga çıkarırdım, parfumude nereden aldı ise değiştirmesini söylerdim....

Bizim müdür de Kadınlar Günü diye hepimizi kapıda karşılayıp çiçek verdi. Müdür bze aslyo glb .s.s

Arkadaşlar inanır mısınız, iş arkadaşlığı denilen bir şey var. İnsanlar birbirlerine hediye de alıyor, eski çalıştığım işyerindeki "karşı cins" arkadaşımla özel günlerde hep hediyeleştik, hala da görüşürüz. (Parfüm de aldıydı ha, lan yoksa??? Şaka şaka) Ben sözleniyorum, o arkadaş nişanlı, sevgilimi de koluma takıp düğününe gidicem. Yani her karşı cinse hediye alan asılmıyor, abartılı tepkiler vermeyiniz rica edicem.
mudurunuzun kı farklı herkese almıs jest olarak ama sadece bir kişiye alınıyorsa bu çiçek vardır bir iş....

Valla konu sahibi yorumlarınıza hayran kaldım.eşim ne münasebet başka bi kadına çiçek alacak.bu kim olursa olsun fark etmez ALAMAZ.alacaksa bana alsın.ayrıca kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama insan karısının parfümden bu kadar etkilendiğini bilmez mi de gidip parfüm alır.çok saçma bilemedim.

Şair; "Kocam kadına çiçek almış" deyip daha sonrasında bambaşka bir mevzuya dalarak, aslında kendinin acayyip özgüvenli ve cool bir kadın olduğunu belirtiyor.Kocam kadına çiçek almış ibaresi burada simgesel olarak kullanılmış.
burdakiler yer mi :KK53:

Başka kadına hediye alıp kadınlar gününü kutlamak ne alaka?? Birde normal gibi alakasız bir şekilde oraya değinmişsin.

Birde son cümle sanki erkek olduğunu gösteriyor.

Neden i harfini bukadar kullanmakta diretiyorsun oysa türkçede ı harfi mevcut.

Sanki trollemeye uğraşır gibi sıkıp intihar edeyim yerine s.kip intihar edeyim yazmak ilginç.

Yeni üye saçma konu , ee sonuç ?
iki üç cevap sonra firar arkasından avukatlık eden arkadaşlar :KK54:
Kadınlar günü zaten mutlu kutlu bir gün değil zaten...

Ben neden konu actiginizi anlamadim sorun bende sanirim:110:

Kadnlar gününü de diğer özel günler gibi alışveriş gününe çevirecekler :KK43:

hediye, bir insanın karşısındaki kişiyi ne kadar anladığının, empati yaptığının bir göstergesidir. Empati duygusal zekası olan insanlarda olur. Eşiniz sizi görüyor ama tanımıyor maalesef. Kolaya, ezbere kaçmış. :KK43: zaten hediyelik ürünler daha iyi şartlarda çalışmak istedikleri için öldürülen abrika işcçisi emekci kadınların hatırasına uygun anılmalıdır. Emekci kadının haklarını iyileştirmek, eşitsizliği ortadan kaldırmak için bir hatırlatma, uyanış, aydınlanma sağlama günüdür. Kadınlar günümüze sahip çıkalım bunu anlamak istemeyen erkeklere anlatalım. :halay:

Kendi işyeri olsa,yanında çalışan tüm bayanlara çiçek alsa ,ne hoş bir jest yapmış işveren olarak derim sonuçta emekçi kadınlar günü bu,zarif bir davranış olur ama iş arkadaşı ne alaka?
Aşırı saçma ve manasız olmuş kusura bakmayın ama. Siz takılmasanız da ben buna takıldım. Bu arada eşime güvenirim,kıskanç asla değilim ama tuhaf buldum. Kıskanmaktan bağımsız olarak.
Size aldığı hediye de almış olmak için alınmış gibi. İnsan eşini tanımazmı yani. Bu şeye benziyor,gömlek giymeyen birine kol düğmesi almaya,adam gömlek giymiyor kaldı ki birde manşetlisini giyipte düğme takacak.
Haklısınız kesinlikle.

Herkes eşinizin kadın arkadaşına çiçek almasına takılmış. Benim de çalıştığım kurumda erkek arkadaşlarımız, kadınlar gününde kadın çalışanlara çiçek alıp dağıttı. Ben de dahil hiç kimse art niyet aramadı. Parfüm konusuna gelecek olursak, kokusuna çok hafif, hiç rahatsız etmiyor diye demişlerse, ondan almış olabilir. Bu arada parfümün markası nedir? merak ettim:KK39:

Eşinizin iş yerindeki bütün kadınlara bu tarz çiçek vermesi alması bu günde normal
ama keşke sizin de neye ihtiyacınız olduğunu neyin sizi hasta ettiğini öğrenebilseydi

bu arada bana da işyerinden bir bey arkadaşım çiçek almış. çiçek dediysem 2 adet karanfil.. diğer kadınlarla düşman modunda olduğu için almamış :) benimle aynı kadroda olduğu için de beni kendine yakın görmüş benim kadınlar günümü kutlamak istemiş. bunda herhangi bir art niyet görmedim ben. iş arkadaşımı da bir abi bir kardeş gibi görürüm.
bence eşinize güveniyorsanız sorun yoktur.
zaten bir şey varsa karısı olarak çiçek olsa da olmasa da hissedersiniz. o parfumu de kullanmayın. sağlığından önemli değil.

Sorun zaten üslup!
Tepki verenler neden eleştiriliyor anlamadım.
Konu sahibi "bir kadın " dedi.Çok iyi tanıdığımız bir kadın,yaşça büyük bir abla ,aile dostumuz veya asla şüphelenmeyeceğim biri gibi bir tanımlama yapsaydı herkes zaten ona göre yorum yapardı.

işyerinde bir kişiye aldıysa problem.bütün bayanlara dagittiysa jest.
sizin asıl derdinize gelirsek:)
kocaniz sizin alerjiniz olduğunu başka koku kullanmadigizi coktaan unutmuştur.
her erkek böyle detayları hatırlamaz.
çiçeği göstermiş aynısı olursa bana da ayni seyi mi aldin? elim boş gidersem
is yerindekiler kadinda ben kadın değil miyim? diye bir tepkiyle karşılaşacağını düşünüp ilk aklına gelen kurtarıcı ikinci hediyeyi almış:))
yakın bir sevdiginize hediye edin sizde kullanamiyorsaniz.

Herkes eşinizin kadın arkadaşına çiçek almasına takılmış. Benim de çalıştığım kurumda erkek arkadaşlarımız, kadınlar gününde kadın çalışanlara çiçek alıp dağıttı. Ben de dahil hiç kimse art niyet aramadı. Parfüm konusuna gelecek olursak, kokusuna çok hafif, hiç rahatsız etmiyor diye demişlerse, ondan almış olabilir. Bu arada parfümün markası nedir? merak ettim:KK39:
is yerindeki herkes herkese cicek almis gibi anlatmiyor. Eşinin 1 kadina cicek aldigini belirtiyor ki buna takilmamiz cok normal.

Back
X