• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye istememistim :(

Sorun zaten üslup!
Tepki verenler neden eleştiriliyor anlamadım.
Konu sahibi "bir kadın " dedi.Çok iyi tanıdığımız bir kadın,yaşça büyük bir abla ,aile dostumuz veya asla şüphelenmeyeceğim biri gibi bir tanımlama yapsaydı herkes zaten ona göre yorum yapardı.
aynen, zaten "1 kadin" olmasina takilmak cok normal. Cunku dun esimin is yerinde de butun kadinlara cicek verilmis. Butun kadinlara cicek alinmasi apayri bir durum. Veya çekilis yapilir, "herkes" birbirine hediye alir, ona da tamam.

Yok ya bu erkeklerde evlilikten sonra eşlerine karşı dikkat eksikliği gelişiyor. Kesin.
Sanki sen daha önce 50 defa anlatmamışsın gibi iş yapıyorlar.
Nasıl ki kadınlarda doğumdan sonra unutkanlık başlıyorsa, erkeklerde de evlilikle başlıyor bu durum..
Yanlışlıkla! camdan düşür parfümü. :deli:
Ama dikkat et birinin kafasına gelmesin.

İş arkadaşına çiçek alması çok gereksizmiş. Ben asla alamaz demem ince düşünceli biri olabilir de bu ince düşünceyi sana nasıl ters şekilde gösteriyor anlamadım..

Kadınlar günü çiçek böcek günü değildir bence. Eşim dün çiçekci görünce almak istedi. "İstemem annene al sevinsin sonuçta o da emekçi çocuğa bakıyor" dedim. En sevdiğim çiçekten aldırdım :)
Kendime de marketten çikolata :KK54:

Eee dert bunun neresinde?:işsiz: kullanmayıp başkasına verebilirsin.
Dert bence parfum almasinda degil zaten.
Isyerindeki kadina cicek almasi ama tepki gorurum diye belki de direkt belirtmedi.
Yoksa alinan parfum dert olsa kadini niye belirtsin.
Bence kadina neden cicek aldigini sorgula

Dert bence parfum almasinda degil zaten.
Isyerindeki kadina cicek almasi ama tepki gorurum diye belki de direkt belirtmedi.
Yoksa alinan parfum dert olsa kadini niye belirtsin.
Bence kadina neden cicek aldigini sorgula
Aynen algıda seçicilik olmuş biraz öyle bir hava verilmiş gibi sankii

Konu açmış olmak için açılmış gibi duruyor , yemeğim yandı diye konu açılıcak gibi yakında.Parfümü değiştiremez misiniz , açmayın kutusunu.Değiştiriyor bazı mağazalar.

ben de parfüm kullanamam, çok uzun sürede bitiririm.
sizin aksinize aynı parfümü sık sık sıkılırım da, o yüzden artık deneme boy ürünlerden alıyorum, en azından değişik değişik sıkıyorum, o bile baya uzun gidiyor bana.
Eşime de diyorum artık böyle kullanıcam diye.
adam napıyor, yurtdışı dönüşünde duty free den gidip 100 ml lik parfüm alıyor.
sonra işin gücün yok yıllarca o parfümle yaşa.

ne diyeyim, ben de aynı dertlerden muzdaripim, erkekler farklı düşünüyorlar gibi.

ben de arkadaşa çiçek alma olayına takılmadım nedense, biraz eşinizin kişiliğine bağlı.
kendi eşim yapsa garipserim mesela, ama farklı iş arkadaşlarım var onlar yapsa garipsemem. biraz tarz meselesi.

Karısını aldatacak insan birine aldığı çiçeği gidip de karısına söylemez. Konu sahibini iyi gazlamaya çalışmış çoğunluk ama konu sahibi yememiş bunu. Helal olsun valla. Herkesin evliliği sizlerin görmeye alıştığı gibi güvensiz değil. Kadın diğer kadını tanıyormuş işte, çiçeği de sorun etmemiş, daha ne uzatılıyor bu konu sakız gibi, anlamadım. İllaa gidecek kocayla kavga edecek, paranoyalara girecek bu forumdaki klasik kadın profilleri gibi, normal sayılmak için... hey Allahım ya.

Konu sahibi, seni özgüveninden ve güveninden dolayı takdir ediyorum. Kocanın parfüm hediyesine de "düşünmesi yeter" gibi bir bakış açısıyla bak bence. Niyettir önemli olan.
Madem konu sahibi hiç sorun etmiyor bize ne ki eşinin elaleme aldığı çiçekten? Derdi eşinin istediği parfümü almaması mı? Ne dertler var ya Rab Allah başka dert vermesin.Kadın bacısı mı anası mı çicek alıyor? Çoğunluğa anormal gelen şeyleri siz normalleştirebilirsiniz.Herkea fikrini söylüyor kimsenin kimseye gaz verdiği yok.Kimse de zaten git kavga et dememiş

Merhaba aksam aksam daraldim gun icinde esim is yerinde bir bayana cicek almis 8 mart benimle paylasti ben de guzel oldugunu belirttim . hediye hic bana gore bir is degil ihtiyacim olmayan seyler icin masrafi sevmem. Ha en fazla cicek severim .s zirt pirt almadigimizdan bir degisik o gelir. aksam gec saatte geldi parfum almis bana oncelikle parfum kokusuna karsi bulanti gibi sorunlarim var bunu senelerdir ogrenemedi :)) ustelik bir adet parfumum vardir ve onun disinda baska parfum kullanamam hic mi gormedin adam :))) hep nefessiz kalirim sadece kendim degil biri parfum sikinca bile uzun sure koklasam nefessiz kaliyorum (ki bin defa demisimdir odada sikma burnum kaniyor parfum kokusu alip uyursam ) guzelde bir para vermis olmali icim yana yana aldim hediyemi nereden cikiyor bu gunlerde hediye alma seyi cilgina donuyorum .s yazik gunah baska bir sey degil simdi parfumumle bakisiyoruz sacma sacma.guzel tepkide veremedim yapmacik davranabilseydim keske... dusunsenize sizi hasta edebilen bir sey aliyor esiniz sanki hic tanimiyormus gibi :) en iyisi hepsini sikip intihar edeyim :)))))) muhtemelen bes kere siksam bayilirim zaten :))))
Bu mu dert.://

Ben cicek konusuna takilmadim , bizimde erkek is arkadasimiz tum kadinlara cicek aldi
Ama sizi rahatsiz ettigini bildigi birsey almasi cok sacma , ben olsam burnundan getirirdim

Çok mantıksız
Eşim sevmediğim parfüm almış diye dertlenmek yerine başka kadına niye çiçek aldı diye düşünmez mi insan

Parfümü başka birseyle değiştirip iyi günlerde kullanın ne diyeyim

Ya ilahi nerelere surukluyorsunuz konuyu bayani kendimde taniyorum ben boyle seyleri sorun eden bir kisi degilim benimlede paylasilan bir seyi sikinti etmem .O kadin sadece oldygundan ona almis :))) anladiniz mi yani problem yok
Madem sorun yok kadına aldığı çiçeği niye özellikle belirttiniz? Hani derdiniz eşinizin kokuya parfümeri alerjiniz olduğunu düşünmeden parfüm almasıydı ?

Valla şuan sanirim biz butun kadinlar baska bir kadina aldigi cicege takildik ve evet size aldigi parfum siz kullanmamaniza ragmen onu size almasi olaylarda biraz tuhaflik var

Başka bir kadına çieçk götürmek???? Anca dopum vs yapmıştır ve ben yanındayımdır. Aksi halde o çiçeği ona yediririm.

Feyk olabilir misin diye düşünüyorum şuan çünkü başına böyle bir şey gelen kadının aklına gelen ilk şey aldatılıyor muyum??? Olur. Şahsen kafayı yerdim o kadına çiçek alıp ertesi gün parfüme alerjim olduğunu bile bile bana parfüm alsa.

Back
X