Hediye, Jest Vs.. Önemli mi Sizce?

İyi de adama sürekli söylüyorum demişsiniz, ne yapsın adam? Artık bir gül almayı bile gözünde dünyalar yapmıştır sürpriz olsun diye. Garip geldi bana biri her şeyi hatırlar hediye almayı sever başkası sevmez. Öğretmenler günü olayında da bana garip gelmişti bu durum. Sürekli sürpriz bekleyerek hayat geçmez.

hediye dışında başka olumsuz gördügünüz bişey varmı
çok yoğun çalıştıgından dolayı cok sık arayamaz ama ona cok takılmıyorum , ben zaten cok sevmem liseli aşıklar gibi 10 dakkada bir aramayı ve aranmayı,, en büyük sıkıntım bu yapcam etcem diyip de hiç bişey yapmaması,, elimde değil unutuyorum diyor, 14 subatı unutmamak için de telefonuna kaydetmiş, süprizi de orda saklı sanırım:)) çocuk gibi yaa

bu böyle gider canım, sakın sonra değişeceği beklentisine girme.. bir insan asla değişmez...
hediyeleşmeyi öyle incelileri bilmiyor demekki , bilse de önem vermiyordur... hele o kazağı o esnada sana mutlaka o almalıydı... kasaya kadar taşıyıp da, kasaya gelince sana vermesi resmen odunluk.. ayıp etmiş..

Hediye kısmını bilemem ama bana göre kazagi elinde tutup tutup kasada sana vermesi çok itici geldi
Ya hiç tutma ya da öde o kazagin parasını arkadaşım, cimri olması yuksek bi olasılık

Kazak olayi cidden ilginc olmus..biz kadinlar ufakta olsa hatirlanmayi,simartilmayi severiz..ama bunun yapicam diyip lafta kalmasida ayri bi ilginc..yapamiycagin seyi niye soylersinki...bana gorede degismez bu adam...bosuna beklentiye girmeyin...

Bence hediye çok önemli benim eşimde hiç düşünmez hediye alsa da sunumuna özenmez hep hissediyorum bu eksikliği... Bu kadar takacağımı düşünmszdim ama takıyorum belki başka sorunlarımız olmamasıda bu durumu irdelememe sebep oluyordur ama durum bu. Bence önemli!

Bence problem sevgilinde, durup dururken aklına sokmuş, beklentiye girmişsin doğal olarak
Böyle sürpriz de sürpriz deyip durmasa sen bozulmazdın gibime geliyor.

evet çocuk çok odun , dediğine göre daha önce hiç ciddi ilişkisi olmamıi, sürekli evden işe işden eve giden bir tip, ya diyorum bende çok çok tecrübeli değilim ama cevremdeki ilişkileri gözlemliyorum en azından , doğru haklısın diyor, gerisi fısss

erkekler bizim kadar detaycı olamıyorlar maalesef.. istisnalar var tabi ama genelde çevremde bu durumdan yakınan insanlar görüyorum... bende eşimin bu huyundan çok şikayetçiydim ama artık kabullendim... çünkü o tür şeylere değer vermiyor.. ona saçma bile gelebiliyor.. o yüzden söylemiyorum bile artık...
insan bekliyor, heves ediyor çevresindeki ilişkiler gördükçe çok ok haklısın ama maalesef her güzellik bir arada olmuyor... eğer köt bir huyu karekteri yoksa bu huyu da eksik kalıversin canım.. seviyorsan kabullen artık napalım.. herşey dört dörtlük olmuyor...

Ama adam vaadetmiyor ki jessica, konu sahibi istiyor adam da tamam yapıcam diyor. Muhtemelen çok yeni oldukları için ben böyle şeylerden hoşlanmıyorum diyemiyor, tamam deyip geçiştiriyor.

Konu sahibi surekli 'sana surprizler hazirlayacagim' vs dedigini yazmis.

Kazak konusunda bozulunca da 'benim sana baska surprizim var' demis yine bir sey yapmamis.

Yeni oldugu icin sesini cikaramiyorsa da beklenti esigini gorup daha yuksege cikmayi vaat etmemeli.

Yani mevcut durumdan rahatsiz oldugu halde daha da fazlasini dusundurmemeli.

Mantikli ve yarini dusunen bir adam 'sonra basimi daha cok agritir' diye dusunur gercegi soyler, durumu degil iliskiyi kurtarir, bu bildigin palavraci, an kurtarici...

Bu adam bana surpriz yapmadigi icin degil, bu sebeplerden sevimsiz geldi.

Şu kazak olayı konusunda senin sevgilin gibi davranacak tek erkek tanıdım, o da şu anki sevgilim :)
Ben kız halimle ondan daha cömert ve gentilmenim. Surat yaptım, kavga ettim, değiştiremedim. Ama yapacak bişey yok, bu sebeple ondan ayrılacak değilim.

Söz verip tutmaması kötü bir şey.Madem yapmayacaksın o zaman neden her fırsatta sürpriz yapacağım der ki bir insan. Karşındaki öyle söyleyince sen de ister istemez beklenti içine giriyorsun.
Kazak konusunda da eğer sevgilim seninki gibi elimden alıp kasaya kadar elinde taşısa ben de aynı şeyi düşünürdüm ama ben ona kesinlikle ödetmezdim sonuçta kendime aldığım bir şey. Ödemeyince de mağazadan çıkınca senin alacağını düşünmüştüm de demezdim...

Yemek filan yediğinizde sizinkini de ödüyor mu??

yemeklerde, sinemalarda ödetmez hiç,, ben çok ısrar edersem ayda bir belki..

O zaman cimri biri değil. Doğum gününüzü ya da en yakın 14 şubatı bekleyin bakalım o zaman ne yapacak. :)
yapım bu diyor, aklıma gelmiyor alışkın değilim unutuyorum herseyi diyor , 14 subatı bile unutmayayım diye telefona kaydettim dedi,, sıradaki süprizi yüksek ihtimalle o,, aklıma gelen de yüzük alıp evlenme teklif edip aradan cıkaracak işte..

Ciddiyete binse bu iş sen bu adamı böyle çekicek misin onu düşün. Benim en sevmediğim tip bu. Ya cimri ya çapsız bişeyi beceremiyor.

Alisverise goturuyosun kazak aliyosun kendine adam odemedi diye BUNU BANA SENIN ALMAN LAZIMDI diyosun. Sen kendine ben cok inceyim diyosun da bizim burda sana cikarci derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…