- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
- Konu Sahibi zerenteacher
-
çok yoğun çalıştıgından dolayı cok sık arayamaz ama ona cok takılmıyorum , ben zaten cok sevmem liseli aşıklar gibi 10 dakkada bir aramayı ve aranmayı,, en büyük sıkıntım bu yapcam etcem diyip de hiç bişey yapmaması,, elimde değil unutuyorum diyor, 14 subatı unutmamak için de telefonuna kaydetmiş, süprizi de orda saklı sanırım:)) çocuk gibi yaahediye dışında başka olumsuz gördügünüz bişey varmı
evet çocuk çok odun , dediğine göre daha önce hiç ciddi ilişkisi olmamıi, sürekli evden işe işden eve giden bir tip, ya diyorum bende çok çok tecrübeli değilim ama cevremdeki ilişkileri gözlemliyorum en azından , doğru haklısın diyor, gerisi fısssbu böyle gider canım, sakın sonra değişeceği beklentisine girme.. bir insan asla değişmez...
hediyeleşmeyi öyle incelileri bilmiyor demekki , bilse de önem vermiyordur... hele o kazağı o esnada sana mutlaka o almalıydı... kasaya kadar taşıyıp da, kasaya gelince sana vermesi resmen odunluk.. ayıp etmiş..
evet çocuk çok odun , dediğine göre daha önce hiç ciddi ilişkisi olmamıi, sürekli evden işe işden eve giden bir tip, ya diyorum bende çok çok tecrübeli değilim ama cevremdeki ilişkileri gözlemliyorum en azından , doğru haklısın diyor, gerisi fısss
Ama adam vaadetmiyor ki jessica, konu sahibi istiyor adam da tamam yapıcam diyor. Muhtemelen çok yeni oldukları için ben böyle şeylerden hoşlanmıyorum diyemiyor, tamam deyip geçiştiriyor.
yemeklerde, sinemalarda ödetmez hiç,, ben çok ısrar edersem ayda bir belki..Söz verip tutmaması kötü bir şey.Madem yapmayacaksın o zaman neden her fırsatta sürpriz yapacağım der ki bir insan. Karşındaki öyle söyleyince sen de ister istemez beklenti içine giriyorsun.
Kazak konusunda da eğer sevgilim seninki gibi elimden alıp kasaya kadar elinde taşısa ben de aynı şeyi düşünürdüm ama ben ona kesinlikle ödetmezdim sonuçta kendime aldığım bir şey. Ödemeyince de mağazadan çıkınca senin alacağını düşünmüştüm de demezdim...
Yemek filan yediğinizde sizinkini de ödüyor mu??
O zaman cimri biri değil. Doğum gününüzü ya da en yakın 14 şubatı bekleyin bakalım o zaman ne yapacak. :)yemeklerde, sinemalarda ödetmez hiç,, ben çok ısrar edersem ayda bir belki..
yapım bu diyor, aklıma gelmiyor alışkın değilim unutuyorum herseyi diyor , 14 subatı bile unutmayayım diye telefona kaydettim dedi,, sıradaki süprizi yüksek ihtimalle o,, aklıma gelen de yüzük alıp evlenme teklif edip aradan cıkaracak işte..O zaman cimri biri değil. Doğum gününüzü ya da en yakın 14 şubatı bekleyin bakalım o zaman ne yapacak. :)
Merhaba kızlar, 4 aydır görüştüğüm birisi var, önceki konumda da öğrt gününde kutlamadığı için çok üzüldüğümü anlatmıştım bazıları da beni çocuklukla suçlamıştı.
Ben çok ince bir insanım , hayatımda değerli olan çoğu kişinin özel günlerini unutmam mutlaka ufak ta olsa bir hediye alırım.Böyle olunca karşıdaki insandan da bekliyorum elimde değil.Ama ben buçocuktan 4 ayda bir iğne bile görmedim , açık açık da söylememe ragmen sürekli unutuyorum aklıma gelmiyor yoksa sen benim için degerlisin falan diyor.
Sürekli sana süprizler hazırlıcam yok onu yapcam bak gör falan ama hiç yaptığı bir şey yok.
Bugün alışverişe çıktık, bir kazak beğendim aldı eline kasaya gittik , ver kazagı dedim bende dursun dedi, kasada sıra bize geldi , kazagı verdi bana geri çekildi, o zamana kadar bana hediye olarak alıcak diye düşündüm ve biraz bozuldum, dısarı cıktıktan sonra poşeti taşıyayım dedi, bende gerek yok ama bana bunu senin alacagını düşünmüştüm dedim , başka süprizlerim var benim dedi,, bana sürpriz falan yapma Allah askına istemiyorum artık bişey dedim , sürekli sürpriz yapcam sürpriz yapcam 4 aydır bişey yok.
İnanın hiç maddiyatcı bir insan değilim ama çevredeki ilişkileri görünce imreniyorum ve bunun verdiği sözleri tutmaması da canımı sıkıyor..
Bu hep böyle mi gider, tecrübelilerden yardım istiyorum, nasıl davranmalıyım?
Alisverise goturuyosun kazak aliyosun kendine adam odemedi diye BUNU BANA SENIN ALMAN LAZIMDI diyosun. Sen kendine ben cok inceyim diyosun da bizim burda sana cikarci derler[/QU
allah askına sen bir konuya girip de olumsuz bir yorum yapma , zevk mi alıyorsun yoksa farklı oldugunu mu düşünüyorsun?
bence çok iticisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?