- 13 Mart 2014
- 516
- 190
- 323
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Değiştirmicem zaten aman onun çenesiyle uğraşacağımagerilmenize değmez, degistirmeyin bence. Eşiniz buna bile alınıyor bence kalsın. Giyilecek bi yer illaki olur pişti olmazsınız
kimse size suç bulmuyor eşinize buluyor ne demek hamile reyonundan kıyafet alması bu ne özensizliktir hiç almasın daha iyiAlsa suç almasa suç diceksiniz biliyorum ama altı üstü değiştirelim dedim ben
Evet çok beğenerek almış bana da çok yakıştığını söylediBelki alırken çok beğenerek hevesle almıştır ondandır bu tavrı. Benim eski sevgilim olan kütük beni doğumgünümden iki gün önce çıkarıp hediyemi bana sectirtmisti. Ondan daha anlamlı olduğu kesin hediyesinin.
Güzel aslında ama kapşonlu hani öyle hırkayla kapatabileceğim bişey değil. Ama dediğim gibi çok hamile var aynı giyinmek istemedim. Zaten yeni çıktım hamilelikten. Ben onun hatrını kırmak istemedim en çok da hiç bi aldığımı giymiyosun beğenmiyosun lafı üzdü benivalla pişti olmazsın ki o kıyafetlerde ayrı bi güzel zaten benim bile var hamile olmadığım halde üstüne bi hırka giy nereden bilecekler hamile kıyafeti olduğunu
hatrını kırma bence özellikle o yanındayken giy ki mutlu olsunGüzel aslında ama kapşonlu hani öyle hırkayla kapatabileceğim bişey değil. Ama dediğim gibi çok hamile var aynı giyinmek istemedim. Zaten yeni çıktım hamilelikten. Ben onun hatrını kırmak istemedim en çok da hiç bi aldığımı giymiyosun beğenmiyosun lafı üzdü beni
Zaten beğenmissiniz önemli olan bu giyilcek yer çıkar :)Değiştirmicem zaten aman onun çenesiyle uğraşacağıma
ala ala waıkııdenmı almış ınsan dogum gününe barı kalıtelı alırKızlar fikirlerinize ihtiyacım var.
Eşim doğum günü hediyesi olarak sweat almış. Çok güzel gerçekten çok beğendim.
Ama şöyle bişey var, aldığı sweat hani şu meşhur marka varya vaykiki hah onun hamile giyimi kısmından s bedeni. Ben de hamile değilim tabi dedimki etrafımızda hamileler var onlar alıp giyerse pişti oluruz ben onu değiştiricem dedim.
Aaaaaa sen misin değiştircem diyen, vay efendim aldığım bişeyi de beğenden tut da daha önceki aldıklarını (en az 3 yada 4 doğum günü hediyelerinden bahsediyo) giymiyosun diye saydırdı da saydırdı. Ki o aldıklarını da hep giyerim yani.
Şimdi kim haklı sizce adetliyim bide böyle saçmalıklarla uğraşıyorum
hem öyle hem hamile reyonundan ama konu sahibi işine gelen yorumlara cevap veriyo :)ala ala waıkııdenmı almış ınsan dogum gününe barı kalıtelı alır
Şimdilik o kadarına parası yetiyo.ala ala waıkııdenmı almış ınsan dogum gününe barı kalıtelı alır
İşime gelene mi? Telden giriyorum bazı yorumları geç görüyorumhem öyle hem hamile reyonundan ama konu sahibi işine gelen yorumlara cevap veriyo :)
ben ordakı eşyaları hic begenmıyorum kalıtesı cok kötü . bız özelıkle dogum ve evlılık yıldonumlerımızde ıyı seyler alırız. şcden kendımde alırım özentısız buldumhem öyle hem hamile reyonundan ama konu sahibi işine gelen yorumlara cevap veriyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?