Hediye kavgamız

Haymanaupk

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
516
190
323
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var.
Eşim doğum günü hediyesi olarak sweat almış. Çok güzel gerçekten çok beğendim.
Ama şöyle bişey var, aldığı sweat hani şu meşhur marka varya vaykiki hah onun hamile giyimi kısmından s bedeni. Ben de hamile değilim tabi dedimki etrafımızda hamileler var onlar alıp giyerse pişti oluruz ben onu değiştiricem dedim.
Aaaaaa sen misin değiştircem diyen, vay efendim aldığım bişeyi de beğenden tut da daha önceki aldıklarını (en az 3 yada 4 doğum günü hediyelerinden bahsediyo) giymiyosun diye saydırdı da saydırdı. Ki o aldıklarını da hep giyerim yani.
Şimdi kim haklı sizce adetliyim bide böyle saçmalıklarla uğraşıyorum

valla pişti olmazsın ki o kıyafetlerde ayrı bi güzel zaten benim bile var hamile olmadığım halde üstüne bi hırka giy nereden bilecekler hamile kıyafeti olduğunu

Belki alırken çok beğenerek hevesle almıştır ondandır bu tavrı. Benim eski sevgilim olan kütük beni doğumgünümden iki gün önce çıkarıp hediyemi bana sectirtmisti. Ondan daha anlamlı olduğu kesin hediyesinin.

Evet çok beğenerek almış bana da çok yakıştığını söyledi

valla pişti olmazsın ki o kıyafetlerde ayrı bi güzel zaten benim bile var hamile olmadığım halde üstüne bi hırka giy nereden bilecekler hamile kıyafeti olduğunu
Güzel aslında ama kapşonlu hani öyle hırkayla kapatabileceğim bişey değil. Ama dediğim gibi çok hamile var aynı giyinmek istemedim. Zaten yeni çıktım hamilelikten. Ben onun hatrını kırmak istemedim en çok da hiç bi aldığımı giymiyosun beğenmiyosun lafı üzdü beni

hatrını kırma bence özellikle o yanındayken giy ki mutlu olsun

ala ala waıkııdenmı almış ınsan dogum gününe barı kalıtelı alır

hem öyle hem hamile reyonundan ama konu sahibi işine gelen yorumlara cevap veriyo :)
ben ordakı eşyaları hic begenmıyorum kalıtesı cok kötü . bız özelıkle dogum ve evlılık yıldonumlerımızde ıyı seyler alırız. şcden kendımde alırım özentısız buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…