Hediye kavgamız

Ben kalitesine kalitesizine laf etmiyorum durum neyse o alınır ama gidipte hamile reyonundan alınması bana çok saçma geldi onuda geçtim kusura bakma düşünemedim diceğine üste çıkmış bide bu dahada kötü

ozaman gıstın bır cıcek alsın yemege cıksın o mgazdan bır parca alacagına. hem buyutkucek bırsey yok ya degıstırirsib yada degıstırmezsın bittı:))

ozaman gıstın bır cıcek alsın yemege cıksın o mgazdan bır parca alacagına. hem buyutkucek bırsey yok ya degıstırirsib yada degıstırmezsın bittı:))
yok değiştiremiyomuş işte kocası küsüyomuş eşim giyeceği bişeyi alsın yeterki dememişte kızıyomuş bide üstüne

Ben olsam kıyıp da değiştiremezdim, kalsın evde giyersin adamcağızın gönlü olur. Hem de bakar bakar gülersiniz ne güzel

ben ordakı eşyaları hic begenmıyorum kalıtesı cok kötü . bız özelıkle dogum ve evlılık yıldonumlerımızde ıyı seyler alırız. şcden kendımde alırım özentısız buldum
Kaliteyle marka arasinda cok ozel urunler haric pek fark olmuyor bence.Ben bazen pazardan oyle guzel giysiler buluyorum ki bir dünya para verdigim giysilerimle yan yana koyunca yari fiyata ayni kaliteyi aldigimi görüyorum.Adamin parasi ona yetmis saolsun almis ama hediye seciminde basarili olamamis ne yazikki...

Konu sahibi buraya konu açarken eşinizin haklı bulunacağını sandınız ama yanıldınız,kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin gidin ve değiştirin bidaha da böyle bişeye izin vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…