- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
ozaman gıstın bır cıcek alsın yemege cıksın o mgazdan bır parca alacagına. hem buyutkucek bırsey yok ya degıstırirsib yada degıstırmezsın bittı:))Ben kalitesine kalitesizine laf etmiyorum durum neyse o alınır ama gidipte hamile reyonundan alınması bana çok saçma geldi onuda geçtim kusura bakma düşünemedim diceğine üste çıkmış bide bu dahada kötü
Öyle mi? Afffeerrin sizeben ordakı eşyaları hic begenmıyorum kalıtesı cok kötü . bız özelıkle dogum ve evlılık yıldonumlerımızde ıyı seyler alırız. şcden kendımde alırım özentısız buldum
Yok canım ya daha 10 aylık bebişimiz var zatiBelkide msj vermek istemiştir.Bebiş istiyor olabilir mii
yok değiştiremiyomuş işte kocası küsüyomuş eşim giyeceği bişeyi alsın yeterki dememişte kızıyomuş bide üstüneozaman gıstın bır cıcek alsın yemege cıksın o mgazdan bır parca alacagına. hem buyutkucek bırsey yok ya degıstırirsib yada degıstırmezsın bittı:))
allah baska dert vermesin konz sahibine:)))yok değiştiremiyomuş işte kocası küsüyomuş eşim giyeceği bişeyi alsın yeterki dememişte kızıyomuş bide üstüne
aynen öyle özentısız alınmıs bırsey üstelık dıkkat bıle etmemıs bırsey alayımda .sızlancak bırsey gormedımkonu acmak ıcın konu aramısın...Öyle mi? Afffeerrin size
Sana da Allah ezmek isteyeceğin insanlar versin bol bol ve şimdi çek git postumdan canım hadi naşal
allah baska dert vermesin konz sahibine:)))
ooo bayaga ezık gördüm seni sacma sapan yorumlarını kendıne sakla cocukSana da Allah ezmek isteyeceğin insanlar versin bol bol ve şimdi çek git postumdan canım hadi naş
Kaliteyle marka arasinda cok ozel urunler haric pek fark olmuyor bence.Ben bazen pazardan oyle guzel giysiler buluyorum ki bir dünya para verdigim giysilerimle yan yana koyunca yari fiyata ayni kaliteyi aldigimi görüyorum.Adamin parasi ona yetmis saolsun almis ama hediye seciminde basarili olamamis ne yazikki...ben ordakı eşyaları hic begenmıyorum kalıtesı cok kötü . bız özelıkle dogum ve evlılık yıldonumlerımızde ıyı seyler alırız. şcden kendımde alırım özentısız buldum
benım son hedıyem ı phone 6 s tabı ezık gorcem senı asıl aama naş terbıyesız insanSana da Allah ezmek isteyeceğin insanlar versin bol bol ve şimdi çek git postumdan canım hadi naş
benım son hedıyem ı phone 6 s tabı ezık gorcem senı asıl aama naş terbıyesız insan
benım son hedıyem ı phone 6 s tabı ezık gorcem senı asıl aama naş terbıyesız insan
konuYu konu sahibi sacma sapan cvplariyla buraya getirdi. millete yorum yazarken düzgün yazsin kendisi eziknis gibi goruyor demek ki. esim kazak aldi ne yapsam allah baska dert vermesinhey Allahım şaka mısın ya konuyu nereye getirdin.
Yazip yazip siliyorum.Neyse...benım son hedıyem ı phone 6 s tabı ezık gorcem senı asıl aama naş terbıyesız insan
Bak hala yazıyo. Yürü kızbenım son hedıyem ı phone 6 s tabı ezık gorcem senı asıl aama naş terbıyesız insan
yaz senden mı korkcam... ben konu sahıbıne ezık muamalesı yapmadımkı kendı ıftıra attı.özensız buldum hedıyesını dedım . konuda konu sahıbı gıbı sacmasapanYazip yazip siliyorum.Neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?