- 13 Mart 2014
- 516
- 190
- 323
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Şaka mısın sen yayaz senden mı korkcam... ben konu sahıbıne ezık muamalesı yapmadımkı kendı ıftıra attı.özensız buldum hedıyesını dedım . konuda konu sahıbı gıbı sacmasapan
Yazip yazip siliyorum.Neyse...benım son hedıyem ı phone 6 s tabı ezık gorcem senı asıl aama naş terbıyesız insan
Yok ben sizden korktum Allah korusun seviyenize duserim falan son model telefonunuzu kafama firlativerirsiniz...yaz senden mı korkcam... ben konu sahıbıne ezık muamalesı yapmadımkı kendı ıftıra attı.özensız buldum hedıyesını dedım . konuda konu sahıbı gıbı sacmasapan
Bak hala yazıyo. Yürü kız
kıskanma çıçım senın sevıyen bellıYazip yazip siliyorum.Neyse...
Yok ben sizden korktum Allah korusun seviyenize duserim falan son model telefonunuzu kafama firlativerirsiniz...
benım son hedıyem ı phone 6 s tabı ezık gorcem senı asıl aama naş terbıyesız insan
Orası öyle tabide ilk üç yorum kendisini haklı göstermiş konu sahibide alsa suç almasa suç diceksiniz şimdi demiş ama kimse öyle dememişkiKonuya saçma sapan deniyor da ben bu kkda ne saçma sapan konular gördüm, bu iyi bile kalır yanlarındakızı konu açtığına pişman ettiniz.
Bi de küçümsediğiniz şeyi doğru yazabilecek kapasitede olsaydınız ne iyi olurdu..ala ala waıkııdenmı almış ınsan dogum gününe barı kalıtelı alır
Benim eşimde aldıği hediyeyi beğenmezsem üzülüyor. Gidip yine kendi değişiyor, ben evde rengi şu olsa daha iyi olur, şu tarz bana daha yakışır diyorum. Geçen sene bi kazak aldı vallahi etiketi halen îzerinde giyebileceğim tarzda değil. Dursun ilerde giyersin diyor. Napalım olir böyle durumlar. Tamam de geç.Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var.
Eşim doğum günü hediyesi olarak sweat almış. Çok güzel gerçekten çok beğendim.
Ama şöyle bişey var, aldığı sweat hani şu meşhur marka varya vaykiki hah onun hamile giyimi kısmından s bedeni. Ben de hamile değilim tabi dedimki etrafımızda hamileler var onlar alıp giyerse pişti oluruz ben onu değiştiricem dedim.
Aaaaaa sen misin değiştircem diyen, vay efendim aldığım bişeyi de beğenden tut da daha önceki aldıklarını (en az 3 yada 4 doğum günü hediyelerinden bahsediyo) giymiyosun diye saydırdı da saydırdı. Ki o aldıklarını da hep giyerim yani.
Şimdi kim haklı sizce adetliyim bide böyle saçmalıklarla uğraşıyorum
ben ordakı eşyaları hic begenmıyorum kalıtesı cok kötü . bız özelıkle dogum ve evlılık yıldonumlerımızde ıyı seyler alırız. şcden kendımde alırım özentısız buldum
ozaman gıstın bır cıcek alsın yemege cıksın o mgazdan bır parca alacagına. hem buyutkucek bırsey yok ya degıstırirsib yada degıstırmezsın bittı:))
benım son hedıyem ı phone 6 s tabı ezık gorcem senı asıl aama naş terbıyesız insan
Ben sana son hediyemi söylesem buradan ağlayarak uzaklaşırsın kendi hediyen elinde teneke parçası kalır, görgüsüzlüğün alemi yok burada.İnsanlar kendi bütçelerine göre uygun hediye almış sana mı kaldı yargılamak kalitesiz diye ?benım son hedıyem ı phone 6 s tabı ezık gorcem senı asıl aama naş terbıyesız insan
iphone'u oldu kolay mı,yıllarca bu anı beklemiş biri bana alsa da herkese duyursam diye.Konuyu nasıl evirsem çevirsem de kendime övünecek birsey bulsam acaba diye düşünülmüş resmen, pes yaa cidden pes
Allah bilir aylık benzin paranda 2500 tl falandırbenım son hedıyem ı phone 6 s tabı ezık gorcem senı asıl aama naş terbıyesız insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?