Hediye kavgamız

benım son hedıyem ı phone 6 s tabı ezık gorcem senı asıl aama naş terbıyesız insan
Yazip yazip siliyorum.Neyse...
yaz senden mı korkcam... ben konu sahıbıne ezık muamalesı yapmadımkı kendı ıftıra attı.özensız buldum hedıyesını dedım . konuda konu sahıbı gıbı sacmasapan
Yok ben sizden korktum Allah korusun seviyenize duserim falan son model telefonunuzu kafama firlativerirsiniz...

Eşin sıcağı sıcağı sorunları konuşmayan biriktiren biri bence
Eskileri atmış içine
Şimdi kör müydüm de hamile bölümünden aldım demeden sana verip veriştiriyo
Kaba oldu biraz ama işin açığı bu

benım son hedıyem ı phone 6 s tabı ezık gorcem senı asıl aama naş terbıyesız insan

Yorum yapmadan gecemeyecegim, ne kadar ayip. Biz eskiden okula muz goturmeyen bir ulkeydik, muz yerken alamayan var mi diye cekinirdik. Ne zaman bu hale geldik. Su yorumunuzu gorunce ben utandim.

Konuya saçma sapan deniyor da ben bu kkda ne saçma sapan konular gördüm, bu iyi bile kalır yanlarında kızı konu açtığına pişman ettiniz.
Orası öyle tabide ilk üç yorum kendisini haklı göstermiş konu sahibide alsa suç almasa suç diceksiniz şimdi demiş ama kimse öyle dememişki hemen kocasını savunmaya başlamış kusura bakmasında savunulcak bi tarafı yok küseceğine neyi giyceksen onunla değiştirelim demeliydi

Benim eşimde aldıği hediyeyi beğenmezsem üzülüyor. Gidip yine kendi değişiyor, ben evde rengi şu olsa daha iyi olur, şu tarz bana daha yakışır diyorum. Geçen sene bi kazak aldı vallahi etiketi halen îzerinde giyebileceğim tarzda değil. Dursun ilerde giyersin diyor. Napalım olir böyle durumlar. Tamam de geç.

ben ordakı eşyaları hic begenmıyorum kalıtesı cok kötü . bız özelıkle dogum ve evlılık yıldonumlerımızde ıyı seyler alırız. şcden kendımde alırım özentısız buldum

Simdilik parası o kadarına yetiyor demiş bence bu açıklama yeterli olmalı kimse kimsenin kesesini bilemez, varsa siz karı koca en iyi.mağazalardan alırsınız

Ben sana son hediyemi söylesem buradan ağlayarak uzaklaşırsın kendi hediyen elinde teneke parçası kalır, görgüsüzlüğün alemi yok burada.İnsanlar kendi bütçelerine göre uygun hediye almış sana mı kaldı yargılamak kalitesiz diye ?

Eksiğiniz ne ise ona yönelik alın alınsın hediyeler.Zaten en büyük hediye mutluluk degıl midir?
24 Kasım doğum günüm evli olarak ilk doğum günüm. Bugün Hediyemi aldık :)
Benim yüz epilatörüne ve normal epilatöre ihtiyacım vardı o da almak istedi hediye bunlar olsun dedi olsun dedim.kendim seçtim. .
Suan çok mutluyum hediye dediğin bir tebessüm bir tatlı lakirdi etiketin önemi yok elbiseyi sakliyin lazım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…