• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye konusu

Arkadaşım kapalılik çok kötü birsey degil yani .anlamadım oglanın ailesi mütevazı bir aile ise oğlanında bunu istemesi normal.ama arkadaşın kapaliliga karşı ise ilerde daha büyük problemlerle karşılaşmak istemiyorsa açık açık karşısına alıp konuşsun .

açık açık konuşsun

bunun burda konu açılmasına bile şaşırdım

açıkça konuşmaktan başka yol var mı?
insan sevgilisiyle böyle şeyleri konuşmayacak da neleri konuşacak?

Hediyelerin altında her daim gizli Mesajlar vardır mesela sevgiliye ilk alınan hediye hemen hemen parfümdür çünkü nasıl kokmasını istersek o kokuyu seçer bilinçaltımız. Ancak buradaki mesaj gayet net hiç öyle gizli mesaj falan içermiyor arkadaşın tesettür modasını takip etmeye başlasın şimdiden

Ben iade ederdim imalardan hoslanmam herkesin beyni var dili var konussun.

Erkek imada bulunmus kapan diye kiz neden ima ederek cevap versin bunlar hic konusmayacakmi.Ileride ben su hareketi yapmistim sen anlamamissin diye sacma kavgalara doner olay.

Hemen hemen aynısını bizim bi akraba yaşamıştı yani bu olay duyulmuştu öyle diyim genel böyle ailenin toplandığının günlerden birinde filancanın nişanlısı hediye olarak eşarp getirmiş kıza kapatcaklar mı acaba kızı kız ayrılcakmış gibi gibi uzayan bi konuydu. Ne oldular evlendiler mi ayrıldılar mı bilmiyorum. Ama bazı aileler bu konuda baskıcı oluyorlar. Açık gelin almayız diyeni çok gördüm şuan bulunduğum yerde doğup büyüdüğüm yerde durum biraz daha değişiyor. Ama karşısına alıp konuşması lazım bu dini bir olay ve İslam dini hoşgörü dinidir dayatma değil. Bu durum onu mutsuz edecekse şimdiden konuşsun.

Okudum yorumlarınızı, arkadaşım ilk yorumdaki gibi şal niyetine kullanmaya karar verdi o şekilde yanına gidecek Cumartesi günü. Bakalım tepkisi ne olacak çocuğun beklemedeyiz. Teşekkür ediyorum hepinize.

Herkese iyi akşamlar,

Geçen gün yakın arkadaşımın doğum günüydü. Kendisinin 2 senelik ilişkisi var, çocuk bizimkine hediye olarak eşarp almış. Çok şaşırmış arkadaşım açık bir kız yani tesettürlü değil. Çocuğun annesi ve ailesi kapalıymış anlattığına göre. Sormak da istememiş teşekkür etmiş geçmiş. Şimdi kafasına dank ediyor hediye mevzusunu, bana fikrimi sordu ben çok arada kaldım açıkçası. Zorla dayatma gibi hissetmiş kendisine yapılanı ve haftasonu görüşecekler oturup konuşmayı düşünüyor. Araları normalde iyi öyle sık kavga falan yaşamıyorlar yani. Ancak sanki mesaj verir gibi olduğunu düşünüyor hediyesinin. Hediyeyi iade etmeyi düşünüyor sizce çok ayıp mı eder? Yoksa vermeli ve istemediğini söylemeli mi?

Yorumlar için teşekkürler şimdiden.
Belki parası yoktu evdeki kullanılmamis eşarp getirdi. belki vakti yoktu kardeşine annesine söyledi onlar aldı. belki de sizin dediginiz gibi farklı bir amacı vardır. bence direk konuşmak yerine biraz daha incelesin. Eğer niyeti arkadaşına uymuyorsa ayrılır.

Back
X