Şuan derdiniz bu mu gerçekten ?
Bence sevgilin ulkemiz bu durumdayken hediye istemez sizden aklına Bile gelmez ki biz 3 gündür yemeği zor yiyoruz utanarak hediyelesmek baya bir lükse kaçabilir şöyle bir durumda. Ama onu çok mutlu etmek istiyorsaniz deprem zedelere onun adına bağış yapabilirsinizArkadaşlar nişanlıyım.onumuz sevgililer günü bnde hediye almayı düşünüyorum.ama bn alınca oda almak isticek bide beyaz eşya koltuk derken borca girdik bütçesi olmayabilir.sevgililer gününde alıp versem karşılık vermek için almak isticek daha sonra alıp kemdime biseyler bakarken beğendim almak istedim desem yanlış anlaşılır.mi
Oraya bağış yaptım ztnMesela ahbap ibanına yardımcı olabilirsiniz
Ya da deprem yazıp 1866 ya mesaj gönderebilirsiniz
Bağış yaptım hediye şimdi değil iletisi için olabilirBence sevgilin ulkemiz bu durumdayken hediye istemez sizden aklına Bile gelmez ki biz 3 gündür yemeği zor yiyoruz utanarak hediyelesmek baya bir lükse kaçabilir şöyle bir durumda. Ama onu çok mutlu etmek istiyorsaniz deprem zedelere onun adına bağış yapabilirsiniz
İnşallah o kadar duyarlıdır diyecem ama böyle bi zamanda nişanlısına sevgililer günü hediyesi stresine girdiğine göre sanmıyorum. Banyo yapmam lazım içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor kendimle ilgili hiçbirşey düşünemiyorum bile. Eşim akrabasına ziyarete gitti. Kimseyle laflayacak moralim yok dedim gitmedim. Tek bir akrabam arkadaşım bile yok orda ama gördüğüm her videoda içim yanıyo.%100000000
Trendyolda Ahbap hediye kartlari var yazmak icin cevap verdim. Yoksam insanlarin bu kadar yuzeysel olmasina inanamiyorum, Sevgililer Gunu bos bir gunu hele ki bu zamanda dusunmek kelimenin tam anlamisyla bos.
Boş evet bnde o gününn dışında alıyım diyorum%100000000
Trendyolda Ahbap hediye kartlari var yazmak icin cevap verdim. Yoksam insanlarin bu kadar yuzeysel olmasina inanamiyorum, Sevgililer Gunu bos bir gunu hele ki bu zamanda dusunmek kelimenin tam anlamisyla bos.
Bn şimdiden bahsetmedim ilerisi icinİnşallah o kadar duyarlıdır diyecem ama böyle bi zamanda nişanlısına sevgililer günü hediyesi stresine girdiğine göre sanmıyorum. Banyo yapmam lazım içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor kendimle ilgili hiçbirşey düşünemiyorum bile. Eşim akrabasına ziyarete gitti. Kimseyle laflayacak moralim yok dedim gitmedim. Tek bir akrabam arkadaşım bile yok orda ama gördüğüm her videoda içim yanıyo.
Sanada ya sabirSuscam suscam... Ya Sabır, Ya Sabır..
Yardımda bulundumMesela ahbap ibanına yardımcı olabilirsiniz
Ya da deprem yazıp 1866 ya mesaj gönderebilirsiniz
Sadece fikir için sordum begenmediysen yorum yapmaŞuan derdiniz bu mu gerçekten ?
Gerçeğim pesŞaka mısınız cidden pes
İlerisini ileride sorsaydınız keşke. Şuan herkesin derdi düşüncesi başka. Sevgililer günü hediyesi mi yani şuan önemliBn şimdiden bahsetmedim ilerisi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?