Hediye konusunda fikirlerinizi alabilirmiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ankara'da sallandı öylesine konu açtım deoremden haberim var bnde üzülüyorum sabahtan beri basım ağrıyor bilip bilmeden yorum yapma

Anladım, maddiyat sebepli. Teşekkürler cevabınız için. O açıdan düşünmemiştim, çok da arttı fiyatlar. Ben de yemiyorum bir süredir.

Neyi normalleştirip normalleştirilmeyeceğini tartısmıyoruz burda. Kimse size sormayacak ne yapacagını sanki kimse dünden beri saçma bir şeye gülmedi sanki kimse oturup yemek yemedi uyumadı. Yormayın insanı.
Kimse sizede sormayacak "Ülke bu haldeyken sen bunu mu düşünüyorsun" demeyi. Hiç bir şeye gülmedim, uyumadığım süre zarfında genellikle ağladım, yemek sadece kahvaltı ile duruyorum. Çünkü insan olduğumu ve ordaki insanlar bu durumdayken ben normal hayata devam edemiyorum. Siz yormayın insanı defolup gidin yeter artık

Ya bu konu özelinde değil sadece. Forumda biri özür dileyerek nişanlısıyla ayrılıkla ilgili konu açmış ona da aynı şey denmiş. Genel olarak herkese deniliyor bu. Bu konu için söylemiyorum sadece. Bugün ve dün açılan kendileri açısında cidden sıkıntılı konulara yapılan yorumlara bakarsanız anlarsınız.

Anladım, maddiyat sebepli. Teşekkürler cevabınız için. O açıdan düşünmemiştim, çok da arttı fiyatlar. Ben de yemiyorum bir süredir.

Evet aynen
Ben keyifle sağlam sıcak evimde kahvaltı yaparım makarna yerim gelene kadar pişiririm ama o bütçe bir mont olur bir ayakkabi olur. Baligi pazardan alirim yari yariya olur Dün markette kar botu denk geldik içimiz gitti bugün arkadaşlarımız dağıttı marasta

Binlerce insan ölüyor suan dahami onemli bunlar gerçekten. Hepinizi insanliga davet ediyorum

Senin üzüldüğün kadar bnde üzüldüm sen hayatında babanı anneni kaybetmedigin için acıyı bilemezsin sen defol bura benim yerim

Belki yardım yaptı belki ağladı belki üzüldü ama hayat devam ediyor.

Bazıları için artık hayat devam etmiyor farkında mısınız? 10 ilimiz harap oldu, insanlar enkaz altında, hava soğuk.

Ayrıca bu dert mi şu an. bdv= bir Derdim var demek var ya. Ülke bu haldeyken dert topigi altında konu açması haliyle bazılarını üzüyor.

Tamam o sizsiniz o zaman yorum yapmaz konulara bakar geçer insanlara da neyi yapması gerektiğini söylemezsiniz.

Ankara'da sallandı öylesine konu açtım deoremden haberim var bnde üzülüyorum sabahtan beri basım ağrıyor bilip bilmeden yorum yapma
Yooo bilmeme gerek yok, durum alenen ortada. Afet bölgesinde olanlar canıyla uğraşıyor, çevre illerde olan bizler de sabah akşam bizi de vurur mu diye bekliyoruz, bebek cenazeleri görüyoruz ve acı acı düşünüyoruz. Aklımıza da kıytırık 14 Şubat gelmiyor. Neden acaba? Sizin kadar sevmiyor muyuz ki? Yok, ondan da değil. Ne ola ki?

Çok acildi sevgililer gününüz batsın

Mune Kazen böyle duyarsız insan müsveddelerini ömürlük olarak siteden uzaklaştırsanız keşke

Senin üzüldüğün kadar bnde üzüldüm sen hayatında babanı anneni kaybetmedigin için acıyı bilemezsin sen defol bura benim yerim
Başlarım senin acına. Babam benim gözümün önünde vuruldu öldü. Acıyı senden mi öğrencem. Belli oluyor üzüntün gerizekalı embesiller!!!!!!

Bnde herkes gibi çok üzgünüm babamı kaybedeli çok olmadı acı çektiğini görünce olup kurtulsun diyosun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…