- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
Siz de bitin de insanlara ne yapıp yapmayacagını söylemeyin mesela.Valla sizde bir bitin artık!
Ankara'da sallandı öylesine konu açtım deoremden haberim var bnde üzülüyorum sabahtan beri basım ağrıyor bilip bilmeden yorum yapmaTatil derken? Kar tatili değil yalnız bu yapılan. Hani şu tembellik yapılıp tüm aile keyif yapılan tatillerden değil ki bu.
Başkalarını düşünmek neyse de kendi adınıza hiç korkmuyor musunuz? Aaa depremden etkilenmedi demek ki şehriniz. Ondan bu empati yoksunluğu.
Anladım, maddiyat sebepli. Teşekkürler cevabınız için. O açıdan düşünmemiştim, çok da arttı fiyatlar. Ben de yemiyorum bir süredir.Vaktimiz dar olduğunda bunu çok sık tercih ediyorduk fakat bu bütçeyi de aktardık bizim için vakit ölçekli çözümler çok önemli. Ayda 8 -10 tercih edebiliyorduk haftada biri kesin balık yani bizim bütçemizde ciddi bir kalem
Bir süre dışarıda yemek yerine ev alternatifleri tercih edeceğiz
Neden yanlış anlayayımki
Sen bit ozmn bu ölümun en kötüsünü ben yaşadım benim.babami kaybetmis insanimSiz de bitin de insanlara ne yapıp yapmayacagını söylemeyin mesela.
Kimse sizede sormayacak "Ülke bu haldeyken sen bunu mu düşünüyorsun" demeyi. Hiç bir şeye gülmedim, uyumadığım süre zarfında genellikle ağladım, yemek sadece kahvaltı ile duruyorum. Çünkü insan olduğumu ve ordaki insanlar bu durumdayken ben normal hayata devam edemiyorum. Siz yormayın insanı defolup gidin yeter artıkNeyi normalleştirip normalleştirilmeyeceğini tartısmıyoruz burda. Kimse size sormayacak ne yapacagını sanki kimse dünden beri saçma bir şeye gülmedi sanki kimse oturup yemek yemedi uyumadı. Yormayın insanı.
Ya bu konu özelinde değil sadece. Forumda biri özür dileyerek nişanlısıyla ayrılıkla ilgili konu açmış ona da aynı şey denmiş. Genel olarak herkese deniliyor bu. Bu konu için söylemiyorum sadece. Bugün ve dün açılan kendileri açısında cidden sıkıntılı konulara yapılan yorumlara bakarsanız anlarsınız.Okumak, forumda gezinmek veya açıp bir film izlemek ile konu açmak aynı şey değil. Forumun adı bir derdim var. Başka bir forum başlığı olsa oraya atıyorum kedisi ile alakalı bir konu açsa yine garip karşılanmaz. Ama bir derdim var denen yere dert olarak şu zamanda başlık açması buradan bakınca aşırı saçma duruyor. Yoksa hepimizin hayatı devam ediyor ve ettikçe küçük büyük dertlerimiz elbette olacak. O saçma sapan türkçe ile sesli harfleri yutarak yazdığı mesajlar acınası bir zekaya ait bence.
Okullar tatil olunca kreşte çalıştığım için tatilimTatildeyiz mi?
Tatilde değiliz.
Neyse….
Anladım, maddiyat sebepli. Teşekkürler cevabınız için. O açıdan düşünmemiştim, çok da arttı fiyatlar. Ben de yemiyorum bir süredir.
Binlerce insan ölüyor suan dahami onemli bunlar gerçekten. Hepinizi insanliga davet ediyorumYa bu konu özelinde değil sadece. Forumda biri özür dileyerek nişanlısıyla ayrılıkla ilgili konu açmış ona da aynı şey denmiş. Genel olarak herkese deniliyor bu. Bu konu için söylemiyorum sadece. Bugün ve dün açılan kendileri açısında cidden sıkıntılı konulara yapılan yorumlara bakarsanız anlarsınız.
Senin üzüldüğün kadar bnde üzüldüm sen hayatında babanı anneni kaybetmedigin için acıyı bilemezsin sen defol bura benim yerimKimse sizede sormayacak "Ülke bu haldeyken sen bunu mu düşünüyorsun" demeyi. Hiç bir şeye gülmedim, uyumadığım süre zarfında genellikle ağladım, yemek sadece kahvaltı ile duruyorum. Çünkü insan olduğumu ve ordaki insanlar bu durumdayken ben normal hayata devam edemiyorum. Siz yormayın insanı defolup gidin yeter artık
Belki yardım yaptı belki ağladı belki üzüldü ama hayat devam ediyor.
Tamam o sizsiniz o zaman yorum yapmaz konulara bakar geçer insanlara da neyi yapması gerektiğini söylemezsiniz.Kimse sizede sormayacak "Ülke bu haldeyken sen bunu mu düşünüyorsun" demeyi. Hiç bir şeye gülmedim, uyumadığım süre zarfında genellikle ağladım, yemek sadece kahvaltı ile duruyorum. Çünkü insan olduğumu ve ordaki insanlar bu durumdayken ben normal hayata devam edemiyorum. Siz yormayın insanı defolup gidin yeter artık
Biliyorum kafam dağılsın diye konu actimBinlerce insan ölüyor suan dahami onemli bunlar gerçekten. Hepinizi insanliga davet ediyorum
Yooo bilmeme gerek yok, durum alenen ortada. Afet bölgesinde olanlar canıyla uğraşıyor, çevre illerde olan bizler de sabah akşam bizi de vurur mu diye bekliyoruz, bebek cenazeleri görüyoruz ve acı acı düşünüyoruz. Aklımıza da kıytırık 14 Şubat gelmiyor. Neden acaba? Sizin kadar sevmiyor muyuz ki? Yok, ondan da değil. Ne ola ki?Ankara'da sallandı öylesine konu açtım deoremden haberim var bnde üzülüyorum sabahtan beri basım ağrıyor bilip bilmeden yorum yapma
Çok acildi sevgililer gününüz batsınArkadaşlar nişanlıyım.onumuz sevgililer günü bnde hediye almayı düşünüyorum.ama bn alınca oda almak isticek bide beyaz eşya koltuk derken borca girdik bütçesi olmayabilir.sevgililer gününde alıp versem karşılık vermek için almak isticek daha sonra alıp kemdime biseyler bakarken beğendim almak istedim desem yanlış anlaşılır.mi
Başlarım senin acına. Babam benim gözümün önünde vuruldu öldü. Acıyı senden mi öğrencem. Belli oluyor üzüntün gerizekalı embesiller!!!!!!Senin üzüldüğün kadar bnde üzüldüm sen hayatında babanı anneni kaybetmedigin için acıyı bilemezsin sen defol bura benim yerim
Bnde herkes gibi çok üzgünüm babamı kaybedeli çok olmadı acı çektiğini görünce olup kurtulsun diyosunBazıları için artık hayat devam etmiyor farkında mısınız? 10 ilimiz harap oldu, insanlar enkaz altında, hava soğuk.
Ayrıca bu dert mi şu an. bdv= bir Derdim var demek var ya. Ülke bu haldeyken sert topigi altında konu açması haliyle bazılarını üzüyor.
Bir süre dagilmasin kafamiz ölmeyiz merak etmeyinBiliyorum kafam dağılsın diye konu actim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?