Depremi bnde düşünüyorum isede gitmiyoruz tatil boşken yazıyım dedimİlerisini ileride sorsaydınız keşke. Şuan herkesin derdi düşüncesi başka. Sevgililer günü hediyesi mi yani şuan önemli
Ne zaman almak istiyorsan o zaman al sevgiline hediye, özel günlere çok takılma. İçinden geliyorsa al ama o sana almıyor diye trip atmayacaksan al. Birlikte mutlu olmanız en önemlisi.Arkadaşlar nişanlıyım.onumuz sevgililer günü bnde hediye almayı düşünüyorum.ama bn alınca oda almak isticek bide beyaz eşya koltuk derken borca girdik bütçesi olmayabilir.sevgililer gününde alıp versem karşılık vermek için almak isticek daha sonra alıp kemdime biseyler bakarken beğendim almak istedim desem yanlış anlaşılır.mi
Maşallah ne rahatsınız öyle şimdi gönlünüz rahat rahat bu konuyu açtınız pes...Arkadaşlar nişanlıyım.onumuz sevgililer günü bnde hediye almayı düşünüyorum.ama bn alınca oda almak isticek bide beyaz eşya koltuk derken borca girdik bütçesi olmayabilir.sevgililer gününde alıp versem karşılık vermek için almak isticek daha sonra alıp kemdime biseyler bakarken beğendim almak istedim desem yanlış anlaşılır.mi
Yanlış anlamayın ama üç ay dışarıdan yemek yememe ne alaka? Yemek bir ihtiyaç çünkü, üç ay eğlenceye gitmeyeceğiz deseniz anlarım da. Dışarıdan yemek yemek eğlenceli, keyifli, vur patlasın çal oynasın tarzı bişey olmadığı için ilgimi çekti ne alaka diye. Başınız sağolsun bu arada.Gercekten pes 14 şubat hayali mi kuruyorsunuz nasıl aklınıza geliyor
Vefat eden yakinimin 40 mevlutu için hiç birsey yapmayacağız yeğenimin 1 yaş doğumgunu sadece pasta ve fotoğraf
3 ay dışarıdan yemek yemeyecegiz
2 gün oldu ne 14 şubatı vallahi aklım almıyor gerçekten almıyor canlı 3 kişi buldular 8 kişi olabilir diye içim umut doldu yapmayın
Sorun bütçe değil bn alınca oda.almak.duruminda kalıcak alıp ilerde versemmadem bütçe zorlanacak almayın, onun yerine güzel bir yere yemeğe gidin mesela. Paranız yoksa gereksiz diye düşünüyorum zaten erkekler hediyeden pek anlamıyor.
İlle alıcam derseniz Trendyol'da Ahbap çekleri satılıyor, 50,100, 250, 500 tllik her bütçeye hitap edeni var birbirinize alın.
Tatil derken? Kar tatili değil yalnız bu yapılan. Hani şu tembellik yapılıp tüm aile keyif yapılan tatillerden değil ki bu.Depremi bnde düşünüyorum isede gitmiyoruz tatil boşken yazıyım dedim
Ölüm acısını tek sen yaşamadın bnde yakın zamanda babamı kaybettim kanserden öldü bu dediklerinin en fazlasını bende yaşadımYanlış anlamayın ama üç ay dışarıdan yemek yememe ne alaka? Yemek bir ihtiyaç çünkü, üç ay eğlenceye gitmeyeceğiz deseniz anlarım da. Dışarıdan yemek yemek eğlenceli, keyifli, vur patlasın çal oynasın tarzı bişey olmadığı için ilgimi çekti ne alaka diye. Başınız sağolsun bu arada.
Hayat devam falan etmiyor. Valla helal olsun devam edebilene. Beyin mola da istemiyor sürekli ordaki insanları düşünüyor. Neden yardım yapmadın diye kimse kimseye çıkışmıyor. İnsanlar bu haldeyken sevgiliye alınacak hediye konusu hiç de önemli değil. Bunu normalleştiremezsinizArkadaşlar şu “Ülke bu haldeyken sen bunu mu düşünüyorsun” cümlelerini bi bıraksanız mı artık ? İnsanların kime ne yardım yaptıgını nerden biliyorsunuz ? Belki yardım yaptı belki ağladı belki üzüldü ama hayat devam ediyor. Siz de bu sitede zaman geçiriyorsunuz biri konu açınca mı problem ay kendinize gelin ya. Yorum yazmak zorunda değilsiniz. Hemen hemen her konuda duyar bekçileri olmuş bugün. Madem yemek yiyemeyecek haldesiniz sitede de zaman geçirmeyin o vakit. Depremde vefat edenlere rahmet yakınlarına baş sağlığı ve tüm milletimize geçmiş olsun diyorum. Elimden gelen yere bağışımı yaptım dünden beri de ağlayıp duruyorum ama az önce bi film açıp izledim ben de. Çünkü iki gündür kafam kaldıramaz hale geldi bazı şeyleri arada mola istiyor beyin. Lütfen kendinize gelin ve kimseye de ne yapması gerektiğini söylemeyin.
Valla sizde bir bitin artık!Arkadaşlar şu “Ülke bu haldeyken sen bunu mu düşünüyorsun” cümlelerini bi bıraksanız mı artık ? İnsanların kime ne yardım yaptıgını nerden biliyorsunuz ? Belki yardım yaptı belki ağladı belki üzüldü ama hayat devam ediyor. Siz de bu sitede zaman geçiriyorsunuz biri konu açınca mı problem ay kendinize gelin ya. Yorum yazmak zorunda değilsiniz. Hemen hemen her konuda duyar bekçileri olmuş bugün. Madem yemek yiyemeyecek haldesiniz sitede de zaman geçirmeyin o vakit. Depremde vefat edenlere rahmet yakınlarına baş sağlığı ve tüm milletimize geçmiş olsun diyorum. Elimden gelen yere bağışımı yaptım dünden beri de ağlayıp duruyorum ama az önce bi film açıp izledim ben de. Çünkü iki gündür kafam kaldıramaz hale geldi bazı şeyleri arada mola istiyor beyin. Lütfen kendinize gelin ve kimseye de ne yapması gerektiğini söylemeyin.
Evde isterse gobek atsin, ama yeter ben boyle düşüncesiz insanları gormek istemiyorum. Heryerde insanlar ölüyor ya bu ne rahatlik. Bu sitede vakit geciren insanlar birbirinden haber alabilmek ve dua toplamak icin buradaArkadaşlar şu “Ülke bu haldeyken sen bunu mu düşünüyorsun” cümlelerini bi bıraksanız mı artık ? İnsanların kime ne yardım yaptıgını nerden biliyorsunuz ? Belki yardım yaptı belki ağladı belki üzüldü ama hayat devam ediyor. Siz de bu sitede zaman geçiriyorsunuz biri konu açınca mı problem ay kendinize gelin ya. Yorum yazmak zorunda değilsiniz. Hemen hemen her konuda duyar bekçileri olmuş bugün. Madem yemek yiyemeyecek haldesiniz sitede de zaman geçirmeyin o vakit. Depremde vefat edenlere rahmet yakınlarına baş sağlığı ve tüm milletimize geçmiş olsun diyorum. Elimden gelen yere bağışımı yaptım dünden beri de ağlayıp duruyorum ama az önce bi film açıp izledim ben de. Çünkü iki gündür kafam kaldıramaz hale geldi bazı şeyleri arada mola istiyor beyin. Lütfen kendinize gelin ve kimseye de ne yapması gerektiğini söylemeyin.
Okumak, forumda gezinmek veya açıp bir film izlemek ile konu açmak aynı şey değil. Forumun adı bir derdim var. Başka bir forum başlığı olsa oraya atıyorum kedisi ile alakalı bir konu açsa yine garip karşılanmaz. Ama bir derdim var denen yere dert olarak şu zamanda başlık açması buradan bakınca aşırı saçma duruyor. Yoksa hepimizin hayatı devam ediyor ve ettikçe küçük büyük dertlerimiz elbette olacak. O saçma sapan türkçe ile sesli harfleri yutarak yazdığı mesajlar acınası bir zekaya ait bence.Arkadaşlar şu “Ülke bu haldeyken sen bunu mu düşünüyorsun” cümlelerini bi bıraksanız mı artık ? İnsanların kime ne yardım yaptıgını nerden biliyorsunuz ? Belki yardım yaptı belki ağladı belki üzüldü ama hayat devam ediyor. Siz de bu sitede zaman geçiriyorsunuz biri konu açınca mı problem ay kendinize gelin ya. Yorum yazmak zorunda değilsiniz. Hemen hemen her konuda duyar bekçileri olmuş bugün. Madem yemek yiyemeyecek haldesiniz sitede de zaman geçirmeyin o vakit. Depremde vefat edenlere rahmet yakınlarına baş sağlığı ve tüm milletimize geçmiş olsun diyorum. Elimden gelen yere bağışımı yaptım dünden beri de ağlayıp duruyorum ama az önce bi film açıp izledim ben de. Çünkü iki gündür kafam kaldıramaz hale geldi bazı şeyleri arada mola istiyor beyin. Lütfen kendinize gelin ve kimseye de ne yapması gerektiğini söylemeyin.
Yanlış anlamayın ama üç ay dışarıdan yemek yememe ne alaka? Yemek bir ihtiyaç çünkü, üç ay eğlenceye gitmeyeceğiz deseniz anlarım da. Dışarıdan yemek yemek eğlenceli, keyifli, vur patlasın çal oynasın tarzı bişey olmadığı için ilgimi çekti ne alaka diye. Başınız sağolsun bu arada.
Neyi normalleştirip normalleştirilmeyeceğini tartısmıyoruz burda. Kimse size sormayacak ne yapacagını sanki kimse dünden beri saçma bir şeye gülmedi sanki kimse oturup yemek yemedi uyumadı. Yormayın insanı.Hayat devam falan etmiyor. Valla helal olsun devam edebilene. Beyin mola da istemiyor sürekli ordaki insanları düşünüyor. Neden yardım yapmadın diye kimse kimseye çıkışmıyor. İnsanlar bu haldeyken sevgiliye alınacak hediye konusu hiç de önemli değil. Bunu normalleştiremezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?