hediye konusunda yardım...

akademikuye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
1.577
212
173
38
Diğer
Arkadaşlar henüz bir kaç ay önce tanıştığım ve yeni yeni sevgililik yoluna girdiğim erkek arkadaşımın haftaya doğum günü. Hediye alma konusunda sizlerin önerilerini bekliyorum. Şöyle ki pahalı bir hediye almak istemiyorum çünkü henüz çok yeniyiz. Pahalı bir hediyeden ziyade daha küçük ve manevid eğeri olan bir hediye almak istiyorum...Spor ile arası iyi.. yani spor yapıyor, spor salona falan gidiyor. Belki bununla ilgili bir şey olabilir.. ama ne olabilir ? İnsanların ciddi problemleri varken, konumu bir derdim var topiğine açmakla doğru mu yaptım bilmiyorum, kusuruma bakmayın...Önerilerinizi bekliyorum...

arabaları seviyorsa eski koleksiyon araba alabilirsin...yada spor bir hırka olabilir

sporcu eldiveni olabilir yada spor saati su kalori, nabiz ölcenden ama bu biraz pahali olabilir.

Ağırlık kaldırma gibi sporlarla ugrasiyorsa bilek koruma bantları olabilir

sporcu eldiveni olabilir yada spor saati su kalori, nabiz ölcenden ama bu biraz pahali olabilir.

Ağırlık kaldırma gibi sporlarla ugrasiyorsa bilek koruma bantları olabilir

bende bunu kast etmistim birde kisiye özel olursa isimli falan cok harika olur

eldiven aklıma yattı kızlar benım de deri olan agırlık kaldırıken kullanılanlar olabilir demi...kişiye özeli bulunur mu ki?

eldiven aklıma yattı kızlar benım de deri olan agırlık kaldırıken kullanılanlar olabilir demi...kişiye özeli bulunur mu ki?

ben baktim hemen bulamadim. Benimkide sporla ugrasiyor birde ben seviyorum kisiye özel olmasini. En azindan isminin bas harfleri güzel olurdu. Belki bir yere yaptirabilirsin. GErci nerede yapilir bilemem. Olmasada agirlik eldiveni güzel bir hediye olur hem öyle fazla klasikte degil.

Sporla arası iyi demişsiniz, salona da gidiyorsa eldiven alabilirsiniz.
Jel destekli, deri çok şık modeller var, fiyatı 40ile100 tl arasına bir şeyler bulabilirsiniz.

Bence arkadaşına sorun ihtiyacı olan bir şeyi alın. Erkeğin hediyeye sevinmesi demek ihtiyacının gorulmesı demek :) Hiç öyle romantik hediyeye sevindiklerini düşünmüyorum nedense :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…