Hediye mi başkasına hediye etmiş kocam

Hayır çok seviyor yüzükleri. Ama benim aldığımı beğenmemiş beğenmese bile nasıl verebilir ki... Ustelik ilk sevgililer gününde almıştım

Ya ağlama erkekler böyle düşüncesiz olabiliyor, yazikmi değil gözyaşına amaaan. Almazsın bida hediye fln, at gitsin biletide. Bu kadar duygusallık sana zarar verir, bosver. Bide ağladığın için kızmış bu odun için ağlamaya değer mi

Cok incindim çok.
Çok duygusalm maalesef ilk yazstigmz msjlari bile kağıda yazdım onlar bile duruyor çok zoruma gitti. Önce ikna etmeye çalıştı sonra ağlayınca kızdı aglamamda suç demej ki

Cok incindim çok.
Çok duygusalm maalesef ilk yazstigmz msjlari bile kağıda yazdım onlar bile duruyor çok zoruma gitti. Önce ikna etmeye çalıştı sonra ağlayınca kızdı aglamamda suç demej ki
Ay benim de üniversite de bi arkadaş sevgilisiyle mesajlarını ajandasına tek tek yazardı ya. O sen misin yoksa

Bende bir anormallik var herhalde, sizi haksiz buldum.
Sevgiliyken kiz erkege neden yuzuk alir ki?
Evlenmissiniz artik, alyansiniz vardır, gerek duymuyordur onu takmaya.
Ben 8 senelik evliyim, dugun bayram dışında hiç yüzük takmam. Eşim de uyurken bile çıkarmaz

siz de onun bi hediyesini gözünün önünde çöpe atın. bi de ağlamanıza mı laf ediyo haspam. çıkarmayın şunları tepenize

Bunun için saatlerce ağlanır mı ? Savaş var açlık var ölüm var ya, ne değişik kafalardasınız. Alyans sandım padişah yüzüğü nedir kurban olayım, saltanat kaldırılmadı mı ?
Saolun güldürdunz. Lafın gelişi hani oluyor ya büyük yüzükler onu seviyordu. Ama benimkini sevmemiş. Ona ağladım bana değer verse hediyemi vermezdi diye düşündüm

O tarz yüzükleri var benimkini sevmemiş demekki

Hiç Bir şey olan bana oldu o şuan icerde müzik dinliyor

O tarz yüzükleri var benimkini sevmemiş demekki
Sevmemeye hakki yok mu? Siz onunuze gelen herseyi begeniyor musunuz? Beğenmemiştir yani basbasit.
Bu sizi sevmediği anlamina gelmez ki. Evliliğinizde baska sorun yoksa ota b.ka aglayip adami bıktırmayın kendinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…