- 19 Nisan 2014
- 4.595
- 13.611
- 498
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Hayır çok seviyor yüzükleri. Ama benim aldığımı beğenmemiş beğenmese bile nasıl verebilir ki... Ustelik ilk sevgililer gününde almıştımTamam onun yaptığı okuzluk ama lütfen siz de boyle bir sey için bu kadar ağlamayın.Benim esimd de hiç takı takmaz,hayatı boyunca takmamis,saat yüzük hicbirsey..Eminim sizinki de takmiyordur,değersizlik değil de kendime uygun değil o bari kullansin demiştir o kadar,erkek işte düz, dümdüz.
Asla değmez ama ağlamaktan gözlerim şişti çok incindimAglama degmez valla.sen de bundan sonra hediye falan alma.
Bir erkeğe neden yüzük alınır ki? Onu sorguladım şu an
Ya ağlama erkekler böyle düşüncesiz olabiliyor, yazilmi değil gözyaşına amaaan. Almazsın bida hediye fln, at gitsin biletide. Bu kadar duygusallık sana zarar verir, bosver. Bide ağladığın için kızmış bu odun için ağlamaya değer mi
Allah başka dert vermesinCok incindim çok.
Çok duygusalm maalesef ilk yazstigmz msjlari bile kağıda yazdım onlar bile duruyor çok zoruma gitti. Önce ikna etmeye çalıştı sonra ağlayınca kızdı aglamamda suç demej ki
Niye ki. Bilezik mi alsaydıBir erkeğe neden yüzük alınır ki? Onu sorguladım şu an
Ay benim de üniversite de bi arkadaş sevgilisiyle mesajlarını ajandasına tek tek yazardı ya. O sen misin yoksaCok incindim çok.
Çok duygusalm maalesef ilk yazstigmz msjlari bile kağıda yazdım onlar bile duruyor çok zoruma gitti. Önce ikna etmeye çalıştı sonra ağlayınca kızdı aglamamda suç demej ki
Ben kağıda yazdımAy benim de üniversite de bi arkadaş sevgilisiyle mesajlarını ajandasına tek tek yazardı ya. O sen misin yoksa
Saolun güldürdunz. Lafın gelişi hani oluyor ya büyük yüzükler onu seviyordu. Ama benimkini sevmemiş. Ona ağladım bana değer verse hediyemi vermezdi diye düşündümBunun için saatlerce ağlanır mı ? Savaş var açlık var ölüm var ya, ne değişik kafalardasınız. Alyans sandım padişah yüzüğü nedir kurban olayım, saltanat kaldırılmadı mı ?
Aldığı küpeyi yüzüne fırlattımsiz de onun bi hediyesini gözünün önünde çöpe atın. bi de ağlamanıza mı laf ediyo haspam. çıkarmayın şunları tepenize
O tarz yüzükleri var benimkini sevmemiş demekkiBende bir anormallik var herhalde, sizi haksiz buldum.
Sevgiliyken kiz erkege neden yuzuk alir ki?
Evlenmissiniz artik, alyansiniz vardır, gerek duymuyordur onu takmaya.
Ben 8 senelik evliyim, dugun bayram dışında hiç yüzük takmam. Eşim de uyurken bile çıkarmaz
Hiç Bir şey olan bana oldu o şuan icerde müzik dinliyorSaatlerce buna mı agladiniz ? Allah gerçek dert vermesin. Ters giden en ufak şeyi abartıp hunharca ağlayıp günün sonunda serumlu foto atangillerden geldiniz bana.
Bir yavaş, bir sakin.
Neden bu kadar zorlaştırıyorsun hayatı kendine?
Ağladın zirladin,eline ne geçti?
Sevmemeye hakki yok mu? Siz onunuze gelen herseyi begeniyor musunuz? Beğenmemiştir yani basbasit.O tarz yüzükleri var benimkini sevmemiş demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?